Hyvästä fiiliksestä / Of good feelings

Ladataan...

 

Tyynyjen täytteet ovat vähän sinnepäin ja nurkat odottavat imuria mutta siitä huolimatta täällä on hyvä fiilis - lauantaifiilis! Toivottavasti teilläkin siellä ruutujen takana.

Kuvassa näkyvän Tom Dixonin lyhdyn sain muuten jouluisena yllätyksenä Finnish Design Shopista. Ja olin kyllä varsin positiivisesti yllättynyt, varsinkin kun pidän kyseisestä puljusta. Suunnitelmissa on ostaa meidän äiteelle samanlainen mutta teräksinen.

*

Pillow stuffings are making my pillows a bit bumpy and the room corners are waiting for someone to use a bit of vacuum cleaner but still I am feeling good, Saturday-good I'd say. Hope you are too!

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Satunnainen Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, hauskan näköiset noi vikan kuvan purkit :). Onko ne maalattuja metallipurkkeja (paitsi toi yks)? Miten niitä on saatu rutistettua?

Täältä löytyy simppelit ohjeet noihin purkkeihin, nehän on vaan siis säilyketölkkejä rutisteltuna ja maalattuna :) Tuo yksi on ihan keramiikkakuppi mutta hengailee silti joukossa. Ja tosiaan rutistelin ensin ruuvipenkissä mutta en oikein tykännyt siitä jäljestä, joten runttailin ja hakkailin purkkeja ruuvimeisselin käsiosalla.

kreetta (Ei varmistettu) http://blogbygretchen.blogspot.fi/

Tuo säilykepurkkihomma ois hyvä ja halpa järjestyksen tuoja... ja tyynytkin ilmeisesti matoista tehtyjä, nekin on kivoja!

kreetta: kierrätys kunniaan:)

Mimmis (Ei varmistettu)

Kiva musta nahkasohva! Mistä mahtaa olla hankittu?

April Louise (Ei varmistettu) http://aprilsharman.blogspot.com

I really like the pencil pots and the way everything has been arranged in the photograph. One day I would like to have a crafting room with a giant pin board going the whole way around.

Mimmis: soffa löytyy Ikeasta.

April Louise: crafting room would be a dream!

Christine | the plumed nest | (Ei varmistettu) http://www.theplumednest.com

i am so in love with your living room. it is exquisit.

Alison (Ei varmistettu) http://alisonyard.com

This home is beautiful! Can you tell me, where is the white coffee table from?

Alison: thank you! The table is from my grandparent's home so you could say it is a vintage find. :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Thanks for the information! I'm just so in love with that table. Is there any manufacturer or maker label or information marked on the table? I'd love to know who made it or where it's from. The design is fantastic.

Kommentoi

Ladataan...