Ladataan...

 

Misplaced ja Jedipäiväkirjat haastoivat minut Liebster Award - Discover new blogs -haasteeseen. Kiitos heille ;) Molemmilta tuli 11 kysymystä, joten tein heidän listoistaan yhdistelmän, jotta en kyllästyttäisi teitä maratoonipostauksella. Tässäpä vastaukset! 

1. Jos saisit tavata ihan kenet tahansa koko maailmasta, kenet valitsisit? 

Hercule Poirotin. Joisimme yhdessä teetä junan ravintolavaunussa tai hotellin aulassa, ja Hercule voisi samalla opettaa minulle pari hienostunutta pöytätapaa.

2. Miksi kirjoitat blogia?

Tämä on hyvä kanava puuskutella rauhassa. On huvittavaa seurata, kuinka paljon mieli keksii negatiivista höpöteltävää vähänpätöisistäkin asioista. Nyt olen keksinyt tuolle ärsyttävälle pulputukselle käyttöä - toimia materiaalina täällä.

3. Tietävätkö lähipiirisi/ystäväsi/tuttavasi blogistasi ja miksi?

Noin kymmenisen ihmistä tietää blogistani, ehkä vähän yli. Ihan kiva joskus jutella bloggaamisesta ja blogeista jonkun kanssa, mutta toisaalta en kamalasti kaipaa tuttavia seuraamaan ajoittaista alennustilaani.  

4. Bravuurisi keittiössä?

Letut. Siinäpä se. 

5. Uskotko johonkin salaliittoteoriaan?

Kyllä. Moniinkin. Esimerkiksi tähän

6. Suositteletko jotain Netflixistä?

Eiku voisiko joku suositella mulle jotain Netflixistä tai HBO Nordicilta? Valtaosa elämästäni tapahtuu sohvalla ja olen jo ikävä kyllä kuluttanut seuraavat sarjat: Entourage, The Affair, Madmen, How I met your Mother, Frasier, Masters of Sex, The Fall, Orange is the new Black, Bloodline, The Bletcher Circle, Hercule Poirot, Komisario Lewis, Komisario Lynley, Silta, Downton Abbey, House of Cards, True Detective, Isänmaan puolesta, Friday Nights Light, Togetherness... Näitä kaikkia siis suosittelen! Listasta näkee, että tuhansia tunteja on ruudun ääressä tuhlattu. Mutta mitä seuraavaksi? Broadwalk Empire oli mulle liian miehinen, Walking Dead ja Game of Thrones liian väkivaltaisia, Modern Family, Happyish, Californication ja East bound & Down eivät iskeneet. Breaking Badissa tiedän loppuratkaisun jo ja se vähän estelee. Mikä siis avuksi? Olen ihan tosissani tämän hätähuudon kanssa...

6. Seuraatko paljon blogeja?

Jonkin verran. Aktiivisesti ja uskollisesti ehkä noin kymmentä. 

7. Mikä jonkun muun blogissa innostaa sinua ryhtymään lukijaksi?

Alan seurata, jos blogi on hauska tai jännittävä, rohkea tai rosoinen. Ihailen monen bloggarin rohkeutta nostaa omilla kasvoillaan ja nimillään vaikeita asioita esiin. Maailmasta puuttuu ihmisiä, jotka ovat valmiita upottamaan kätensä sontaan tietäen etukäteen, mitä sieltä tulee.

8. Mikä saa sinut raivon partaalle?

Eläimiin kohdistuva kaltoinkohtelu. Muun muassa. 

9. Minkä eläimen tahtoisit lemmikiksesi, jos saisit minkä tahansa?

Rakastan norsuja ja orankeja, mutta tietenkään en sellaista lemmikikseni haluaisi. Ystäväksi villissä metsässä.

10. Omistatko oikean kalenterin vai käytätkö esim. kännykän kalenteria? 

Käytän molempia eri tavoilla. Olen tippunut sukupolvien väliseen kuiluun enkä tiedä, pääsenkö täältä koskaan ylös.  

11. Missä olet lahjakas? 

Kantamaan sisälläni yleissivistyksen aukkoja vuosikausia autuaan tietämättömänä niistä. Tunnustamaan ne aina suureen ääneen isossa porukassa ihan vain rehellisyyden nimissä. Viimeksi sekoitin Freemanin ja Morgan Freemanin.

 

LOPPUSANAT

Tarkoitus oli haastaa mukaan myös uusia blogeja, joilla ei ole vielä hurjan paljon lukijoita. Olen kuitenkin niin uusi lilyläinen, että en mä sellaisia blogeja osaa mitenkään valita. Otin siis haasteen vastaan, mutta jätän nyt haastamatta muita. Onneksi tähän ei liittynyt sellaisia samanlaisia uhkailuja kuin lapsuuden kiertokirjeissä, "jos ketju katkeaa sinuun, seuraukset ovat kammottavat..." Kuka helvetti niitäkin keksi? Voisiko joku tunnustaa? 

- Meri T.

Ladataan...

Ladataan...

En tiedä, kumpi vituttaa enemmän. Se että jäin Sanajahtiin niin koukkuun, että vietin koko loman nenä kiinni ruudussa (merimaisemat - ketä kiinnostaa, linnunlaulu - älkää häiritkö keskittymistäni). Vai se, että pääsin ainoastaan yhden (1!) kerran 50 parhaan joukkoon ja senkin ihan tsägällä. Näin vaikka hakkasin tätä peliä aamusta iltaan. Hakkasin niin että keskelle iPadiä muodostui sormistani tahmainen neliö.

Menin jopa ostamaan version, jolla saa joitakin sekunteja lisää aikaa tähän ihastuttavaan "pulmapeliin". Ja silti, SILTI sijoitukseni oli yleensä siinä 150-250 parhaan joukossa. Ei kovin loistokas tulos ottaen huomioon, ettei pelaajia yleensä ollut kovin montaa sataa.

Keitä te olette te nerot, jotka keikutte jatkuvasti palkintopalleilla? "Tanelihoo", "Porakone", "Isijaäiti" ja "Saananjahti" ilmoittautukaa! Miten ihmeessä teillä voi olla niin hyvät hoksottimet? Ja miksei mulla oo :(

 

LOPPUSANAT

Jos haluatte menettää hermonne, itseluottamuksenne ja mielenrauhanne, kokeilkaa ihmeessä. En ole ollut sitten teini-iän ja Nintendo Gameboy Tetriksen jälkeen mihinkään peliin näin koukussa. Tai no lautapeli Blokukseen kyllä, mutta siihen tarvitsee neljä pelaajaa ja on vain tietty raja, kuinka moneen peliin voi lähipiiriä ja ystäviä suostutella (päivässä).

- Meri T.

 

Ladataan...

Ladataan...

Toiselle planeetalle matkustetaan raketeilla, puhe liikkuu taivaalla kännykästä toiseen ja joku tässä maailmassa osaa laskea sellaisia asioita kuin karkaussekunti. Eiks vois jo päästä eroon johdoista? Ei menis työtuolit ja laturit sekaisin. Puhumattakaan niistä ikisolmuista, joita kuulokkeet, laturit ja avainnauhat muodostavat aina jäätyään keskenään laukkuun.

LOPPUSANAT

Mä en oo koskaan tajunnut asioita, jotka mahtuvat jonnekin mutta eivät enää pois. Eikö sen pitäisi olla fyysiikan lakien vastaista? Samoin musta on täysin vastoin todennäköisyyslaskentaa, että joka parista on vain toinen sukka tai hanska kadoksissa.

- Meri T.

Ladataan...

Pages