Ladataan...
Sunday Blondie

*Yhteistyössä Sokoksen kanssa

 

Ulkona saattaa olla vielä lunta, mutta minun mieleni on siirtynyt jo kevätlaitumille.

Kevät on lempivuodenaikani. Siihen liittyy pirskahtelevaa iloa ja odotusta: lupaus kesästä, pitkistä valoisista öistä, auringonsäteistä poskipäillä, piknikeistä ja jäätelötötteröistä. Kaikki seikkailut ovat vielä edessäpäin. Vaikka tykkään juosta talvipakkasellakin, on talven jälkeen henkiin heräävässä, varovaisen vihreässä luonnossa ja raikkaassa kevätilmassa lenkkeileminen parasta mitä tiedän.

Olen houkutellut kevään jo sisälle kotiin tulppaanien ja vaaleiden lakanoiden muodossa. Kevään trendiväri greige on omaan makuuni just eikä melkein täydellinen. Suosin makuuhuoneessa lempeitä, harmonisia värisävyjä, sillä ne rauhoittavat mielen unten maille.

 

 

Familonin pellavaiset Princess-pussilakanat olen todennut jo aikaisemmin käytössä mahtaviksi, ja voin paljastaa, että meiltä löytyy kolmet eriväriset Princess-pellavalakanat (greiget, siniset ja roosat). Mieleni ei tekisi muissa lakanoissa nukkuakaan, sillä pellava on suloisen pehmeä luonnonmateriaali, joka vain paranee pesusta pesuun. Princess-nimi on mielestäni lakanoille erityisen sopiva: Familonin pellavissa nukkuessaan tuntee olonsa todellakin kuin kuninkaalliseksi.

Nämä greigen väriset Princess-pellavalakanat ovat helmi, jotka ovat yksityisoikeudella myynnissä vain Sokoksella huomenna perjantaina 3+1 Päivillä. Pussarit tullaan myymään hetkessä loppuun! Eksklusiivisuuden lisäksi lakanoissa miellyttää hinta: Familonin pellavalakanat maksavat normaalisti Sokoksella 89,95€, mutta perjantaina greiget pellavalakanat saa tarjouksessa hintaan 59,95€. Näin laadukkaita pellavalakanoita ei saa kyllä tähän hintaan mistään! Myös siniset Familon Princess -pellavalakanat ovat alennuksessa perjantaina.

En ole suuri alennusmyyntien ystävä. 3+1 Päivistä kuitenkin tykkään, koska tarjouksessa on aina tuotteita, joita käytän päivittäin: esimerkiksi laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja lisäravinteita. Kodinsisustusvalikoimastakin löytyy monenlaista ihanaa, jos sattuu vaikka tarvitsemaan lisää klassisia astioita, laadukkaita kynttilöitä tai päivitystä liinavaatekaappiinsa. Yleensä en kuitenkaan hairahda, vaan hankin asioita, joita oikeasti tarvitsen.

Jokapäiväiset rutiinit vaikuttavat lakanoiden raikkauteen. Me työnnämme peitot sivuun ja avaamme makuuhuoneen ikkunan joka aamu, jotta vuode saa tuulettua ennen sijaamista. Petivaatteet jäävät aina yön jäljiltä hieman kosteiksi, ja siksi sänkyä ei kannattaisikaan pedata heti. Kevätaamuisin ikkunasta tulvii sisään raikkaan ilman lisäksi valoa ja lintujen laulua.

 

 

Tuntuuko, että sinunkin makuuhuoneesi kaipaisi pientä piristystä?

Osallistu arvontaan, josta voit voittaa 2 kpl greigen väristä Familon Princess -pellavapussilakanasettiä!

Osallistu arvontaan näin:

1. Seuraa Instagramissa @sunday_blondie ja @sokostavaratalot tai Facebookissa @sundayblondie ja @sokostavaratalot.

2. Jätä kommentti osallistumisesta tämän blogipostauksen kommenttikenttään.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 25.3. klo 24 asti. Julkaisen voittajan nimen tässä blogipostauksessa maanantaina 26.3. Onnea kaikille arvontaan! ♡

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Share

Ladataan...
Sunday Blondie

 

Se oli ihanan laiska, hidastempoinen ja nauruntäyteinen viikonloppu.

Viime viikko vierähti kiireen keskellä, sillä tein tunteja sisään tulevaa viikonloppua varten. Torstaina suuntasimme ystäväni Virven kanssa lentokentälle. Määränpäänä oli Kööpenhamina, tarkemmin Nørrebro.

Ystävämme Roosa muutti syksyllä Kööpenhaminaan maisteriopintojen perässä. Emme olleet ehtineet nähdä toisiamme sitten viime kesän – karu muistutus siitä, miten nopeasti päivät, viikot ja kuukaudet juoksevat ohitse. Niinpä tämän matkan tarkoituksena oli vain viettää aikaa yhdessä, vaihtaa kuulumisia ja jutustella niitä näitä maailmanmenosta.

Pyhitimme viikonlopun hyvälle ruoalle ja loikoilulle. Aloitimme perjantain brunssilla Sidecarissa, kävimme tutustumassa Roosan kauniiseen kimppa-asuntoon, kiertelimme laiskasti Nørrebron suloisia pikkuliikkeitä, kävimme lounaalla Grødissa, joimme teetä Airbnb-asunnollamme ja päätimme iltamme asettautumalla tiiviisti vieretysten Roosan sänkyyn syöden jäätelöä ja katsoen Yökylässä Maria Veitola sekä Ina <3 porno -ohjelmia. Puhuimme digitalisaatiosta, bosslady-ilmiöstä ja töistä, kuten myös vaatteista, poikakavereista ja jäätelöstä.

Lauantaina kävimme vielä yhdessä brunssilla, kunnes Roosa siirtyi viettämään aikaa kaupunkiin saapuneen perheensä kanssa. Me jatkoimme Virven kanssa viikonlopun teemalla eli söimme hyvin ja kiersimme rauhalliseen tahtiin second hand -liikkeestä toiseen.

Syömisen ja päämäärättömän haahuilun lisäksi keskityin tutustumaan uuteen kameraani, jonka hain reissuuni mukaan Verkkokauppa.com:ista. Olen haaveillut jo pitkään mikrojärjestelmäkamerasta – enkä mistä tahansa mikrojärkkäristä, vaan Olympus OM-D E-M5 Mark II:sta. Tuntui suloisen vapauttavalta kulkea kaupungilla ilman parin kilon painoista järkälettä. Nämä kuvat on otettu Olympuksen keveällä mikrojärjestelmäkameralla, ja olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Jotenkin kuvissa on erityisen ihana tunnelma: sellaista käsinkosketeltavaa rauhallisuutta, pirskahtelevaa iloa ja toivoa keväästä.

Ja juuri sellainen viikonloppumme oli.

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Share

Ladataan...
Sunday Blondie

*Yhteistyössä TwistBen kanssa

Oletko koskaan laskenut, kuinka montaa kosmetiikkatuotetta käytät päivittäin?

No en ollut minäkään ennen kuin osallistuin suomalaisen TwistBen Uusi alku ihollesi -verkkovalmennukseen, jossa paneudutaan yksityiskohtaisesti ihonhoitoon. Käytämme paljon kosmetiikkaa, mutta kiinnitämme loppujen lopuksi varsin vähän huomiota siihen, mitä laitamme ihollemme. 

TwistBen teettämän kyselyn mukaan kauneudesta ja muodista kiinnostuneet suomalaiset naiset käyttävät keskimäärin 1520 kosmetiikkatuotetta päivittäin. Kuningaskuluttajan mukaan vuonna 2015 keskiarvo oli 11 kosmetiikkatuotetta päivässä. Laskeskelin, että oma keskiarvoni on 15 kosmetiikkatuotetta päivittäin. Lukuna se tuntuu valtavalta, mutta tuotteet ovat varsinkin yksinkertaisia päivittäisiä kosmetiikkatuotteita.

Kun ottaa huomioon, että etenkin naiset käyttävät kosmetiikkatuotteita päivittäin useiden vuosikymmenten ajan, ja että monilla kosmetiikkatuotteilla on keinonsa päätyä kehoomme, tulisi kosmetiikkaostoksilla kiinnittää huomioita valintoihinsa vähintään yhtä paljon kuin ruokaostoksilla. Jokainen meistä tietää, että salaatti on pitsaa terveellisempi valinta. Mutta miten on kosmetiikan laita? Minkälainen kosmetiikka on terveellistä, minkälainen taas ei? Tämä herättää puolestaan kysymyksiä siitä, miten miten iho sitten kannattaisi puhdistaa – ja miten ihoa kannattaisi kosteuttaa?

TwistBen verkkovalmennus käsittelee ymmärrettävästi ihon biologiaa sekä ihon kuntoon vaikuttavia tekijöitä elämäntapojen kannalta - miten esimerkiksi uni, stressi ja liikunta vaikuttavat ihon kuntoon. Kun opit ymmärtämään ihon biologiaa ja käyttäytymistä, käydään valmennuksessa läpi kosmetiikan ostamista raaka-aineiden kannalta. Viimeisellä viikolla kaikkia näitä asioita pohditaan oman ihon näkökulmasta. Tiivistettynä: valmennus tarjoaa ymmärrystä ihonhoitoon sekä vinkkaa, miten vältät pahimmat sudenkuopat.

 

 

Mikä TwistBe?

TwistBe on kolmen naisen, VeeranSusannan ja Katin intohimon tulos. Nimi TwistBe on lyhenne sanoista "The Way It's Supposed To Be". TwistBe haluaa tarjota ihmisille puhtaita, rehellisiä, kauniita, toimivia ja eettisiä tuotteita sekä palveluita. 

Idea TwistBe:stä syntyi, kun naiset huomasivat, miten hankalaa kosmetiikan tuoteselosteista on pääätellä kuinka todenperäisiä markkinoinnin esittämät väitteet laadusta ja luonnonmukaisuudesta ovat. Kiireisten businessnaisten ja äitien elämässä kosmetiikkapurkkien ainesosalistojen lukeminen ja laadukkaiden tuotteiden löytäminen tuntui aikaavievältä arjen pyörteessä. Naiset huomasivat, ettei löytynyt yhtäkään paikkaa, josta olisi saanut ostettua tuotteita joista ikinen olisi ollut hyvä hinta-laatusuhteeltaan, sisältänyt oikeanlaisia pitoisuuksia mainostettuja raaka-aineita, valmistettu laadukkaista ja aidosti hoitavista raaka-aineista sekä oikeasti toimiva.

Niinpä ihon biologiaa, raaka-ainetuntemusta ja tuotteiden valmistusta Ison-Britannian Formula Botanicassa opiskelleet naiset päättyvät perustaa firman, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen aidosti laadukkaita ja eettisiä kosmetiikkatuotteita sekä palveluita.

 

Miten valmennus etenee?

Saat sähköpostilla tiedon, kun uusi valmennusmateriaali on saatavilla. Uudet materiaalit julkaistaan aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Valmennuksella on myös oma Facebook-ryhmä, jossa voi keskustella kurssilla läpikäydyistä aiheista ja kysellä asiantuntijoilta opastusta omaa ihoa koskeviin pohdintoihin. Mikä parasta, kaikki valmennusmateriaalit ovat käytössä vielä kuukauden ajan valmennuksen päättymisen jälkeen, joten ehdit hyvin kirjata itsellesi tärkeimmät asiat muistiin. Itse tykkäsin verkkovalmennuksesta myös siksi, että minun olisi ollut vaikeaa sitoutua istumaan luennolla aina tiettynä päivänä viikosta. TwistBen valmennuksessa voit tutustua materiaaleihin silloin kun se parhaiten omaan aikatauluusi sopii.

 

Mitä asioista valmennuksessa käydään läpi?

Valmennus koostuu neljästä osiosta:

– Mitä sinun olisi aina pitänyt tietää ihonhoidosta

– Miten vaikutat ihosi kuntoon elämäntapavalinnoilla

– Miten opit ostamaan oikeanlaista kosmetiikkaa ja säästät rahaa

– Miten opit hoitamaan ihoasi oikein.

Valmennuksessa tutustutaan myös esimerkiksi kosmetiikka-alan kuumiin perunoihin ja kiisteltyihin aiheisiin. Joka viikon materiaalien lisäksi pääset tutustumaan kiinnostaviin bonusmateriaaleihin, jotka syventävät ajatuksiasi entisestään.

 

 

Mitä opin valmennuksen aikana?

Opin ennen kaikkea sen, että iho on monimutkainen elin, johon vaikuttavat useat seikat. Kosmetiikkatuotteiden markkinoinnissa vilisee valtavasti lupauksia, jotka eivät pidä millään tavalla paikkaansa. Käsirasvapurkin kylkeä saattaa koristaa valtava sheapähkinän kuva, mutta tuotteessa ei ole lainkaan aitoa sheapähkinää. Pelkkä miellyttävä ihotuntuma ei kerro vielä mitään tuotteen oikeista vaikutuksista. Luonnonkosmetiikka itsessään ei ole yhtä kuin laatu, eikä kallis tuote ole yhtä kuin puhdas. Hyvän kosmetiikan löytäminen vaatii pientä tutkimistyötä: esimerkiksi incihaku.fi -sivustosta ja CosmEthics-applikaatiosta on apua kosmetiikkaostoksilla. Kaikkia ainesosia ei tarvitse opetella tuntemaan: tärkeintä on tunnistaa ainesosat, joita oma ihosi ei tarvitse.

 

Haluatko kuulla lisää valmennuksesta? Varaa paikkasi TwistBe:n valmennukseen nyt tarjoushintaan

Etukoodilla BLONDIEUAI saat 15€ alennuksen – myös jo alennetuista hinnoista! Saat 8.4. asti valmennuksen Early Bird -hintaan 87€ (norm. 127€), etukoodilla siis 72€. Tämä tarjous on varsin ainutkertainen, joten kannattaa toimia nopeasti! Lue lisää valmennuksesta ja klikkaa itsesi mukaan valmennukseen täältä

Lisää tietoa valmennuksesta voit kysellä suoraan TwistBe:ltä sähköpostilla: letstalk@twistbe.fi.

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Share

Pages