Ladataan...
Sunday Blondie

Vaikka Helsingistä löytyykin jo useita kahviloita, joista saa herkullisia raakakakkuja, smoothieita ja salaatteja hymyllä höystettynä, ei lisäys tarjontaan ole koskaan pahitteeksi.

Viime perjantaina juhlistettiin Goodio Cafén avajaisia. Olen varsin innoissani tästä Goodion uudesta aluevaltauksesta, sillä rakastan (rakastan) Goodion raakasuklaita! In my opinion Goodion raakasuklaa on parasta, mitä olen maistanut. 

Kahvila oli brändille uskollinen: simppeli mutta tyylikäs. Kultaisia yksityiskohtia, valkoista kaakelia, puupöytiä. Raakasuklaan lisäksi kahvilasta löytyy kattava lista erilaisia herkkuja kuten smoothieita, smoothie bowleja, avocado toastia, raakakakkuja, keksejä, jäätelöä ja lämpimiä juomia.

Avajaissa oli tarjolla pieniä etenkin makeita maistiaisia, ja voin rehellisesti todeta, että kaikki (!) mitä maistoin, oli taivaallisen hyvää. Suklaakeksit olivat oikeasti ihanan suklaisia ja tahmeita, smoothie raikasta ja raakakakku pehmeää. Erityismaininnan annan kuitenkin brownie-palasia sisältäneelle suklaajäätelölle: siitä on mielestäni Ben&Jerry'sin haastajaksi. Goodion jäätelöt on valmitettu kookosmaitoon. Osa niistä on vegaanisia, kun taas osa on makeutettu hunajalla.

Kanavaranta on vilkastunut huomattavasti parissa vuodessa. Kadulle on tullut useita kahviloita ja ravintoloita, jotka ovat nostaneet pöytiä myös meren äärelle, jotta ateriansa voisi nauttia ulkona. Muistan, että vielä kolme vuotta sitten katu oli harmillisen hiljainen. Nyt se on täyttynyt elämästä ja ihmisistä. Goodiosta lupailtiin, että tulevaisuudessa kahvilassa tullaan järjestämään myös viikonloppubrunsseja.

Goodio Caféssa tunnelma oli letkeä, puheensorina täytti kahvilan ja herkut katosivat parempiin suihin. Yhtäkkiä paikalle kutsuttiin yllätysvieras: Mikko Harju, joka veti Taivas ei oo rajana -biisinsä sellaisella tunteella, että se tarttui väkisinkin kuulijoihinsa. Sen jälkeen oli ihanaa lähteä hymyssä suin viikonlopun viettoon. ♡

Goodio Café
Kanavaranta 7 B
Ma–pe 7.30–20, la–su 10–18

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Share

Ladataan...
Sunday Blondie

Omalta osaltani viikonloppu oli no Flow, mutta pääsin fiilistelemään festaritunnelmaa BikBokin jokakesäisille BikBok x Festival -etkoille. Kuluneet kesäviikonloput ovat olleet niin täynnä reissuja ja ohjelmaa, että päätin tällä kertaa jättää Flow'n väliin ja pyhittää viikonlopun vain rentoutumiselle sekä Helsingissä hengailulle.

Ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa rento lauantai kuin nauttia auringosta, ihanien tyttöjen seurasta ja loistavasta musiikista. Glitternistin taikomat glitternaamiot nostivat lauantain normiviikonloppua säihkyvämmälle tasolle – ei sitä ihan joka lauantai tule heiluneeksi kaupungilla glitterit silmillä ja hiuksissa.

Viikonlopun ohjelmaan mahtuivat myös kahvilan avajaiset, lukuhetket Zadie Smithin uusimman teoksen parissa, Lontoon mm-kisojen seuranta, House of Cards, kokkailu, valokuvataiteen museossa kiertely sekä korvapuustit Regatassa. Nyt olo on latautunut uutta viikkoa varten.

Hyvin nukuttujen öiden ja hymyjen lisäksi viikonlopusta jäivät muistoksi jakauksesta yhä paidalle tipahtelevat glitterit.

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Share
Ladataan...

Ladataan...
Sunday Blondie

Olen niitä ihmisiä.

Positiivisuushörhöjä, jotka saavat voimaa ja inspiraatiota Pinterestissä pyörivistä kauniista, voimaannuttavista, motivoivista, hauskoista lausahduksista. Quote of the day on täällä suunnalla tuttu juttu.

Perjantain kunniaksi keräsin yhteen kaksikymmentä lausahdusta, jotka ovat jollain tavalla kolahtaneet ja koskettaneet. Ne ovat ajatuksia viisailta naisilta, jotka ovat oivaltaneet elämästä ja naisena olemisesta jotakin olennaista. Ajatuksia, jotka saavat sydämen läpättämään, ideat laukkaamaan ja rohkeuden nostamaan päätään.

Kuvituksena ihanan Sarandan ottamia kuvia viime perjantailta, jolloin aurinko kurkisteli pilvien takaa ja söimme aamiaista ulkona Kalevankadun Kuppi&Muffinissa. Siellä on ihanaa vaihtaa ajatuksia viisaiden ystävien kanssa aamiaispuuron tai vegaanisten kuppikakkujen (something to die for) äärellä.

Onko sinullakin suosikkilausahduksia, jotka motivoivat arjen keskellä? Kirjoita se kommenttiboksiin! ♡

"Time is how you spend your love." ☓ Zadie Smith

"Nothing is absolute, everything changes, everything moves, everything revolutionizes, all flies and goes." ☓ Frida Kahlo

"People too often forget it is your own choice how you want to spend the rest of your life." ☓ Rachel Wolchin

"You can't use up creativity. The more you use, the more you have." ☓ Maya Angelou

"The most effective way to do it, is to do it." ☓ Amelia Earhart

"When you are grateful – when you can see what you have – you unlock blessing to flow in your life." ☓ Suze Orman

"I can't think of any better representation of beauty than someone who is unafraid to be herself." ☓ Emma Stone

"Girls should never be afraid to be smart." ☓ Emma Watson

"I try to maintain a healthy dose of daydreaming to remain sane." ☓ Florence Welch

"Life is very short. Insecurity is a waste of time." ☓ Diane Von Furstenberg

"Read a thousand books and your words will flow like a river." ☓ Virginia Woolf

"Define success on your own terms, achieve it by your own rules, and build a life you're proud to live." ☓ Anne Sweeney

"The most courageous act is still to think for yourself. Aloud." ☓ Coco Chanel

"Elle n'est pas folle, elle est différente." ☓ Sonia Rykiel

"We have to reshape our own perception of how we view ourselves." ☓ Béyonce Knowles-Carter

"Take criticism seriously, but not personally. If there is truth or merit in the criticism, try to learn from it. Otherwise, let it roll right off you." ☓ Hillary Clinton

"If you find someone you love in your life, then hang on to that love." ☓ Princess Diana

"Done is better than perfect." ☓ Cheryl Sandberg

"Above all, be the heroine of your life, not the victim." ☓ Nora Ephron

"The mere act of being able to call your job your passion is success in my eyes." ☓ Alicia Vikander

Kuvat: Saranda Dedolli

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Share

Pages