Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

WEEKEND BRUNCH by saratickle

 

Long time no see - uusi lista Spotifyssa. Rentoa menoa ja uusia biisilöytöjä. Paras lista viikonloppuhengailuun!

Me lähdetään talsimaan kohti ruokakauppaa ja ruvetaan valmistelemaan illan menuta. Iltapäivällä koittaa sulisturnaus Elisan ja hänen poikaystävänsä kanssa. Saa nähdä miten meidän käy :D Huippu päivä tulossa!

Mahtavaa viikonloppua kaikille <3 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Pää lyö välillä postausten osalta tyhjää, mutta kovalevy on täynnä vanhoja asukuvia. 1 + 1 = 2. Miksen siis hyödyntäisi uudestaan noita kerran blogissa vilahtaneita asukuvia, jotka ovat vieläpä mitä todennäköisimmin menneet suurimmalta osalta ohitse?

Inspiraatiokipinästä ja tänään starttaavasta postaussarjasta kiitos kuuluu Kaisalle! Luvassa siis erilaisia asuja samoilla, klassisilla vaatekappaleilla toteutettuina. Millaisia asukokonaisuuksia olen kasannut mm. oversized neuleen, culottes-housujen, mustan poolon tai vaikkapa vajaamittaisten, revittyjen farkkujen ympärille?

Miltä tällainen postaussarja teidän korvaanne kuulostaa? Löytyykö erityistoiveita vaatekappaleiden osalta? :)

 

3 x BOYFRIEND JEANS

 

Kolme erilaista tapaa yhdistellä boyfriend-farkut. Outoa tässä on, että sitä ehdottomasti yleisintä boyfriend-farkku -asuani en ole nähtävästi koskaan kuvannut blogiini. Siinä yhdistyy näiden kuvissa näkyvien farkkujen kanssa oversized neule, löysä takki sekä korolliset nilkkurit tai tennari. Monesti neuleen alle olen pistänyt vielä kerroksia tuomaan valkoisen kauluspaitamaisen aluspaidan, joka näkyy neuleen helman alta! Pitääkin kuvata tuo asu vielä :)

 

1. Lippis & Camel coat

Asu on päivitettävissä talviaikaan paksummalla kamelitakilla ja kaulahuivilla (ja sukilla :D)! Paksupohjaiset tennarit ovat yllättävän hyvät tähänkin aikaan vuodesta. Erityisesti silloin, kun ne on tuunattu talvipohjallisilla (kuten kaikki tennarini talvisin!). Asupostaus täällä.

 

2. Huivi & Korot

Boyfriend-farkut eivät automaattisesti tarkoita lenkkarilookkia, korkkarit toimivat näiden pöksyjen kanssa vähintään yhtä hyvin! Huivi kaulassa viimeistelee astetta naisellisemman boyfriend-farkkuasun! Asupostaus täällä.

 

3. Lenkkarit & Merimiestakki

Lenkkarit/tennarit, boyfriend-farkut, poolo ja klassinen takki (ja sotkunuttura...). Ehkä yksi tyypillisimpiä asuja mitä meikäläisen päällä näkee. Tällä asulla on vaikea epäonnistua! Asupostaus täällä

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Surf campille osallistuminen on ollut haaveeni siitä asti kun ensimmäisen kerran lajia pääsin nelisen vuotta sitten kokeilemaan. Oltiin tuolloin ystäväni kanssa Kap Verdellä, ja vuokrattiin laudat kahdeksi tunniksi. Avustamaan saapui muutama paikallinen jamppa.

Hauskaa se oli, mutta ei sillä juuri surffin kanssa tekemistä ollut. Harva pääsee lajiin sisään sillä, että testailee sitä silloin tällöin. Surffiin (kuten moneen muuhunkin lajiin) tarvitaan alussa paljon toistoja -mieluiten lyhyen aikavälin aikana. Valmennus ja ulkopuolinen apu on välttämätöntä. Suomalaisella kun tuo aaltojen lukeminen ei varsinaisesti veressä ole. Niillä ratsastamisesta puhumattakaan...

Kap Verden jälkeen olen kokeillut surffausta muutamia kertoja Sri Lankassa sekä kerran Nicaraguassa ja Australiassa. Toistoja ei ole siis vuosien varrella mitenkään liikaa kerääntynyt.

Mahdollisuus surf camp -elämykseen tarjoutui viime marraskuussa kun päästiin Annikan kanssa tuttujen pitämälle surffileirille. Asenne Surfin ja Kima Surfin kahden viikon leiri Balin Canggussa oli unelmien täyttymys. Paikassa majoittui parikymmentä suomalaista Asenne surfin kautta ja Kiman mukana leirille oli matkustanut eripuolilta maailmaa toinen mokoma. Suomalaisista kaikki muut paitsi minä ja Annika tulivat leirille yksin. Useampi oli leirillä jo toista kertaa!

 

 

Seitsemänä päivänä viikossa järjestettiin aamusurffeja, iltapäiväsurffeja ja päiväretkiä. Varausjärjestelmän kautta (vrt wodconnect) surffeja pystyi buukkaamaan kaksi vuorokautta etukäteen. Pystyit valitsemaan joko aamusurffin ja iltapäiväsurffin (tai ainoastaan jomman kumman) tai päiväretken. Surffitunteja/päiväretkiä oli varattavissa päivittäin suunnilleen 10 ja erilaisia lokaatioita riitti. Jokaiseen tapahtumaan mahtui 4-12 henkeä, riippuen ohjaajien määrästä. Jokainen surffi oli aina arvosteltu yhdestä viiteen tähteen. Yksi tähti aloittelijalle ja viisi tähteä pro-surffaajalle. Leiri huolehti kaikista kuljetuksista, joita tehtiin päivittäin aika paljon. 

Ne, jotka eivät ennen leiriä olleet koskaan edes koskeneet surffilautaan, aloittivat leirin kolmen päivän aloittajacampilla. Sen aikana käytiin läpi perusjuttuja ja kokeiltiin pieniä aaltoja.

Jokaiselle valittiin ensimmäisenä päivänä omat laudat, joita sai sitten päivittää haastavampiin leirin aikana kehittyessään. Tähän mennessä olin surffannut joka kerta erilaisella laudalla, joten oli todella mukava totutella yhteen lautaan ja oppia sen ominaisuudet. Loppuleiristä vaihdoin lautani hieman pienempään.

Joka päivä parilla surffilla oli mukana valokuvaaja ja videokuvaaja. Muutaman kerran viikossa pidettiin hotellin yhteisissä tiloissa videoanalyysi, jossa käytiin läpi videomateriaalia (tämä oli kohtalaisen nöyryyttävää, mutta hyödyllistä :D). Videolta hahmotti omat virheet helpommin ja niiden ansiosta myös kehitys oli osaltaan nopeampaa. Viikottain järjestettiin myös teoriatunteja, jossa käytiin läpi yleisiä ohjeita.

Paikalliset surffiohjaajat olivat ehdottomasti yksi reissun parhaista puolista -niin huikeita ja ammattitaitoisia tyyppejä! Päästiin jopa yhden surffiohjaajan häihin, mahtava kokemus! Ohjaajat olivat aina mukana vedessä ja antoivat jatkuvasti vinkkejä. Joka surffin lopuksi summattiin treenit ja käytiin rannalla läpi mitä hyvää ja parannettavaa meillä oli.

 

 

Ja mitenkäs leiri sitten vaikutti minuun? Uusien ystävien lisäksi surffi alkoi sujua. Ja tämä oli jotain ihan mieletöntä. Olin kuin pikku lapsi kokonaiset kaksi viikkoa. Käytiin aalloissa joka päivä, usein kaksi kertaa. Leirin viimeisinä päivinä osallistuttiin vielä Kima surfin järkkäämiin surf-kisoihin ja päädyttiin toisen suomalaistytyön kanssa finaaliin. Olen siis elävä todiste siitä, että tämä leiri todella toimii.

Leirin ja ihmisten lisäksi rakastun myös itse kohteeseen, Balin Cangguun. Herkullista ja ravitsevaa ruokaa, treeniä, joogaa ja laadukasta hierontaa. Kaksi viikkoa täällä hyvinvoinnin mekassa teki ihmeitä niin keholle kuin mielellekin. Kirjoitin Canggusta vastikää kattavan reissupostauksen. Pääset lukemaan sen täältä.

 

 

Sananen Asenteesta. On ollut suuri ilo tutustua merkin takana työskenteleviin tyyppeihin, joita voin kutsua nykyään ihan vaan kavereikseni. Kyseessä on pieni suomalainen lifestyle brändi, joka valmistaa vaatteiden lisäksi surf- ja SUP-lautoja sekä tuottaa tapahtumia. Asenteen ideologia on tehdä ja tuottaa juttuja suurella sydämellä. Ja tässä he ovat todellakin onnistuneet. 

Päästiin tutustumaan Balilla heidän "tehtaaseen" eli paikalliseen sympaattiseen perheeseen, joka vastaa Asenteen vaatteiden tuotannosta. Käsintehdyt vaatteet ovat 100% ekologista puuvillaa. 

Tässä postauksessa näkyvät vaatteet ja aurinkolasit löydät Asenteen nettikaupasta. Ja arvatkaapas mitä, sain teille alekoodin jaettavaksi! Koodilla tickleyourasenne saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -10%. Voin kokemuksella kertoa, että nuo laadukkaat unisex hupparit & tank topit on ihan parhaita kotivaatteita. Ja mikäli tulee liikuttua Suomea trooppisemmissa kohteissa, niin jälkimmäiset on must. Postauksen uikkarit ja bikinit ovat Asenteen yhteistyökumppanilta, suomalaiselta Halla x Hallalta.

 

 

Uusi Asenteen ja Kiman surf camp järjestetään Balilla jälleen marraskuussa. Tsekkasin juuri nettisivuilta, että surf campin päivätkin on julkaistu: 5-17.11.2017. Jos kaikki menee hyvin, meikäläinen tulee olemaan mestoilla! Wooop!

Mikäli päivät ei natsaa, niin Kima surfin kautta pääsee Balin aalloille koska tahansa. Leirit on pystyssä jatkuvasti! :)

 

 

xx Sara

Share

Pages