Meillä on koti!

Tavaraton

Jipii! Meille löytyi uusi koti!

Muutamme toivottavasti jo tällä viikolla vuokralle muutaman vuoden vanhaan kerrostaloon. Se olkoon meille taukoasunto, jossa voi huilata, kerätä voimia ja ajatuksia sekä elää aivan tavallista elämää. Toivottavasti muutaman vuoden päästä meillä on mahdollisuus ostaa oma koti, jossa asuisimme pitkään. Millainen se asumismuoto on, omakotitalo, rivitalo vai kerrostalo, sitä emme tiedä. Antaa ajan kulua ja selventää ajatuksia.

Tuntuu niin omituiselta, kun olimme ajatelleet asua tässä talossa eläkeikään asti ja kasvattaa lapset täällä isoiksi, niin nyt suunnitelmat menivätkin uusiksi. Haikeautta ja surua on ollut viimeaikoina paljon ilmassa, mutta onneksi myös hetkittäin iloa siitä, että kohta on edessä helppoa vuokralaisen kerrostaloelämää.

Uudessa kodissa on paljon kivoja juttuja. Tärkeimpänä tietenkin hyvänoloinen sisäilma, mutta kyllä valoisuus, siistit pinnat, isohko olohuone - ruokatila, lasitettu parveke, sauna ja mainio sijainti tuovat hymyn huulille. Keskitytään nyt hyviin puoliin ja luodaan uudesta asunnosta meidän perheelle hyvä koti. Ihmiset, muistot ja omat (vaikkakin uudet) tavarat tekevät siitä varmasti kodin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.