Onnenpäivä!

Ladataan...
Talo42

No nyt on maalaushommat tehty ja ateljee on valkoinen! Kun lattian maalasi valkoiseksi, niin alkoi korostumaan seinien pinttynyt lika. Ja ateljeen kattohan on styroksia (kyllä vain ystävät - styroksia) ja valkoinen lattiahan paljasti sen kellertävän värin. Tai kuten poikaystävä sen niin musertavan suoraan ilmaisi: "Onhan se nyt ihan NEON keltainen." Eli katto ja seinät maalattiin myös. Styroksia ei alettu repimään, se ilmeisesti kuitenkin toimii lämmöneristeenä ja remontit on tarkoitus pitää mahdollisimman pintapuolisina tässä vaiheessa. Tänään saatiin maalaushommat tehtyä ja tietenkin heti kamat sisään!

 

 

 

Nyysin keittiöstä maton ateljeehen, ja ruokahuoneen maton siirsin keittiöön. Ruokapöydän alle hankitaan sitten se mustavalkoinen... :) Lapetiloissa meillä on monta vanhaa ikkunaruutua. Otin niistä pari antamaan vähän "kehystä" Yoko Onolle ja numerojulisteelle. Pieni puuviiluinen lipasto löytyi vanhan kämpän roskahuoneen edestä ja sen ajattelin maalata sitruunankeltaiseksi kunhan tässä taas ehtii ja ennättää... ja jaksaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! niin raikasta ja valoisaa kun on valkoista :). Styroksia aika erikoista! mutta kuten sanoit niin toimii varmasti lämmön eristeenä. Hyvä niin:)

Kommentoi

Ladataan...