Kahta (kesälookkia) en vaihda

Susula

Tulin tässä ajatelleeksi, että koska kirjoittelen aika paljon ekomuodista, olisi varmaan paikallaan avata vähän myös omaa tyyliäni. Ajatus itseni kuvaamisesta tai poseerauskuvista, on vaan aina tuntunut jotenkin egosentriseltä. Siksi kai olenkin kuvannut mieluummin pelkkiä vaatteita.. Mutta tänään otin härkää sarvista (eli kameran kolmijalkaa ruuvista) ja pistin tuulemaan. Hyvä ilmaus muuten sikäli, koska päivä täällä todellakin on tosi tuulinen ;) Mulla on muutamat luotto arki-outfitit kesää varten. Vaatteet ovat kulkeneet mun mukana useita vuosia (paitsi täältä Portugalista ostettu laivastonsininen Lanidorin puuvillaneuletakki ja Töölön Relovesta ostettu second hand -pitsipaita). 

Tiedättekö ne asukokonaisuudet, jossa tunnet olosi varmaksi ja mukavaksi? Se on ainakin mun pukeutumisen kulmakivi. Kun tuntuu hyvältä, myös näyttää hyvältä. Löysin keväällä Relovesta ihanan daydreamer-henkisen pitsipaidan, jota päälle sovittaessani tunsin heti että tämä on mun. Siinä on hyvä unelmoida ja kävellä rantahietikolla. Kaiken lisäksi se on päällä kuin pehmeä pyjama <3

Ja jos multa kysytään, farkkushortsit näyttää aina hyvältä. Nämä shortsit on ostettu vuonna 2007 Sydneystä, Australiasta. Eli vuosikymmen sitten! Melkein jo vintagea siis.. Toivottavasti pitsipusero pysyisi matkassani mukana ainakin saman verran.

Tähän väliin pikavinkki: huoltakaa vaatteitanne oikein; peskää oikeassa lämpötilassa, välttäkää rumpukuivausta ja jos vaate ei oikeasti ole likainen, tuuletus riittää (ja luonto kiittää). Yhden tahran poistoon ei välttämättä tarvitse tunnin pesuohjelmaa koneessa. Nyrkkipyykki toimii.  

"Every great dream begins with a dreamer"        Harriet Tubman

 

Sininen neule : Lanidor Woman

Harmaa t-paita : KappAhl

Sandaalit : Marco Polo

Aurinkolasit: Ray Ban

Valkoiset shortsit . Seppälä

Valkoinen pitsipaita : Relove

Farkkushortsit : Joku rantaputiikki Sydneyssä ;)

Punaiset remmisandaalit : Rip Curl

 

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.