Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Ilmeisesti ei ole olemassa asiaa, johon en spagettiolkainmekkojani tänäpäivänä yhdistäisi: t-paita, poolo, kauluspaita, kollari ja pitkähihainen t-paita jo koettu. Simppeli spagettiolkainmekko on kesän ihan ehdoton suosikkivaatteeni (ainakin heti olkihatun jälkeen) ja erityisesti tennareihin tai Birkenstockeihin yhdistettynä! Ja luulempa, että sukkahousuversiolla sinnitellään vielä pitkälle syksyynkin!

Eilen menin ja löysin H&M Trendiltä iiiihan täydellisen, hieman alusmekkoa muistuttavan, kuparinvärisen yksilön kokoelmaani (voiko kahta mekkoa sanoa kokoelmaksi?). Ainakin yhden edessä häämöttävän festaripäivän asu on siis harvinaisen selvillä! ;)

 

shirt Lindex // dress Zara // sneakers Superga

 

My favorite trend this summer: Spaghetti Strap Dresses!!

Pictures: Jenni Rotonen

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Miksi en vieläkään muista kumpi on kriketti ja kumpi kroketti?

Miksi vasta äskettäin tajusin, että esim Cara DeLevingen hauskoihin instagram-kuviin kirjoitetut kommentit "jejejejejejeje" ja "jajajajajaja" eivät suinkaan ole joku uusi teini-ilmiö, jota en taas vaihteeksi ymmärrä, vaan espanjankielisten tapa nauraa, koska h=j!!??! 

Miksi kaikki festarit ovat rock-loppuisia, vaikka rock-keikkoja niissä on ehkä säkällä kaksi?

Miksi minulle selvisi vasta eilen, että kokispullojen uudet etiketit vaihtavat kylmässä väriä?

Miksi Nickebackia vihataan niin paljon?

Miksi dekoltee on jotenkin ällöttävä sana?

Miksi motarilla ajettaessa alan vähän turhan usein räpyttelemään silmiäni lyhtypylväiden väleissä, ikään kuin silmänpäräys olisi autoparkki, ja missionani on saada mahdollisimman monta autoa parkkiin lyhtypylväiden väliin? 

Miksi Pokemon oli kuulemma tänään aamulla mun naamalla?

Miksen vieläkään oikein tajua sitä peliä/jaksa ladata sitä?

Miksi kastelin viherkasvini vichyllä?

Miksei Noutajat.net, se vanha tv-ohjelma, missä piti etsiä netistä vastauksia joihinkin kysymyksiin (esim monelta Kokkolan kirjasto menee kiinni) voisi tehdä uuden tuotantokauden??

Miksi en vieläkään ymmärrä Facebook-kirppisten lyhenteitä? Miten niitä tulee jotenkin koko ajan lisää?

Miksi naapurilla on jättiläismäinen, koko ikkunan peittävä Turkin lippu ikkunassaan? Huom ollut jo voden

Miksi Hyvää Päivää -juomalla on niin urpo nimi?

Miksi pitää olla kännisiä ihmisiä, jotka tunkevat keikan alettua täysien juomiensa kanssa eteen ja joraavat (lue vaappuvat holtittomasti humalassa) läikyttäen lasinsa sisällöt päällesi, ja kun lopulta ystävällisesti pyydät heitä rauhoittumaan, kaikki viisi näyttävät sinulle keskisormea :D

Miksen ikinä tiedä kenenkään ystäväni osoitetta?

Miksi ihan jokainen pikkutyttö on liekeissä Frozenista? Onko se nyt oikeasti NIIN erikoinen?!

Miksi vasta täysi-ikäisenä tajusin, ettei Fila merkin nimi suinkaan ole Fils?

Miksi kaikissa tanssi/laululeffoissa on pakollisena aina kohtaus koe-esiintymisestä, jossa kaikki muut hakijat on paskoja paitsi tämä päänäyttelijä, joka on btw jotenkin "vahingossa" tai "vastahakoisesti" päätynyt koe-esiintymiseen?

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Ajattelin jakaa tänne meidän maanantaisen lukijatreenin juoksupainotteisen circuitin, joka vedettiin tosiaan puistossa! Treeni tehtiin siis nurtsilla ja pattereita vedettiin yhteensä kaksi. Aikamoinen sykkeen nostattaja, mutta annoin teille kuitenkin vielä yhden patterin siltä varalta, että paukkuja on vielä jäljellä ;)

Päättäkää liikkeiden suorituspaikka ja sprinttimatka etukäteen. Jos teet treenin kaverin kanssa, tehkää vuorotellen niin, että ensin toinen vetää 1. patteria kolme kierrosta, sen jälkeen osat vaihtuvat ja toinen tekee kolme kierrosta. Kun eka kierros on taputeltu, hörpätkää vettä ja hyökätkää pian seuraavan, eli 2. patterin kimppuun, ja sitä samalla tavalla vuorotellen kolme kierrosta jne. Eli mikäli teet kaikki kolme patteria, tulee kierroksia yhteensä 9! Kun toinen suorittaa, toinen laskee ja kannustaa. Huom. juomatauot pattereiden välissä ovat ehdottomia tällaisilla hellekeleillä!

Sprintti on se, mikä tässä treenissä vie mehut, ja se pitää tehdä kunnolla. Kiihdytä heti alkuun ja jarruta viivalle jo hyvissä ajoin. Muista tuoda polvia ylös koko juoksun ajan, lähes liioitellusti. Treeni on supernopea, mutta sitäkin tehokkaampi!

Ps. muista hyvät alkulämmittelyt ja loppuverryttelyt! Enjoy!

 

HIGH PULSE -CIRCUIT 

1. Patteri - 3 kierrosta

2 x 30-40 m sprintti (video)

20 x haarahyppy (video)

5 x burpee (video)

 

2. Patteri - 3 kierrosta

2 x 30-40 m sprintti

20 x vuorikiipeilijä (video)

5 x burpee

 

EXTRA: 3. Patteri - 3 kierrosta

2 x 30-40m sprintit

20 x hiihtohyppy (video)

5 x burpee

 

clothes and shoes Nike

 

HIGH PULSE -CIRCUIT

 

1. SET - 3 rounds

30-40 m sprints x 2

20 x jumping jack

5 x burpee

 

2. SET - 3 rounds

30-40 m sprints x 2

20 x mountain climber

5 x burpee

 

EXTRA: 3. SET - 3 rounds

30-40 m sprints x 2

20 x ski jumps 

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Share

Pages