Ladataan...
Tickle Your Fancy

Terveisiä työhuoneelta! Täällä sitä ollaan (ja kuunnellaan 100m:n päässä hetki sitten startanneiden We Love 90's festareiden bassoja...)!

Uusi valoisa toimistohuone, motivoivat työkaverit (työystävät?) ja ihana ihana syksy! Just nyt en voisi olla onnellisempi siitä, että istun tässä huoneessa ja syyskuu mielenkiintoisine työkuvioineen ja tapahtumineen häämöttää ihan kulman takana. Jipii! Koulu alkaa olla pulkassa ja aktiivisuustasot on nostettu maksimiin kesän jäljiltä :) Nyt vaan täysillä kohti uusia haasteita.

Entä milläs mielin siellä ollaan? Ahdistaako alkava syksy vai hypitäänkö sielläkin tasajalkaa?

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Eilen oli muuttopäivä, perhana. Ahdisti jo alkuviikosta. En voi sietää muuttoja, en vaikka tällä kertaa siirrettävää ei ollut nimeksikään. Muuttopäivät vaan kaikkine pakunvuokrauksineen, roudauksineen ja siivouksineen ovat yhtä tuskaa. 

Arvatkaa mitä. Eilisen jälkeen aloin ehkä rakastamaan muuttoja. 55 minuuttia pakun vuokrauksesta paikallaan oleviin tavaroihin uudessa (ihanassa!!!) työhuoneessa. Oikeesti, mi-tä!! Guinnesin ennätyskirja, miten sinne otetaan yhteyttä!?!!

Ja en kestä meidän uutta neljän mimmin toimistoa. Paras ikinä! Vasta remontoitu rakennus + isot, yhden seinän levyisen ikkunat. Ja mitä vielä, aulapalvelut (voitteko kuvitella, meille soitellaan siis aulasta. Terve!). Katselin eilen illalla auringonlaskua työhuoneen ikkunoista, enkä siis millään raaskinut lähteä kotiin. Läheteltiin myös tyttöjen kanssa pitkin iltaa ääniviestejä, joissa vaan hehkutettiin meidän uutta työyhteisöä ja -huonetta. Annika, Sanni ja Elisa, meillä tulee olemaan niin huikeeta! 

Tällä hetkellä edes viime yönä varastettu pyöräni satula ei saa mieltäni maahan :D Siis voin ihan hyvin polkea ilmankin, katsokaas seisaaltaan vaan! Mahtavaa viikonloppua tyypit, pitäkäähän hymy yllä!

Ps. Kuvituksena viikonlopun festariasu, joka ei sitten millään ilveellä liity tekstiin. No, harvoin ne liittyvät.

jacket Tommy Hilfiger (gifted) // cap Weekday // sunnies Gina Tricot // shirt Monki // shoes here* (gifted)

*=adlink

 

Festival outfit from last weekend. My new crush: the green, oversized Tommy Hilfiger jacket, way too cool!

Pictures: Janni Ehari

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

F-Hoone

 

Tallinnaan matkaajat hoi! Seuraa muutama vinkki, joka kannattaa ehdottomasti napata ylös.

Tästä kaupungista on viime vuosien aikana tullut ihan lemppareita. Siinä missä ennen jumituttiin Rottermannille ja Viru keskukseen, lähdetään nykyään haahuilemaan vähän etäämmälle. Uusia ravintoloita ilmestyy tiheään tahtiin ja urbaaneita vaateputiikkeja on siellä täällä.

Kaupunki ja etenkin sen laitamat muistuttavat minua Berliinistä. Tallinna on best, etenkin kun sinne menopaluu maksaa näin tiistaipäivänä vähemmän kuin samainen tiketti kotikaupunkiini Kotkaan!

 

F-Hoone

 

F-HOONE

Telliskivi Loomelinnak -keskuksessa sijaitseva ravintola on ikisuosikkini. Coolimpaa kahvilarakennusta on vaikea löytää. Paikka tarjoaa niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin. Ja baarinakin se on suosittu. Aamiaismunakkaalla oli hintaa 1,8e ja reilu vihersmoothie maksoi 3e!

KALAMAJA

Mikäli et ole vielä käynyt Kalamajan kaupunginosassa, tee se pian! Vanhat puutalot ja söpöt pikkukahvilat terasseineen sulattavat sydämen. Kontrastina puutaloille löytyy vanhasta tehdasalueista koostuva urbaanimpi puoli, joka sekin upea!

TELLISKIVI LOOMELINNAK

Alue, joka teki minuun ihan hurjan vaikutuksen, kun täällä ensimmäisen kerran pari vuotta takaperin puolivahingossa vierailin. Kalamajan kaupunginosassa sijaitsevaan urbaaniin keskukseen kuuluu useita rakennuksia, joista löytyy ravintoloita, kahviloita, sisustusliikkeitä, kirpputoreja, studioita jne. Yksi liikkeistä on mm. kuvissa vilahtava sisustuskauppa/kahvila, Homeart!

 

Homeart

Toompean mäki

Toompean mäki

 

TOOMPEAN MÄKI

The times we had -seinän koti on ilmeisen suosittu näköalapaikka, josta tosin kuulin ensimmäistä kertaa vasta tällä viikolla :D Vanhassa kaupungissa sijaitsevalta tasanteelta avautuu kaunis näkymä kaupunkiin!

SFÄÄR

Trendikkään viihtyisä ravintola ja vaatekauppa samassa tilassa - love it!! Ravintola tarjoaa kaikkea aina aamupalasta dinnereihin ja kaupasta löytyy sisustustuotteiden lisäksi kattava valikoima eri vaatemerkkejä niin naisille kuin miehillekin. Acne, Edwin, Levi's, New Balance, Samuji ja Birkenstock ainakin bongattu!

 

Sfäär

Sfäär

Sfäär

Rataskaevu 16

 

RATASKAEVU 16

Vanhassa kaupungissa sijaitseva supersuosittu, tunnelmallinen ravintola ei ole turhaan suosittu. Ihana henkilökunta (joka jättää överisöpöjä viestejä kuitteihin!!) ja herkullinen ruoka takaavat kivan ravintolaelämyksen. Mahtava paikka! Kurpitsakeitolla oli hintaa 3,9e.

VEGAN RESTORAN V

Rataskaevu 16 vieressä sijaitseva vegaaniravintolan annokset vaikuttivat menun perusteella ihan taivaallisilta. Nam! Jälleen yksi teidän ylistämistänne paikoista, johon ei ehditty tällä reissulla, mutta palataan varmasti vielä myöhemmin. 

NOP

Neighbourhood Organic Place eli NOP vaikuttaa aivan sairaan ihanalta paikalta! Tosi moni teistä suositteli tätä, mutta meiltä loppui aika (ja ruokahalu :D) kesken. Ensi visiitillä ihan pakko käydä! Ihan pakko! Jos nyt kieltä tulkitsen ihan oikein (haha), näyttäisi listalta löytyvän ainakin smoothie bowleja, avokadoleipiä, iiiihania salaatteja. 

 

Rataskaevu 16

 

xx Sara

Share

Pages