Ladataan...

Yleensä kirpputoreille tai vintage-kauppoihin suunnatessani minulla on jonkinlainen visio siitä, mitä etsin. Sillä vältyn tekemästä hutiostoksia ja samalla se myös helpottaa vaatteiden läpikäymistä. Nycissä mieleeni oli iskostunut visio jostain vähän kulahtaneesta kollaripaidasta, jossa olisi jokin printti. Kira löysi yhdestä Beacon's closetista mahtavan Super Bowl kollarin, joka jäi kummittelemaan mieleeni. Hiukan sen jälkeen bongasin itse vastaavan Vintage Twinistä, mutta melkein 50 dollarin hintalappu esti oston. 

Vintage Twinin yksilö oli myös tuunattu hauskasti. Sitä oli hiukan ratkottu resorin kohdalta ja se oli leikattu helmasta lyhyemmäksi. Päätin metsästää itsellenikin jonkun paidan, jonka voisin leikata. Lopulta Bushwickista löytyi tämä valkoinen XXL paita 8 dollarin hintaisena, joten kiikutin sen samantien kassalle. Olen ollut todella tyytyväinen tähän bongaukseen ja olenkin pitänyt tätä ostopäivästä lähtien todella paljon. Olen yhdistänyt sen lateksihameeseen, boyfrien farkkuihin ja hengaillut se päällä kotona yöpuvun shortsien kanssa. Saattaa olla, että tuunaan tätä vielä vähän lisääkin. 

Martensin maiharitkin on kasvaneet jalkoihin kiinni, sillä tuntuu ettei muita kenkiä oikein ole tullut käytettyäkään. Nyt ihmettelen, miten oikein emmin niin monta vuotta niiden ostoa. Nahka sen kuin paranee käytössä ja jämäkkä pohja sopii Suomen syksyn jokaiseen keliin. Nyt pitää kuitenkin mennä kaivamaan jotain punaista ja vähän juhlavampaa vaatehuoneesta. Illalla on nimittäin vuorossa rapujuhlat! 

Ihanaa viikonloppua!

Jeans- Gina Tricot , Sweater - 2nd hand , Boots - Dr. Martens (Nelly.com), Bag - Rebecca Minkoff (old)

Pictures: Sara Vanninen

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here 9. here ADLINKS

Share
Ladataan...

Ladataan...

Lupaan, että nyt tulee viimeinen Nycin valokuvapäiväkirja tältä erää. Kamera on vain käynyt niin hurjaan tahtiin, että kuvamateriaalia olisi varmaan vuodeksi eteenpäin. Päätin nyt kuitenkin tunkea viimeisetkin tähän yhteen ja samaan postaukseen. 

Oli pakko pyytää heitä kuvaan, sillä asut olivat niin hienot ja sopi täydellisesti toisiinsa. Punainen baskeri alkoi kiinnostaa!

Broadwayn shoppailuhulinat ruuhka-aikaan. 

Faunin takapiha ja ihana brunssi yhtenä sunnuntaina. Tilasin kaksi annosta kun en osannut päättää. 

Upea Fort Greenen alue Booklynissa ja kaikissa taloissa pitkät portaat rappuun. 

Ex tempore Mimosa-brunssi katolla sunnuntain kunniaksi. Kelpaa!

Jekun Matrix look 6/5!!

Kattopuutarha Sohossa, love it!

35 astetta lämmintä ja puin villapaidan ILMAN ALUSPAITAA. MIKSI?!! Onneksi toi lateksihame oli viilee, eiku.. Olalla Lidlin laukku!

Seesteinen ravintola lounaan jäljiltä.

Maailman söpöin koira <3

"Ota sillai ettei näkyis autoi" "no siiis, mahdoton tehtävä"

Tuollainen kulmahuoneisto kelpaisi.

Kun random ihmiset tietä ylittäessään näyttää siltä kuin kävelisivät muotinäytöksessä, on pakko napata salakuva. 

Jotain terveellistä... burger salaatti? Pekonilla tietysti.

Ja jälkkäriksi jotain vähän epäterveellisempää! Paikan nimi oli Black tap, ja suosittelen maistamaan näitä pirtelöitä.

Suomi 100 -juhlia varten jopa tukkakin laitettu. 

Lemppariapajat ihmisten tuijotteluun Sohossa.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Kuvittele asunto, joka on pettämättömällä tyylillä sisustettu aina keittiön kalusteista kylpyhuoneen purkkisommitelmiin. Suuret ikkunat joista tulvii valoa sisään korkeisiin huoneisiin. Kirjahylly, jota tekisi mieli tuijotella tuntikausia ja walk-in-closet, jonka vaatekokoelma saa huokailemaan ihastuksesta. Tällainen on Sohossa sijaitseva Apertment by the line, joka on samalla kauppa, jossa kaikki näkemäsi on myös myynnissä. 

Itse kävin lähinnä ihailemassa sisustusta ja imemässä inspiraatiota omaa asuntoprojektia varten, sillä hinnat ovat melko korkeita. Käymisen arvoinen tämä silti ehdottomasti on, sillä vastaavaan kauppaan en ole törmännyt missään muualla. Osoite on 67 Greene St ja kyltin kohdalta pääsee hissiin, jolla voi hurauttaa kolmanteen kerrokseen josta asunto löytyy. 

Tuo kylpyamme ja sohva saivat kummatkin melkein hengen salpautumaan. Ehkä jonain päivänä omassakin kodissa on jotain noin kaunista. 

 

Share
Ladataan...

Pages