Ladataan...
Talo42

Päivät kuluvat töissä ja opinnäytetyön parissa. Valmistuminen on "ihan" nurkan takana! Talossa samat pyykit kuivuvat telineellä jo toista viikkoa, kivasti kuivuneet telineen lankoihin. :) Inspiroitukaa kuvista, niin minäkin teen kun kirjoittaminen ei ota onnistuakseen...

 

 

 

 

 

Pitäisikin muuten remontoida portaikko...

Share
Ladataan...

Ladataan...
Talo42

Kun vuosi 2012 alkoi, asuimme vielä pikku-kaksiossamme Herttoniemenrannassa. Lumisinä helmikuun päivinä muutimme taloon 42. Sen jälkeen olemme maalanneet, hioneet lattiaa, päässeet nukkumaan vitivalkoiseen makuuhuoneeseen, viettäneet pääsiäistä, synttäreitä, kesälomaa. Olemme kolunneet kirpputoreja, tehneet löytöjä, siivonneet pihaa, kaataneet pusikkoa. Hankkineet kissan! Meille on annettu mattoja, astioita ja apua. OLEMME TEHNEET LUMITÖITÄ.

Me olemme viihtyneet.

Odotan vuotta 2013 innolla. Meinaan valmistua, nauttia ihanasta työpaikasta ja varmasti rempata! Mahtavaa uutta vuotta teille ja kiitos kun olette seuranneet projektiamme näinkin kauan! Stay tuned. ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Talo42

 

Oli puhetta siitä karisevasta kuusesta. No, tänään poistin kuusen olohuoneestamme. Helpommin sanottu kuin tehty. Oksasaksilla kynin kuusen. En usko, että millään menetelmällä olisin välttynyt neulasten hyökkäykseltä, sillä kuusen lähellä ei tarvinnut kuin hengittää niin jo oli taas yksi oksa kaljuna. Päätin jakaa tämän arjen komiikan kanssanne. :) Hauskaa viikonloppua!

(Taidan käyttää yllä olevaa kuvaa ensi jouluna joulukorttina)

 

Share
Ladataan...

Pages