Icarus

Ladataan...
Talo42

 

Kävelinpä yksi päivä Stockan valaisinosaston läpi ja huomasin Tord Boontjen Icaruksen. Ja tiesin - se tulee makuuhuoneeseen. Olen halunnut sinne jonkun hempeän ja näyttävän valaisimen, ja mielestäni tämä olisi juuri sellainen. Jollain muullakin on tämäntyyppinen siipivalaisin, mutta hirveän hintainen. Tämähän on ihankohtuuhintainen, paikasta riippuen jopa alle 150€. Johtosarjan on alle kympin enää sitten, hintaan kun kuuluu tietenkin pelkkä varjostin.

Icaruksella on kokoa; K80 x halk 35cm. Joutuu ripustamaan hyvin lähelle kattoa, mutta jos sen sijoittaa sängyn yläpuolelle jalkopäähän niin pitäisi olla ihan ok vaikka huonekorkeutta ei ole ihan hirmuisen paljon..

Share
Ladataan...

Kommentit

Ai että odotan tuota "ahaa-elämystä" lamppuosastolla. Olemme jo hetken etsineet Sitä Oikeaa lamppua olohuoneeseen (nyt siellä roikkuu ihan kamala väliaikaislamppu..) mutta se ei vain ole tullut eteen tai jos on tullut, niin se on ollut aivan liian kallis..

 

Talo42

Turhauttavaa on juuri se hinta joka yleensä karsii ihanat vaihtoehdot pois. Ehkä tämäkin tulee "silloin kun sitä vähiten odottaa"... Itsellänikin makuuhuoneen valaisin oli ihan toissijaisena kun makuuhuone ei muutenkaan ole valmis - silloinhan se tietenkin löytyi.

Eli nyt kun keskityn pihan laittamiseen, se täydellinen olohuoneen lamppu saattaa löytyä vahingossa :D

Talo42

Juurikin näin ;)

Pelkkää valoa

Mä olen myös nyt mieltynyt Boontjen valaisimiin. Meille muutti juuri musta Garland käytävään.

Talo42

Garland on kyllä myös hieno! Usein tuntuu, että nuo muoviset kapistukset on niin mauttomia, mutta näissä on kyllä onnistuttu!

Pelkkää valoa

Totta puhut. Ja esineiden hienoushan syntyy myös siitä, missä ympäristössä ja minkä ympäröimänä ne ovat. Uskon että toi sun lamppusi on nappivalinta vuoteen ylle!

Talo42

Kiitos! Totta tämäkin - kyllä kaiken saa pilattua laittamalla sen ihan väärään paikkaan. :)

Minussa tuo valaisin aiheuttaa kauheaa ristiriitaa, kun pitäydyn ajatuksessa että se on aivan ihana siipi - kaikki on ok, sitten kuitenkin eksyn ajatukseen jossa valaisin tuo mieleeni lähinnä kattoon ripustelun Michael Monroe:n hiuskuontalon - kaunis kuva särkyy.

Talo42

haha apua. :)

Kommentoi

Ladataan...