Viisi vuotta sitten

Sugar & Pepper

Tartun Lilyn toimituksen heittämään haasteeseen.

Viisi vuotta sitten olin juuri...

Valmistunut ylioppilaaksi. Aloitin jo kirjoitusten jälkeen työt ensimmäisessä kunnon työpaikassani Hesburgerissa. Kesä kului hampurilaisia paistaessa.

Haaveilin toimittajan urasta. Kävin kurkkaamassa Helsingin yliopiston viestinnän pääsykokeita, mutta rahkeet eivät riittäneet. Tiesin, etten ollut lukenut riittävästi, joten... Tulipa käytyä!

Seuraavana syksynä aloitin 9 kk:ta kestävät journalismin opinnot kansanopistossa. Uusi koulu oli kaikin puolin uuden alku. Yhdeksän vuotta kestänyt tanssiharrastus jäi toistaiseksi kokonaan. Olin treenannut jo vuosia paljon sekä tanssitunneilla että erilaisissa kisa- ja esiintymisryhmissä.

Iski jonkinlainen kyllästyminen. Halusin ennemmin viettää aikaa uusien koulukavereideni kanssa ja keksiä ohjelmaa spontaanisti. Ja se vasta olikin hauska syksy!

Nyt, viisi vuotta myöhemmin,  koen tehneeni aikoinaan paljon oikeita valintoja. Minulla on taskussa journalistinen tutkinto, olen töissä (kesä)toimittajana ja kävin viimeksi tänään liikkumassa tanssillisella jumppatunnilla. Elämä on muutoinkin mukavasti raiteillaan. :)

Kommentit

Anna Karhubear

Se on kyllä hyvä huomata, että elämä tuntuu soljuvan oikelle raiteille mahdollisista pikku mutkista huolimatta :) Ja hei kansalaisopistojen toimittajalinjoille ylistys, olen itsekin sieltä ponnistanut uralleni!

Sugar & Pepper

Anna, noi opistot on tosiaan hyvä tapa kokeilla, tuntuuko ala oikealta. Plussana erityisesti työharjoittelu, josta sain ekan työkokemukseni alalta. :)

Toimitus
Toimitus

Heihoi! Keräsimme perjantaiseen tapaan Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla -postauksen. Mukaan mahtui tämä ja muutama muu tarina viiden vuoden takaa. Ihanaa viikonloppua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.