Ladataan...
Taina

...eli mulle.

Eturivistä voi nähdä miten Zola Jesus tanssii paljain jaloin.

Voi nojata Tavastian lavan tahmeaan reunaan, ja tirauttaa pari kyyneltä.

Ja ottaa kökköjä iPhone-kuvia edessä ilman olevien tyyppien päitä.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Taina

En sano paljon, mutta suosittelen että katsot elokuvan Beginners.

Itse tartuin siihen tyttöihastukseni Melanie Laurentin ja iki-ihanan Ewan McGregorin takia, ja siksi että halusin nähdä elokuvan josta tämä kuva on peräisin:

Kerrassaan ihana elokuva, täynnä tartuttavia sitaatteja.

Kuten tässä:

This is the photo my mother kept in her bedroom. When I was a kid I thought that was my arm giving her the daisies. Now I make a new mistake and I think that it’s her arm giving me the daisies saying “Here, here is simple and happy. That is what I meant to give you”.

Beginners Theme Suite by Beginners Soundtrack

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Taina

Pienenä parasta keväässä oli, kun lumi oli sulanut sen verran että jalkaan sai luvan kanssa laittaa lenkkarit.

Taisin kulkea lenkkareissa useimpina päivinä, kunnes jossain vaiheessa ne jäivät nimensämukaisesti käytettäväksi lenkillä. (Eli aika harvoin, mutta ei mennä nyt siihen.)

Ja nyt löysin itseni haaveilemasta vanhoista kunnon lenkkareista. Yhdistettynä johonkin ihan muuhun kuin juoksuvaatteisiin. 

New Balancet kelpaisi.

Jossain vaiheessa minua häiritsi ajatus siitä, että koskaan ei tule valmiiksi. Koti täytyy siivota kerta toisensa jälkeen, uutisia pitää seurata uudestaan ja uudestaan, jos haluaa pysyä ajan tasalla, ihmissuhteita pitää hoitaa päivä toisensa jälkeen.

Sitten tajusin, että tuo ajatus on ennemminkin aika lohdullinen. Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä entistä paremmin. Minun on vain valittava elämääni asiat, jotka ovat sen arvoisia, että teen niitä uudestaan ja uudestaan.

Ehkä on aika hyväksyä myös se tosiasia, että juuri kun luulen tietäväni, miten haluan pukeutua ja mitä vetää jalkaani, mieleni muuttuu. 

Ja se on oikeastaan aika mainiota. Koska kenkien ostaminen, siihen en taida kyllästyä.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Taina

 

Myönnän, että minussa on vähän tirkistelijän vikaa. Kylässä kurkkaan aika varmasti peilikaappiin vessassa käydessä, ihan vaan koska minusta on mielenkiintoista tietää mitä tuotteita tuttava käyttää. Kaverin meikkipussi on usein kivampi kuin oma, ja parasta on vertailla että ai sullakin on tätä, eiks ookki hyvä.

Siksi olinkin innoissani törmätessäni Into The Gloss -blogiin, jossa pääsee kurkkaamaan kauneus- ja muoti-ihmisten peilikaappeihin. No, löytyy sieltä muutakin kivaa, kuten otoksia muotinäytösten takahuoneista ja muutenkin paljon silmänruokaa kauneusintoilijoille.

Ja hei, minusta ainakin on kutkuttavaa tietää että Julia Restoin-Roitfeld käyttää Klorane-merkkistä Karl Lagerfeldinkin suosikkikuivashampoota, jota itse käytän noin joka toinen kerta (muuten käteen tarttuu Batiste, Jenna K:n suosikki). Tai kurkata, mitä tuotteita Kate Young (toisessa kuvassa), nainen muun muassa Natalie Portmanin ja Michelle Williamsin Oscar-tyylien takana, käyttää.

Ihanista purnukoista haaveillen (vaikka entisetkään eivät meinaa mahtua minnekään), toivotan kaunista viikonloppua! 

kuvat Into The Gloss
Share
Ladataan...

Pages