AjopUiTa

Kaikille lapsellisille  ja lapsenmielisille älyttömän kannattava sijoitus lomalle ja arkeen akryylivärit. Kamalan kivaa etsiä meren silittämiä puupaloja ja muuta roinaa rannalta ja luonnosta ja sitten maalailla meneen eläimiä tai ihan mitä vaan taivas rajana. Yllä oleva pöllö on siemen ja puun palanen johon siemen sopi  kuin valettu joka muodostui sen metsäksi.

                                                                         Kroko leidi

Päätin ,että jos mulla joskus on lapsia ja asun jossain röllimökissäni, teen sille itse kaikki lelut tai osa on jo valmiina ja aika ekologisia leluja eikö. Ja maaleissakin on ties mitä myrkyttömiä vaihtoehtoja nykyään. Aika hauskaa ja ei oo naapurin Jarkolla samanlaista papukaijaa haha..

Näistä kahdesta puunpalasta näki heti ,että lintuhan niistä tulee ja ne sulautu yhdeks palaks ilman mitään liimailuja kun toi alempi osa oli halki valmiiksi.

Hai oli kanssa ihan selväpeli jo ennen väritystä. Siellä koti katsomossa taas joku voi miettiä ,että eikö jo melkein kolmekymppisellä akalla muuta puuhaa oo kuin tuijotella merelle ja maalata jotain harakanvarvas armeijaa,no ei oo. Tai ei ollu viikko sitten nyt taitaa jo olla.

kaunista päivää kaikille<3

Share

Kommentit

annam_
anna k.

Aivan mahtava idea :) Itse olen harkinnut kivien maalausta, mutta värit pitäisi ostaa.

ninoh

Kivaa ja rentouttavaa puuhaa rannalle:) kivet vaatii enemmän pelisilmää hienoja nähnyt mehikossakin mutta puissa on usein niin valmis muoto..

Kommentoi