Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lidl

 

Minulta kysytään monesti mitä puen päälle silloin kun inspiraatio on nollassa? Mitkä ovat niitä minun luottovaatteitani ja vaatekaappini kulmakiviä?

Jos joku asia on varma, niin joustavilla, hyvin istuvilla farkuilla harvoin menee pieleen. Ne näyttävät hyvältä, ja myös tuntuvat siltä. Löysä yläosa on tavaramerkkini. Samoin mukavat, sporttiset kengät. 

Vastaukseni aikaisempaan kysymykseen kuuluukin siis, pillifarkut, oversized-yläosa ja tennarit. Varma klassikkosetti.

Rehellisesti sanottuna tuntuu aika järjettömältä kirjoittaa tähän, että tämän hetken istuvimmat farkut, jotka tässäkin postauksessa päältäni löytyvät ovat Lidlistä. Kyllä, Lid-lis-tä. 

 

 

Sekä farkkupaita että farkut ovat tosiaan peräisin Heidi Klumin ja Lidlin kolmannesta yhteistyömallistosta #LETSDENIM, jonka keskiössä ovat farkku, kolitsi, raikkaat värit ja rento keväinen fiilis! 

Nämä kaksi vaatetta ovat epäilemättä 15.3.2018 myyntiin tulevan malliston suosikkejani. Syy siihen on oikeastaan molempien kohdalla istuvuus ja värimaailma - ne toimivat yhdessä hurjan kivasti, vai mitä olette mieltä? 

Paita on kokoa 34 ja housut taas 36. Klooripesty, sivuhalkioinen oversized farkkupaita on väljempää mallia ja joustavat, revityt skinny jeansit tyypillistä 36/S-kokoa. Molemmilla on hintaa 14,99€ (!).

Mitäs pidätte asusta? :)

 

Pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

Esmara by Heidi Klum / Lidl shirt

Esmara by Heidi Klum / Lidl jeans

Adidas Originals sneakers

Gina Tricot coat

 

 

Lidlin ja Heidi Klumin kolmas yhteistyömallisto #LETSDENIM –tulee myyntiin kaikkiin Lidl-myymälöihin to 15.3.2018 

Psst. Käy äänestämässä Instagramissani kumpi iskee sinuun paremmin: farkkupaita vai farkut, ja olet mukana Lidlin 100 euron lahjakortin arvonnassa!

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

San Pedron saari, jossa tällä hetkellä majailemme on saari josta Madonna laulaa La Isla Bonita biisissä (!!). Itsehän aina luulin, että kyseisessä biisissä lauletaan "some Pedro:sta" eikä San Pedrosta :D

Ymmärrän kyllä täysin miksi saaresta on biisikin väsätty - mesta on ihan paratiisi!

Vietettiin eilinen aamupäivä hotellimme privaattibiitsillä. 15 minuutin venematkan päässä odotti yksinäinen saari vedessä seisovine lepomökkeineen ja riippumattoineen. Niin kaunista!!

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Ensimmäinen pulahdus altaalla, ensimmäiset paikalliset bisset.

Saavuttiin San Pedron saarelle eilen iltapäivällä. Matka speed boatilla pääkaupungista toi mieleeni Malediivit. Näkymät Karibianmerellä ovat hyvinkin samanlaiset. 

Keskusta on täynnä golfautoja, polkupyöriä ja värikkäitä puutaloja <3

Istuskelen parhaillaan meidän kuistilla ja nautiskelen palmunlehtien läpi paistavista auringonsäteistä. Kello on kahdeksan aamulla. Kohta lähdetään tsekkaamaan lähibiitsi.

 

 

 

 

xx Sara

Share

Pages