Ladataan...

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

En tiedä voiko tätä edes sanoa vielä intiaanikesäksi, kun tuntuu ettei helteitä ole oikein ollut missään vaiheessa. Kuitenkin lämpöaalto vihdoin helli festariviikonlopun aikaan, ja pääsi kaivamaan kesämekot vielä kaapinpohjalta. En ollut oikein miettinyt mitään viimeviikon festariasuja valmiiksi, joten päätin panostaa vaatteiden sijaan näyttäviin kampauksiin. Mielestäni hiukset on parhaimmillaan vähän huolettoman näköisinä, eikä liian laitetun näköiset kampaukset ole koskaan istuneet tyyliini.  

Tutustuin tänä kesänä pariin Biozellin tuotteeseen, jota ilman en voisi enää elää. Minulla on aika klassinen suomalainen hiuslaatu, joka on todella suora, hento ja päätä pitkin menevä. Tuuheat kampaukset tai pörröinen surffitukka ovat aina olleet mahdoton yhtälö minulle. Pahimmillaan hiusten liukkaus ja latteus on tietysti juuri pestyäni ne. Muotovaahto ja lakka puolestaan saa pitkät latvani alta aikayksikön takkuun. Olin siis jo luovuttanut tämän pöyhkeän tukan tavoittelun, kunnes ystäväni vinkkasi minulle tästä keratiini muotoilusuihkeesta.  

Suihkuttelin sitä vastapestyyn tukkaan, ja herranjestas mikä muutos. Näytti siltä kuin hiusmääräni olisi tuplaantunut, ennen kuin olin edes tehnyt sille mitään. Keratiinisuihkeessa on myös lämpösuoja, joten se sopii loistavasti laitettavaksi ennen suoristusraudan käyttöä. Suihkin hiuksiin myös rakennespraytä, joka antaa tukea ja tuuheutta ilman takkuuntumista. Festaritukkaan näpersin mukaan vielä yhden letin, jonka sain yllättävän paksun näköiseksi tällä kombolla ja koristelin sen hiuskoruilla. Loppuun vielä hiukan Biozellin kuivashampoota tyveen ja lakkaa koko komeuteen. 

Näistä tuotteista on tullut minulle tämän kesän aikana ihan pakkomielle ja tuntuu että päivä on pilalla jos huomaan lähteneeni ilman tuuheaa tukkaani. Hassua ajatella, että vielä muutama kuukausi sitten en edes tiennyt näiden olemassaolosta. Parasta on se, että Biozellia saa päivittäistavarakaupoista ja se on todella edullinen laatuunsa nähden. Plussaa myös siitä, että kyseessä on suomalainen brändi, jonka tuotteet suunnitellaan ja myös valmistetaan mahdollisimman suurilta osin täällä.

Tässä vielä vähän viime viikon festaritunnelmia videon muodossa!

Share
Ladataan...

Ladataan...

 

Kaksi vuosikymmentä, jotka inspiroivat minua vuosi toisensa jälkeen pukeutumisessa ovat 20-luku ja 70-luku. Itselleni bändipaidat ovat niitä luottovaatteita, silloin kun ei tiedä yhtään mitä laittaisi päälle. Sen kun vielä yhdistää farkkuihin ja biker-malliseen nahkatakkiin, ei oikein voi mennä pieleen. Viime vuosina on kuitenkin alkanut kiinnostaa överileveät lahkeet housuissa, jotka saavat jalat näyttämään superpitkiltä (jopa tällaiselta tapilta). Nämä housut tulevat olemaan täydelliset syksyllä jonkun muhkean neuleen ja lierihatun kanssa. 

Tänään pitäisi kuitenkin keksiä jotain ihan muuta päälle, sillä suuntaan näillä näppäimillä kohti Tamperetta ja Blockfestejä. En ole koskaan aiemmin ollut kyseisillä festareilla, joten jännittävää nähdä millainen meininki siellä on. Vaikka kroppa onkin jo ihan sitä mieltä, että kesän riennot oli ja meni jo, odotan ihan hulluna Avaimen huomista keikkaa. Punainen tiili -albumia on tullut teininä luukutettua todella monta kertaa. 

Nyt on kuitenkin pakko mennä pakkaamaan, etten jää kyydistä. Toivottavasti törmäillään Tampereella!

Pants - Nelly (ON SALE) (here*), T-shirt - Nelly (here*), Shoes - Puma (here*)

*adlinks

Pictures: Sara Vanninen / Edit: me

Share
Ladataan...

Ladataan...

Eilen oli melko rankka päivä ja illalla kotiin päästyäni teki mieli saada ajatukset johonkin muualle. Avasin blogin ja luin teidän kommentteja eiliseen Netflix-postaukseen. Moni oli suositellut How to get away with murder -sarjaa, joten laitoin sen heti pyörimään televisiosta. Mieli parani huomattavasti ja koukutuinkin heti ensimmäisen jakson aikana kyseiseen sarjaan.

Aloinkin sen jälkeen miettimään, kuinka paljon olenkaan teiltä vinkkejä, oppinut tai tutustunut uusiin asioihin teidän takianne. 

Opin olevani erityisherkkä. Moni lukija on kirjoittanut havaitsevansa minussa erityisherkän piirteitä, ja sitä ennen en ollut kuullut koko termistä. Lopulta tutustuin aiheeseen hiukan enemmän ja totesin minun tosiaan olevan erityisherkkä. Moni asia on loksahtanut sen jälkeen paikalleen, kun tietyille ominaisuuksille on saanut "selityksen". 

Opin myös olevani introvertti. Sana ymmärretään usein väärin ja niin olin minäkin ymmärtänyt, ennen kuin joku kirjoitti teksteistäni huokuvan introverttiys. Kuvittelin jonkinlaisen ujouden ja hiljaisuuden liittyvän introverttiyteen, vaikka oikeastaan näillä asioilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Nykyään osaan paremmin varata itselleni aikaa ihan yksinään.

Tutustuin Ayurvedaan. Olette usein kiinnostuneita samanlaisista asioista, ja rakastankin sitä kun joku vinkkaa jostain asiasta josta en ole vielä kuullut. Ensimmäistä kertaa kuulin Ayurvedasta lukijalta, jonka jälkeen googlailin heti tekemään testiä omasta kehotyypistä. 

Opin, että pinaatti pitää ryöpätä. Ennen olin tyytyväisesti syönyt sen aina raakana salaatissa. Olette myös kertoneet monia huippureseptejä, joita edelleen käytän arjessani.

Olen katsonut tuntikaupalla hyviä TED-talkeja, joita aina välillä linkkailette. 

Olen lukenut huippukirjoja teidän suositusten perusteella, kuten esimerkiksi Khaled Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa ja Saku Tuomisen Hyvän elämän anatomian. 

Matkoilla olen löytänyt ihania kahviloita, ravintoloita, drinkkipaikkoja ja shoppailuapajia teidän vinkkaamina. Olen matkustanut pienille saarille, joissa olette joskus käyneet ja yöpöynyt teidän suosittelemissa majataloissa. 

Olen kokeillut meikkejä, ravintolisiä, treeniohjelmia ja uusia ruokia, joista olette olleet innoissanne ja suositellut niitä puolestani eteenpäin.

Olen päivittänyt Spotify-listaani teidän suosittelemilla kappaleilla ja luukuttanut niitä repeatilla. 

Oma maailmankatsomukseni on muutenkin laajentunut huimasti kommenttiboksissa käydyn asiallisen keskustelun tiimoilta. Olette haastaneeet, laittaneet ajattelemaan asioita uudelleen, ja puhkoneet kuplaani jossa elän. Olette myös antaneet vertaistukea ja kertoneet vaikeilla hetkillä, että kaikki kääntyy vielä hyväksi. Olette jakaneet koskettavia tarinoitanne ja antaneet minulle niin hurjan paljon enemmän kuin olisin koskaan osannut kuvitellakaan. 

Kiitos siis, että luette ja olette <3

 

Share
Ladataan...

Pages