Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen Ambassador-yhteistyö: Segafredo

 

Jokapäiväisiin kahvihetkiin mahtuu monen moista.

Välillä ne ovat kiireettömiä taukoja, jolloin otetaan omaa aikaa ja keskitytään laadukkaasta kahvista nautiskeluun. Välillä kahvin äärellä tavataan ystäviä ja vaihdetaan kuulumisia.

Ja välillä taas kahvihetket ovat jotain ihan muuta.

 

 

Eräänä kiireisenä aamuna sain idean ottaa kahvikupin mukaani suihkuun. Hörpin maitokahvia hoitoaineen vaikuttaessa.

Kun torikahviini lensi pieni pörriäinen, mutta olin niin kahvin tarpeessa, etten jaksanut edes välittää. Join kupin tyhjäksi, pörriäisineen päivineen.

Lounaan jälkeiset kahvit Sveitsin Jungfraujochilla, miltei 4000 metrissä. Sydän tykytti jo valmiiksi aika kovaa noissa korkeuksissa. Kahvipärinät tuplasivat tahdin :D

Aamukahvi mökin riippumatossa aamu-uinnin jälkeen. Niin rauhallista - olin mökillä yksin. Tosin en ihan täysin yksin, riippumatolla oli nimittäin tainnut hengailla samana aamuna lokki. Hupparini selkään tarttui kiva valkoinen läntti, mikä ei irronnut edes pesussa.

Pidettiin yhtenä helteisenä iltapäivänä piknik puistossa. Oikeat kahvikupit ja kaikki! Naapuriviltin koira meni ja kaatoi täyden kahvikuppini.

Kun sniikkasin take away kahvini bussiin ja kuppini kansi oli jäänyt auki. Loppu onkin historiaa (ps. kansi huonosti kiinni vol 57. Miten vaikeaa voi olla laittaa ne kunnolla kiinni?! Pps. tämän takia busseissa kahvin juominen on varmaankin kiellettyä...)

 

 

Kahvitarinoitani pääset seuraamaan @segafredosuomi Instagram-tilillä!

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Päivä alkoi vihersmoothiella, pyykinpesulla ja kämpän jynssäämisellä. Lounaskahvien yhteydessä shoppailin ultra-kosteuttavia kasvonaamioita. Festariviikonlopun jälkeinen puhdistautuminen välittyy tällä kertaa näköjään useammalle osa-alueelle, hhah.

Sana puhdistautuminen, kuinka hyvältä se muuten just nyt kuulostaakaan. Kaikki mihin liittyy puhtaus niin tänne nyt heti.

Juku mitkä neljä päivää takana. Sellaista ilotulitusta ja hyvää energiaa, että tavallaan harmittaa, että kaikki on ohi. Tavallaan olen taas äärimmäisen kiitollinen, että on ohi.

Torstaina Way Out Westeillä Göteborgissa, perjantaina Flowssa, lauantaina ystävän häissä ja sunnuntaina Flowssa. Kroppa huutaa ravitsevaa ruokaa, lepoa ja liikuntaa - ja sitä se toden totta tulee tällä viikolla saamaan... tai no, ainakin seuraavat neljä päivää :D

Nyt pähkäilen, että millähän ihmeen konstilla saan tämän nuupahtaneen pärstän elvytettyä kuvauskuntoon huomiseen mennessä. Ehkä niillä kasvonaamioilla sitten...

Ps. Saatoin pukeutua vikana festaripäivänä kokokeltaiseen, jotta se veisi huomion silmäpusseistani.

Pps. Saatoin saada inspiraation asuun uusista keltaisista Flow-ilmapalloista.

Ppps. Eilisestä vielä sen verran että Brockampton, Jorja Smith ja Kendrick Lamar - KIITOS ja AMEN!

 

Sunnuntain Flow-look näytti tältä

Pictures: Janni Ehari // edit by me

 

Bik Bok dress

Samsoe & Samsoe scarf

Céline sunnies

Fila/Zalando sneakers

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

- "Onks nää sun mielestä hienot?"

- "hahaha, mitkä noi on, aika jäätävät"

- "Sorry, ostan silti"

 

Tässäpä pähkinänkuoressa minun ja poikaystäväni Whatsapp-keskustelu, kun punnitsin kuvissa näkyvien scifi-lenkkareiden ostoa.

Sama keskustelurunko pätee muuten muutamaan muuhunkin ostopäätöstilanteeseen. Erityisesti kun kyseessä on ollut joku trendivaate/-asuste. Kysyn aina mielipidettä, mutta loppupeleissä vastauksella ei ole mitään painoarvoa, hah.

Mitäs mieltä siellä ollaan uudesta trendistä? Iskeekö massiiviset ugly-lenkkarit?

 

Perjantain Flow-asu rakentui uusien daddy sneakersien ympärille

Pictures: Janni Ehari // edit by me

 

Tommy Hilfiger/Zalando jacket

Nelly top

Louis Vuitton sneakers

diy biker pants

&Other Stories bag

 

xx Sara

Pages