Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Zalando

 

Parasta kesässä: kesämekot. Erityisesti sopivan väljät, mukavat kesämekot.

Ja mikäli se mukava kesämekko sattuu vieläpä olemaan off-shoulder mallia, tai siitä löytyy syvään uurrettu selkäaukko, niin aina vaan paranee. Päivettynyttä ihoa ja paljasta selkää upeampaa yhdistelmää kun on vaikea löytää! 

Vaikka yleensä värien kanssa varsinainen nössö olenkin, on tänä keväänä tapahtunut jotain. Vaatekaappiin on valikoitunut enemmän värejä kuin koskaan aikaisemmin! Ikisuosikkieni eli murrettujen sävyjen rinnalle on ilmestynyt nyt myös kirkkaita värejä ja räikeitä printtejä. Ja ne värit näkyvät erityisesti niissä tämän kauden mukavissa kesämekoissa, joita minun ja Elisan Zalando shoppikin pursuaa :)

 

Mutta mitäpä sanotte näistä kahdesta tyylistä, kumpi mekko/lookki miellyttää enemmän? 

 

 

Outfit 1 - Yellow happiness

Zalando/Samsoe Samsoe dress (here*)

Zalando/Vagabond sandals (here*)

Zalando/Rayban sunnies (here*)

*adlink

 

 

Outfit 2 - Jungle rosa

Zalando/Ivyrevel dress (here*)

Zalando/Vagabond sandals (here*)

Zalando/Rebecca Minkoff bag (here*)

Zalando/Rayban sunnies (here*)

*adlink

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Sain viikonloppuna tuttavaltani viestin: "mitkä teidän suunnitelmat on huomenna, tulkaa meidän kanssa surffaamaan?". Olin täysin unohtanut, että Michelle oli muuttanut pari viikkoa takaperin Lissaboniin ja aloittanut uuden työn poikaystävänsä surffikoululla. Todellakin me tullaan surffaamaan!

Ei muuta kun lauantaiaamuna rantakassi olalle ja junalla kohti Cascaisia. Järkeiltiin, että vaikka lämpömittari olikin kohonnut lähes 30 asteeseen, ei merivesi missään nimessä voisi olla vielä lämmintä.

Ja ihan oikeassahan me oltiinkin. Vesi oli kylmää, mutta märkäpukujen läpi se ei tuntunut siltä lainkaan.

Liityttiin Juuson kanssa Cascaisin surffikoulun tunnille, josta bongattiin heti muutama suomalainen. Lauta tuntui hyvältä, samoin opettajat. Aallot olivat kyseisellä rannalla ja tuona päivänä hyvinkin pieniä verrattuna viiden kuukauden takaiseen Baliin, mutta toimivat mainiosti näin pidemmän tauon jälkeen. 

Päivä oli ihan äärettömän hauska ja viihdyttiin vedessä melkein kaksi tuntia. Saatiin molemmat taas sellainen surffikipinä, että nähtäväksi jää josko tässä pitää taas ryhtyä varailemaan leiriä talvelle! Iso kiitos Michelle ja David, että päästiin kuokkimaan :)

 

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Lissaboniin sitä vaan rakastuu päivä päivältä enemmän. Tänään lämpömittari näyttää yli 30 ja meikäläiset lähtee surffaamaan! Huippua viikonloppua kaikille!

 

xx Sara

Share

Pages