Kesäisiä kosmetiikkahankintoja

Tästä Elämästä

Hain vähän päivitystä meikkivarastooni näin kesän kynnyksellä, tässä siis uusimpia kosmetiikkaostoksiani:

Olen kovin tykästynyt MACin tuotteisiin: mielestäni ne ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia.

 

MAC Fix+ virkistyssuihke toimii hyvin meikin kiinnittäjänä sekä piristäjänä pitkin päivää. Käytän sitä myös apuna meikkivoiteen levittämisessä: kun meikkisudin kostuttaa tällä suihkeella, tulee meikistä ihanan kuultava ja se sulautuu ihoon täydellisesti.

 

 

Ostin ensimmäistä kertaa MACin Mineralize Skinfinishin sävyssä Soft And Gentle. Tällä tuotteella saa mukavasti kuultoa päivettyneelle iholle. Kimalletta tulee kuitenkin jonkun verran, joten tämän kanssa saa olla tarkkana.

 

Olen rakastunut korallinvärisiin huulipuniin. Ne piristävät ilmettä ihanasti. MACin Sheen Supreme Lipstick (sävy Gotta Dash!) on koostumukseltaan todella kosteuttava ja hieman läpikuultava. Mielestäni väriä tulee kuitenkin riittävästi.

 

MACin osastolla kierrellessäni törmäsin myös tähän Prep+Prime linjan viimeistelypuuteriin. Transparent Finishing Powder lupaa antaa sopivan mattapintaisen lopputuloksen, muttei kuitenkaan jätä liian puuteroitua pintaa. Olen ollut tähän tuotteeseen todella tyytyväinen. Itse käytän niin kevyttä meikkivoidetta, että vain t-alueen puuterointi on tarpeen ja tämä tuote sopii siihen loistavasti :)

 

Lumenen joka kevät lanseeratuista Sun Radiance-heleyttäjistä tällä kertaa kokeiluun pääsi sävy 20 Perfect Tan. Tuote on oivallinen tasoittamaan ihonsävyä ja antamaan hieman lämpöä kasvoille. Koostumuksesta annan täyden 1o. Voide levittyy mukavan tasaisesti eikä jää liian kiiltäväksi ihon pinnalle. Jos oman meikkivoiteen sävy alkaa olemaan jo liian vaalea, tätä kannattaa sekoittaa sen joukkoon.

 

Tässä jutut tällä kertaa, kertokaa ihmeessä jos haluatte lisätietoja/kuvia yllä olevista tuotteista.

... Ensi kerralla sitten esittelenkin arkimeikkini luottotuotteet

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.