11 kysymystä ja vastausta

 

Misplaced ja Jedipäiväkirjat haastoivat minut Liebster Award - Discover new blogs -haasteeseen. Kiitos heille ;) Molemmilta tuli 11 kysymystä, joten tein heidän listoistaan yhdistelmän, jotta en kyllästyttäisi teitä maratoonipostauksella. Tässäpä vastaukset! 

1. Jos saisit tavata ihan kenet tahansa koko maailmasta, kenet valitsisit? 

Hercule Poirotin. Joisimme yhdessä teetä junan ravintolavaunussa tai hotellin aulassa, ja Hercule voisi samalla opettaa minulle pari hienostunutta pöytätapaa.

2. Miksi kirjoitat blogia?

Tämä on hyvä kanava puuskutella rauhassa. On huvittavaa seurata, kuinka paljon mieli keksii negatiivista höpöteltävää vähänpätöisistäkin asioista. Nyt olen keksinyt tuolle ärsyttävälle pulputukselle käyttöä - toimia materiaalina täällä.

3. Tietävätkö lähipiirisi/ystäväsi/tuttavasi blogistasi ja miksi?

Noin kymmenisen ihmistä tietää blogistani, ehkä vähän yli. Ihan kiva joskus jutella bloggaamisesta ja blogeista jonkun kanssa, mutta toisaalta en kamalasti kaipaa tuttavia seuraamaan ajoittaista alennustilaani.  

4. Bravuurisi keittiössä?

Letut. Siinäpä se. 

5. Uskotko johonkin salaliittoteoriaan?

Kyllä. Moniinkin. Esimerkiksi tähän

6. Suositteletko jotain Netflixistä?

Eiku voisiko joku suositella mulle jotain Netflixistä tai HBO Nordicilta? Valtaosa elämästäni tapahtuu sohvalla ja olen jo ikävä kyllä kuluttanut seuraavat sarjat: Entourage, The Affair, Madmen, How I met your Mother, Frasier, Masters of Sex, The Fall, Orange is the new Black, Bloodline, The Bletcher Circle, Hercule Poirot, Komisario Lewis, Komisario Lynley, Silta, Downton Abbey, House of Cards, True Detective, Isänmaan puolesta, Friday Nights Light, Togetherness... Näitä kaikkia siis suosittelen! Listasta näkee, että tuhansia tunteja on ruudun ääressä tuhlattu. Mutta mitä seuraavaksi? Broadwalk Empire oli mulle liian miehinen, Walking Dead ja Game of Thrones liian väkivaltaisia, Modern Family, Happyish, Californication ja East bound & Down eivät iskeneet. Breaking Badissa tiedän loppuratkaisun jo ja se vähän estelee. Mikä siis avuksi? Olen ihan tosissani tämän hätähuudon kanssa...

6. Seuraatko paljon blogeja?

Jonkin verran. Aktiivisesti ja uskollisesti ehkä noin kymmentä. 

7. Mikä jonkun muun blogissa innostaa sinua ryhtymään lukijaksi?

Alan seurata, jos blogi on hauska tai jännittävä, rohkea tai rosoinen. Ihailen monen bloggarin rohkeutta nostaa omilla kasvoillaan ja nimillään vaikeita asioita esiin. Maailmasta puuttuu ihmisiä, jotka ovat valmiita upottamaan kätensä sontaan tietäen etukäteen, mitä sieltä tulee.

8. Mikä saa sinut raivon partaalle?

Eläimiin kohdistuva kaltoinkohtelu. Muun muassa. 

9. Minkä eläimen tahtoisit lemmikiksesi, jos saisit minkä tahansa?

Rakastan norsuja ja orankeja, mutta tietenkään en sellaista lemmikikseni haluaisi. Ystäväksi villissä metsässä.

10. Omistatko oikean kalenterin vai käytätkö esim. kännykän kalenteria? 

Käytän molempia eri tavoilla. Olen tippunut sukupolvien väliseen kuiluun enkä tiedä, pääsenkö täältä koskaan ylös.  

11. Missä olet lahjakas? 

Kantamaan sisälläni yleissivistyksen aukkoja vuosikausia autuaan tietämättömänä niistä. Tunnustamaan ne aina suureen ääneen isossa porukassa ihan vain rehellisyyden nimissä. Viimeksi sekoitin Freemanin ja Morgan Freemanin.

 

LOPPUSANAT

Tarkoitus oli haastaa mukaan myös uusia blogeja, joilla ei ole vielä hurjan paljon lukijoita. Olen kuitenkin niin uusi lilyläinen, että en mä sellaisia blogeja osaa mitenkään valita. Otin siis haasteen vastaan, mutta jätän nyt haastamatta muita. Onneksi tähän ei liittynyt sellaisia samanlaisia uhkailuja kuin lapsuuden kiertokirjeissä, "jos ketju katkeaa sinuun, seuraukset ovat kammottavat..." Kuka helvetti niitäkin keksi? Voisiko joku tunnustaa? 

- Meri T.

Kommentit

jermia
Itärajapakolainen

Hercule Poirot! <3

Meri-T

Niin just <3 <3 <3

Maiski
40 hours and counting

Peukku Poirotille!

Meri-T

Todellakin, mon ami! 

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Hercule Poirot! Voi ihana. Voisin kyllä Nti Marplenkin kanssa teet juopaista. :)

Suosittelen Lutheria (vai onkohan se liian väkivaltainen...)! Pääosanäyttelijä on täydellinen! <3 

p.s. Pidän blogistasi. 

Meri-T

Joo, neiti Marple voisi tulla mukaan ;)

Kiitos kehuista! Ja sarjavinkistä! 

chaura
Misplaced

Mä en koskaan uskaltanut olla lähettämättä eteenpäin niitä kiertokirjeitä, koska muuten ei tosirakkaus suutele/jotain kamalaa tapahtuu/jne. Lähetin siis kaikki eteenpäin ja nyt mun elämä on täydellistä! Paitsi se yks auto-onnettomuus, joka luultavasti johtui jostain kiertokirjeestä jonka passasin eteenpäin vain yhdeksälle, vaikka piti lähettää kymmenelle. Hups.

En tiiä löytyykö Netflixistä, mutta kun näköjään tykkäät etsivä-tyylisistä sarjoista niin miksi et hyvä nainen katso jo uutta Sherlockia? (Kulkiskohan jopa nimellä New Sherlock?). Sherlockina Benedict Cumberbatch ja Watsonina Martin Freeman. Jokainen jakso on jumalattoman pitkä ja kausi todella lyhyt, ja ihan täyttä kultaa!
Sen lisäksi ite oon kahlannut läpi mm. Scrubs, Arrested Development, Parks and Recreation (eka jakso on paska, toinen vähän vähemmän paska ja nelosesta eteenpäin paranee eksponentiaalisesti, ehdottomasti kahlaamisen arvoinen), Sopranos, Greyn anatomia, Frendit, The Big Bang Theory, New Girl, Doctor Who.. Onpas komedia- ja sairaalapainotteista. Suosittelen kaikkia paitsi Greyn ja Doctor Whon viimeisimmät kaudet alkaa mennä jo ihan soossiksi kun pitkitetään liikaa. All time suosikkeja nuista varmaan Scrubs, Sopranos ja Doctor Who ennen Peter Capaldia. Unohin varmaan tuosta listasta vielä jotain elintärkeää.

..kesken tällä hetkellä It's Always Sunny in Philadelphia, Lillehammer, Malcom in the middle ja satunnaisia animaatiosarjoja.

Meri-T

Oi kiitos vinkistä. Olipa paljon tuntemattomia sarjoja, pitääkin tsekata :) Big Bang Theory oli mustakin hyvä, ja Frendit nyt totta kai! 

chaura
Misplaced

Tottakai mää unohin. Flight of the Conchords ehdottomasti, Community samoin. Game of Thrones mut siitä siä et tykänny... House, Dexter. Lostista ja Heroesista tykkäsin ekasta seasonista, en muista.

Meri-T

Lostista mäkin tykkäsin aluksi. Flight of the Conchords & Community, en ollut kuullutkaan.

Kiitos :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Wire. IHan huippu sarja. Toinen hullun hyvä on tanskalainen Riget, Valtakunta. (Vähän vanhempaa kamaa mut jostain pitäis löytyy)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.