Mitä tekisin eteiselle?

Ladataan...
Talo42

 

Meillä on eteisessä ihan näppärä kenkäteline/vaatetanko/hattuhylly-yhdistelmä joka oli jo muuttaessa varusteena. Ja se on onneksi musta. Jotain haluaisin kyllä eteiselle tehdä... Peilikaappi löytyy ihan nurkan takaa, se teetettiin edelliseen kämppään ja istui onneksi tännekin kuin nyrkki silmään. Eli musta eteishässäkkä saa jäädä sillä helppoa säilytystä tarvitaan. Olen miettinyt telineen takana olevan seinän maalaamista - ehkä sitruunankeltaiseksi harmaan ja mustan kanssa sopimaan. Tosielämässä teline on täynnä takkeja ja siksi pelkään, että seinän maalaaminen saisi eteisestä yhtäkkiä kamalan kirjavan - omistamme lisäksi ilmeisesti melko värikkäitä kenkiä. Tai sitten maalaan pelkän patterin, sekin toisi jo vähän ilmettä. Tämäkin asia jääköön vielä harkintaan...

 

 

 

 

 

Share

Kommentit

Tommi K
Isyyspakkaus

Mä tekisin siihen kunnon kenkähyllyt. Moneen kerrokseen ja seinästä seinään, jos se on mahdollista. Kuva ei ihan kertonut, millainen pohja tilassa on. Hyllyt valkoiseksi, ja seinä & patteri taustalla vaikka petroolinsiniseksi.

Millä nuo teidän lattiat on muuten maalattu?

my view

tuo nenä on kyllä paras! :D 

SariS
Talo42

Ihan hyvä idea Tommi! Petroolinsininen en kyllä hieno väri. Varmaan haluan kuitenkin säilyttää siinä myös paikan johon saa helposti nakattua takin.  Kaikki huivit yms. täytyy myös säilyttää siinä laatikoissa... Käytettävyys ennen kaikkea, muuten se on aina sotkussa. :) Kenkiä säilytetään aika paljon peilikaapissa siinä vieressä.

Lattiat oli jo maalattu kun muutettiin, mutta kaapista löytyi purnukka Teknosin Teknofloor-maalia jolla ne on joskus maalattu.

Kommentoi

Ladataan...