Unelmien lastenhuone

Tassuja ja töppösiä

Siinä se nyt on, ensimmäinen askel kohti täydellistä lastenhuonetta!

Tosin täydellistä siitä ei varmaan koskaan tule (meidän budjetilla ja olemattomilla DIY-taidoilla) mutta joskus toivottavasti valmis. Lastenhuone toimii samalla myös vierashuoneena, joten jonkunlainen levitettävä sohva tai sänkysysteemi on oltava. Meillä on vieraita varten ylimääräinen joustinpatja, mutta sen säilyttäminen oli aina ongelmallista. Appiukko on useamman kerran kuussa yötä, joten ei viitsi aina kellariinkaan roudata. Kerrankin huonekalumakumme sattui yksiin, ja päädyimme mieheni kanssa Ikean Hemnes-sohvasänkyyn. Se käy sohvasta, sängystä sekä parivuoteesta, ja siinä on runsaasti säilytystilaa peitoille ja tyynyille. Joustinpatjakin sujahtaa siihen sujuvasti!

Sohvasänky levitettynä parivuoteeksi. Kuva Ikean sivuilta.

Sohvasängyn kasaaminen oli oma projektinsa, kuten ikean kalusteiden kanssa aina. Kokosimme sitä Maisan kanssa yhdessä, aina pari tuntia kerrallaan melkein viikon ajan. Isoimpien osien kanssa mieheni auttoi. Ja on muuten painava sohva!

Pikku apulainen työssään.

Kun sohva oli kasattu, puuttui vielä päiväpeitto ja jonkinlaiset selkänojatyynyt. Ajattelin käyttää jotain vanhaa kauhtanaa ja pitää silmät auki jos löytyisi joku kiva. Ja löytyihän se, Espanjasta asti! Aivan ihana sisustusliike A Loja do Gato Preto! Täynnä kaikkea kivaa, värikästä ja nättiä. Ja pinkki, kissakuvioinen, juuri sopivan kokoinen tilkkupäiväpeitto sekä samaa sarjaa olevat tyynyt olivat alennuksessa! Huraa! Olin tarkoituksella pakannut kevyesti mahdollisten tuliaisten varalta, ja hyvä niin. Matkalaukkuihimme mahtui hyvin päiväpeitto, kolme tyynyä, pieni matto ja läjä itselle ja Maisalle ostettuja vaatteita.

Maisan kanssa pakkaamassa. Huomatkaa taustalla näkyvä aurinkoinen merinäköala, aah!

Kuosi tarkemmin. Juuri sopiva lastenhuoneeseen. Pakko oli ostaa myös tuo cupcake-tyyny samasta liikkeestä...

Maisan täti osti Maisalle tämän söpön lehmä-maton. Ammuu!

Ja mitä tekee Maisa sillä aikaa kun äiti ottaa kuvia päiväpeitosta? Löytää isin golfpallot...

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä olet tykännyt käytössä tuosta Hemnesin sohvasängystä (mekin nimittäin harkitsemme sellaisen hankkimista)?

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Olen tykännyt todella paljon! Se on sohvaksi yllättävän iso (ja painava), mutta erittäin tukeva ja uskoisin sen kestävän hyvin. Meillä on siinä tosiaan tavallinen joustinpatja, joten vieraat ovat tykänneet nukkua siinä. Paksun patjan myötä sohva on aika korkea, eli pikkutytön huoneeseen vähän hankala, mutta aikuisten käytössähän se ei mitään haittaa. Sängynaluslaatikot ovat tilavia ja sinne mahtuvat meidän kaikki vieraspeitot ja tyynyt. Suosittelen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.