Ladataan...

Mukavaa torstai-iltaa! Visuaalisille ihmisille olisi tälle kertaa tarjolla motivaatiota kuvien muodossa. Voisin itse tuijotella inspiroivia kuvia tuntikausia. Ihmisvartalot, eri muotoiset ja malliset, ovat mielestäni maailman kaunein asia. Oma vartaloni on edelleen kuin rekan alle jäänyt maanantain treenin jäljiltä. Joten treeneistä voin tässä vaiheessa vain unelmoida. Täytyy keskittyä nyt kehonhuoltoon ja venyttelyyn.

 

 

 

 

 

 

 

 

kuvat

Ladataan...

Ladataan...

Minulla on ollut inspiraatio hukassa ruoanlaiton suhteen jo jonkin aikaa. Sen takia täälläkään ei ole näkynyt mitään ruokajuttuja. Eilen satuin kuitenkin katsomaan Master chefiä ja siitä intoutuneena kokeilin tänään rucolaöljyn tekoa.  Annoksesta tuli todella maukas, vaikka en osannutkaan vielä öljyä kovin kauniisti valutella.

Rucolaöljyn kanssa söin kirjolohta, tomaattia, salottisipulia, parsaa ja valkohomejuustoa. Todella simppeli ja kevyt annos, joka kuitenkin sisältää hyviä rasvoja.

Kauppalistalle:

  • kirjolohta
  • tomaattia 
  • parsaa
  • sitruuna
  • rucolaa
  • oliiviöljyä
  • salottisipulia
  • haluamaasi juustoa

 

Aloitin kuorimalla parsat ja laittamalla ne kattilaan. Kuorin myös sipulit ja pilkoin tomaatit. Laitoin lohifileet kuumalle parilalle ja paistoin hetken kummaltakin puolelta, niin että keskiosa jäi raa'aksi. Suolasin ja laitoin sitruunapippuria. Lisäsin myös sipulit parilalle ja kuullotin kummaltakin puolelta hetken.Kalojen paistuessa tein rucolaöljyn. Laitoin siihen oliiviöljyä, mutta varmasti muutkin öljyt käyvät. Öljyn ja rucolan lisäksi blenderiin meni hiukan merisuolaa ja sitruunanmehua. En osaa sanoa määristä, menin näppituntumalla. Annoksen päälle viipaloin muutaman palan valkohomejuustoa, ja annos olikin valmis.  Ostin tänään myös tämän vuoden ensimmäiset kukat. Tulppaaneista tulee ihanan keväinen olo, eikä lumimyräkkä ulkona tunnu yhtään pahalta. Kesä on nimittäin kohta täällä! :)

Pages