Ladataan...

Etsin inspiraatiota tämän maanantain postaukselle ja kävin läpi vanhoja tekstejä. Välillä tuntuu että kaikki aiheet on jo käsitelty, vaikka eihän se tietenkään niin ole. Ajattelin kuitenkin nyt nostaa muutamia vanhoja lemppareita tähän.

11 sääntöä onnellisuudelle 

Tunteet tienviittoina

Olet arvokas

Vääränlainen

Millaista tulevaisuutta rakennat?

Irtipäästämisestä

Muiden arvostelusta

Ruoho ei ole vihreämpää

Jos teillä on toiveita tai aiheideoita, joista haluaisitte lukea Mental Health Mondayssa, laittakaa ehdottomasti tulemaan! 


Pictures: Sara Vanninen

Share
Ladataan...

Ladataan...

 

Vietimme eilen ystäväni syntymäpäivää tyttöporukalla saarella Helsingin edustalla. Sama poppoo on kokoontunut jo neljä vuotta juhlimaan, ja päivä on aina yksi kesän hauskimmista. Nämä ovat myös aina hiukan polttarityyliset, joskin päivänsankari on itse järjestänyt kaiken. Tänä vuonna olimme saunomassa, uimassa, pidimme nyyttäripiknikin ja leikimme erilaisia aktiviteetteja. Sääjumalatkin olivat suotuisia ja aurinko alkoi paistaa suurinpiirtein sillä minuutilla kun olimme saaneet leirin pystyyn. 

Vieläkin hymyilyttää, kun käy läpi puhelimen rullaa. 

Pilvinen sää matkalla lautalle ja kassit täynnä ruokaa.

Tervetuliais skumpat ja päivänsankarin puhe.

Vilvottelua saunasta.

Oispa purjevene. Ja aina tämä päivä. 

Kinder-kakku! 

 

Auringonlasku, musiikkia ja piknikin sulattelua.

Synttäriviirit ja -viinit. 

Kotikärrystä lisää skumppaa.

Jengi <3

Vene kohti Helsinkiä. 

Maaginen maisema matkalla mantereelle. 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Joskus lukioaikoina hurahdin ensimmäistä kertaa hippityyliin. Kasasin kamalan kasan koruja kumpaankin ranteeseen, sidoin ohuen huivin päähän ja vedin jalkaan leveälahkeiset housut. Siitä lähiten näitä kausia on tullut ja mennyt. Aina välillä tekee mieli laittaa liikaa koruja ja kietoutua kevyisiin mekkoihin ja kimonoihin. Nyt on ollut taas sellainen kausi. 

Parasta tällaisessa tyylissä on mielestäni se, että tukan voi jättää hiukan takkuiseksi, eikä meikkiäkään juuri kaivata. Vihdoin näyttäisi myös siltä, että se kesä on tullut tänne Suomeenkin, ainakin piipahtamaan joten pitää kaivaa kaikki huitulamekot kaapinpohjalta. Täytyy ottaa nyt kaikki irti tästä lämmöstä ja suunnata vähän myöhäiselle aamupalalle lähikahvilan terassille. 

Iltapäivällä otetaankin nokka kohti mökkiä ja menemme koko perheen voimin juhlimaan äidin synttäreitä. Luvassa on ainakin hyvää ruokaa, saunomista, ulkona oleskelua ja muurinpohjalettuja! 

Dress - Revolve , Boots - Billi Bi (Zalando), Jewellery - Thomas Sabo & Urban Outfitters

Pictures: Sara Vanninen

Share
Ladataan...

Pages