Ladataan...

Eilen oli pari astetta lämmintä, tänään noin 12C. Ulkovaatetus voisi olla hyvin kevyttä, mutta ulos mennessä on jo paleltumassa, koska sisätiloissa on niin kylmää.

Lapsena Pohjois-Suomessa meillä pidettiin "välihousuja" talvisin. Olen todennut kerrospukeutumisen hyvin toimivaksi Englanninkin talvessa. Legginsejäkin voi pukea kahdet, niin tarkenee. En ole niin rautaista sakkia kuin osa paikallisista, jotka kulkevat jopa ilman takkia!

Miltä näyttää samettinen versio legginseistä? Lahkeessa on tavallista enemmän pituutta pitkille jaloille.

Share

Ladataan...

 

Samettinen, rennosti istuva paita oli tämän päivän asun tärkein elementti. Sametin suosio tuntuu jatkuvan jossain määrin vielä tulevan talven yli.

Miltä näyttää?

 

 

Share

Ladataan...

Joskus aiemmat hyvät kokemukset saavat suhtautumaan uusiin kokemuksiin positiivisemmin. Inglotin kynsilakan kanssa kävi niin kun maalasin ohuella ja hiukan hankalalla siveltimellä hyvin ohutta lakkaa kynsille. Lakka on ihastuttavan väristä, mutta kahdellakin kerroksella hiukan läpinäkyvää. En pidä siveltimistä, jotka eivät ole lapiomaisen litteitä, mutta pärjäsin ihan hyvin Inglotin siveltimellä. Se ei ole niin hankala kuin se voisi olla. Olen ollut Ingloting huulipunaan ja poskipunaan niin tyytyväinen, että suhtauduin kynsilakkaan optimistisesti sen puutteista huolimatta.

Seuraavana päivänä lakka jo lohkeili, joten lisäsin kolmannen kerroksen, ja uuden kerroksen päällyslakkaa.

Lakka ei pysynyt vieläkään, vaan lohkesi uudestaan parissa päivässä. Yleensä lakkaukseni pysyvät hyvänä melkein viikon.

Share

Pages