Lautasella / On the plate

Ladataan...

 

Hakkeloin tänään mielettömän kauniita perunoita, nimittäin sinipunervaa Blue Congo-lajiketta. En voi väittää, että pitäisin perunoiden kuorimista mitenkään erityisen hauskana puuhana, näiden kuoriminen oli kuitenkin aika spesiaalia. Punasipulin otin kaveriksi kylkeen kun se komppasi perunoita aika mukavasti. Molemmat hyppäävät perunasalaattiin; perunat paahdetaan uunissa ja punasipuli marinoidaan kevyesti balsamicossa, jonka jälkeen ne pääsevät samaan pyttyyn ja huomisen lounaaksi.

*

I loved these ingredients, Blue Congo potatoes and red onions have such amazing colors.

 

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi mitä värejä! Alkoi kiinnostaa tämä sävykäs salaatti, tuleeko siihen muuta?

Suvi sur le vif

Heippa ja anteeksi vastauksen viipyminen! Salaattiin tuli lopulta perunan ja punasipulin lisäksi myös hiukan varsiselleriä, kevätsipulia (olemme sipulihirmuja) ja paahdettua pekonia. Ja perunat tosiaan paahdoin uunissa, näin niissä säilyi tuo sininen väri aika hyvin. Kastikkeena oli punasipulien marinointilientä, eli öljyä ja balsamicoa. 

Kommentoi

Ladataan...