Ladataan...

Olen hurahtanut viimeaikoina vihreään ihan täysin. Varsinkin smaragdinvihreään. Se on hassua, miten käsi kädessä esimerkiksi sisustustrendit kulkevat vaatetrendien kanssa. Olen nimittäin kuolannut myös vihreää samenttisohvaa. Normaalisti yritän pysyä trendeistä erossa, sillä haluan että vaatteeni ovat sellaisia joista olen fiiliksissä myös sen jälkeen kun villitys on mennyt ohi. Uskon kuitenkin että tämä samettinen puku tulee pitämään pintansa myöhemminkin. 

Olen käyttänyt tätä yllättävän paljon, siihen nähden kuinka erikoinen se on. Kauluspaidan kanssa asusta tulee lähes toimistokelpoinen, bändipaidan kanssa arkeen sopiva, tai juhlakelpoinen vyöttämällä bleiseri kiinni ilman että alla on mitään. Sen voi pukea myös tennareiden kanssa yhtä hyvin kuin vaikkapa kiiltonahkakorkojen. 

Nyt täytyy kuitenkin mennä suunnittelemaan, mitä sitä pukisi tänään päälle. Vahvana vaihtoehtona on tämä (ylläriylläri) vihreä mekko. Ihanaa uutta vuotta kaikille! Suit - H&M, T-shirt - Topshop

1. Dress - Nelly (here*) 2. Dress-  Nelly (here*) 3. Dress - Nelly (here*) 4. Dress -Nelly (here*) *adlinks

Share
Ladataan...

Ladataan...

Sen lisäksi, että blogista on hauska tiirailla mitä on tullut kuluneen vuoden aikana tehtyä, on myös hauska katsoa mihin on pukeutunut. Aikamonenlaista eri tyyliä on mahtunut tähän vuoteen. Hittejä ovat ehdottomasti olleet Furlan tähtilaukku, Zaran baskeri, Thomas Sabon korut ja Martensin bootsit, joita on tullut yhdisteltyä ympäri vuoden eri asuihin. Myös punaisen eri sävyt ovat olleet vahvoilla tänä vuonna. 

Tässä kuvakollaasi kaikista 2017 kuvatuista asuista. Löytyykö lempparia?

Share
Ladataan...

Ladataan...

Olen ottanut tavaksi aina näihin aikoihin selailla vuoden blogipostauksia ja aina olen kiitollinen siitä, että niin monet asiat on tullut ikuistettua kuviin ja teksteihin. Huomaan, että blogi toimii hiukan kiitollisuuspäiväkirjan tavoin. Vaikka joulukuun aikaan saattaisi olla sellainen olo, että vuosi on ollut rankka (sillä usein tähän aikaan vuodesta onkin kaikkein vaikeinta, ainakin allekirjoittaneella) tulee postauksia selatessa hyvälle tuulelle. Muistaa taas, kuinka paljon hyvää vuoteen on mahtunut ja kuinka paljon kaikkea mahtavaa onkaan taas seuraavana vuonna edessä. Vuosi 2017 on ollut täynnä ensimmäisiä kertoja. Tässä muutamia lempihetkistäni.

Tammikuussa kokeilin ensimmäistä kertaa avantouintia Saran patistuksesta. Se oli ihan mieletöntä!! Se fiilis, mikä pulahduksen ja saunan jälkeen tuli, kesti vaikka kuinka kauan.

Helmikuussa matkustin ensimmäistä kertaa Ylläkselle ja laskettelin piiiitkästä aikaa. 

Kävin myös ensimmäistä kertaa viinitilalla ja osallistuin muotiviikoille. Matkaseurana Kira ja Julia <3

Aloitin treenaamaan TFW:llä poikaystäväni kanssa ja alkuun teimme 8 viikon Warrior Challengen. 

Maaliskuussa vedimme jo ensimmäiset ulkotreenit, ja ilmassa oli voimakkaasti kevään tuntua. Tämä lohduttaa tällä hetkellä hurjan paljon!

Matkustin New Yorkiin ystäväni luo ja kävin ensimmäistä kertaa Madison Square Gardenissa keikalla!

Yksi haaveistani toteutui tänä vuonna, kun matkustimme tyttöjen kanssa Malediiveille. Paikka oli juuri niin ihana kuin olin ajatellutkin!

Toukokuussa järkkäsimme Saran kanssa vanhat kunnon kotibileet! Ilta oli todella hauska ja päätyi, minnekäs muuallekaan kuin KGB:hen.

Reissasin myös ex tempore ihanan Vilman luo Italiaan. Oli ihana tutustua paremmin tähän huikeaan tyyppiin. <3

Suomi, kesä, ystävät ja järvimaisema <3

Söderskärin majakalla käymässä ensimmäistä kertaa. 

Sara ja Juuso Kolin maisemia ihailemassa.

Lammasmakkaran paistamista nuotiolla. Miten ruoka maistuukaan aina niin paljon paremmalta retkellä?!

Ensimmäinen kerta aerial joogassa, joka oli myös ensimmäinen joogatunti jonka jälkeen ei ole tullut huono olo. 

Jokakesäinen purjehduspäivä!!

Siskon synttäripäivää juhlimassa festareilla.

Ja poikaystävän kanssa vuosipäivän juhlimista.

Sunday funday Liuskaluodolla ja Gasellien keikka!

Ensimmäistä kertaa golfaamassa! Ja Annika ihan pro-kuskina <3

Intiaanikesä Nycissä ja ensimmäisen aamun jetlag-lävely ennen auringonnousua. Ihan täydellinen startti reissulle!

Share
Ladataan...

Pages