Taikinatassut / Dough paws

 

Olen ottanut perinteeksi tehdä tätä sitruunaista leipää näin kevään kynnyksellä. Sitruunankuori taikinassa on yksi lempparijuttujani. Ja niin ovat muuten vihertävät oksat maljakossa, pitänee käydä viikonloppuna hakemassa muutama maljakkoon.

Leivästä vielä sen verran että reseptin saatte huomenna, taikinaa näes kohotetaan yö jääkaapissa. Taikinaan tarvitaan perusaineiden lisäksi sitä sitruunaa ja loraus luonnonjogurttia.  Jäljelle jäävistä kannikoista teen yleensä bruschettoja. Nam!

*

At this time of the year I usually make this lemon bread. And pick up some branches for the  flower vases.

Share

Kommentit

annemi

Kuulostaapa ihanalta leivältä, olen sitruunan suurkuluttaja :)

Pretty Ginghamin Tanja (Ei varmistettu) http://prettygingham.blogspot.fi/

Minäkin rakastan sitruunaa. Ja sitruunaleivän kannikoista tehdyt bruschettat kuulostavat taivaallisilta!

Suvi sur le vif

annemi: minäkin tunnustaudun sitruunan rakastajaksi, jopa siinä mitoissa että se tuntuu puskevan joka ohjeesta läpi :)

Tanja: ohje kolahti just eetteriin, ihanaa musiikkia siis taustalle ja kätöset taikinaan! :)

Kommentoi