Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Todellisuudessa jynssäsin juuri pinttyneen kattilan puhtaaksi ja pakkaan parhaillaan salikassiani, mutta mielessäni istun tällä hetkellä kookosjuoman kanssa altaalla. Dippailen koipiani virkistävään veteen ja hymyilen leveämmin kuin koskaan aikaisemmin. Viimeinen seminaariesitykseni oli tänään. Koulu, se on lopullisesti ohi nyt. 

111 opintopistettä on ilmestynyt opintokortilleni vuonna 2016. Se on aika todella paljon, ja erityisesti näin töiden ohella tehtynä. Kyseessä on kuitenkin melkein puolet koko kulttuurituotannon koulutusohjelman opintopisteistä. Kaikkia kursseja en suinkaan ole käynyt alusta asti tämän vuoden aikana, mutta hommaa on ollut enemmän kuin koskaan osasin kuvitella. Ihan rehellisesti sanottuna, en tiedä uskoinko valmistuvani tämän vuoden puolella (en tiedä uskoiko kukaan :D), mutta niin siitä vaan selvittiin. Vuosi ei ole ollut helpoin kaikista, mutta nyt työ palkitaan. 20 vuoden koulutieni on tullut päätökseen, YES!

Jättimäiset valmistujaisbileet alkuvuodelle, kiithooos! 

 

kimono Samsoe & Samsoe

 

// Believe it or not, I finished my school today!!! It was a tough year, but I did it. Now we're planning a biiiig graduation party for the beginning of the year, can't wait!

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Puoli yksitoista näytti kello kun avasin ensimmäisen kerran silmät tänä aamuna. Ja juuri kun olin edellisenä päivänä vakuutellut mummille, kuinka me ei enää yli kahdeksaan oikeastaan nukuta...

Luin loppuun artikkelin, johon olin edellisiltana nukahtanut ja astelin keittiöön. Auringonvalo tulvi sälekaihtimien raoista sisään. Käänsin sälekaihtimet auki ja bongasin heti kolme liehuvaa suomen lippua takapihalla. Ne näyttivät erityisen upeilta sinistä taivasta vasten ja tunsin heti ylpeyttä kotimaatani kohtaan. Avasin ikkunan hetkeksi ja vedin keuhkot täyteen raikasta pakkasilmaa. Tänään on pakko päästä ulkoilemaan!

Laitoin Spotifysta tutun joululistan päälle ja aloitin aamiaisen valmistuksen. 

 

 

Punajuurimehu 2:lle

1 punajuuri

2-3 appelsiinia (koosta riippuen)

1 sellerin varsi

3 porkkanaa

pala tuoretta inkivääriä

 

 

Mustikkasmoothie bowl 2:lle

kourallinen pakastemustikoita

2 jäistä banaania

2 avokadoa

kourallinen lehtikaalia

tuoretta minttua

3/4 dl heraproteiinia

1 dl kookosjuomaa

1 dl vettä

Koristeluun: pähkinöitä, kookoshiutaleita, kookoslastuja, auringonkukansiemeniä, goji-marjoja

(kiitos Foodinille koristeista!)

 

 

Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille! 

 

// Today is the independence day on Finland. We're celebrating our dear home country with a sloooow breakfast! Fresh incredients only! Here's the recipes:

Beetroot juice for two:

1 beetroot, 2-3 oranges (depending the size), 1 celery, 3 carrots, fresh ginger

Blueberry smoothie bowl for two:

handful of frozer blueberries, 2 frozen bananas, 2 avocadoes, handful of  kale, fresh mint, 3/2 hera protein, 1 dl coconut drink, 1 dl water + Nuts, goji-berries and coconut flakes on the top!

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Viimeisen viiden vuoden aikana painoni on jojoillut ja kehossani on tapahtunut silmilläkin nähtäviä muutoksia. Nyt viimeisen parin vuoden aikana tasapaino treenin, ruokavalion ja henkisen hyvinvoinnin välillä on kuitenkin löytynyt ja paino on pysynyt jokseenkin vakiona. Unelmavartalo-postauksessa avasinkin tämän hetken ajatuksiani aiheesta.

Yksi suuri harmitukseni painon vaihteluun liittyen on ollut väärän kokoiset vaatteet. Erityisesti housut. Vuosien takaiset suosikkifarkut roikkuvat nykyään päällä ja taas ihan kaikista hoikimmillaan sitä on innostunut shoppailemaan napakoita farkkuja, jotka eivät mahdu enää päälle. Olen joutunut luopumaan väärän kokoisista pöksyistäni, yksiä lukuunottamatta: Lontoon vintage-kaupasta ostetut Levikset päivystävät edelleen farkkuhyllyllä. 

Olen silloin tällöin vetänyt ne jalkaani, mutta vyötärö on ollut joka kerta aivan liian tiukka. Housut näyttävät vaan niin kivoilta, etten millään ole suostunut heittämään niitä kirppiskamojen joukkoon. Päätinkin, että annan ne mielummin vaikka jollekin ystävälleni, kunhan sopivan mittainen sellainen tulee kylään! Noh, asia unohtui kunnes taas viime viikolla törmäsin vanhoihin Leviksiini.

Liekö syynä stressittömämpi elämänvaihe, pieni treenitauko vai mikä, mutta nappi meni kiinni ja vyötäröllekin jäi vielä tilaa!

 

Pictures: Jenni Rotonen, edit by me

coat Zara

knit Gina Tricot

jeans Levis, 2hand

shoes Zalando (here*)

hat 2hand, (similar here*)

bag Céline

(*adlink)

 

// The old Levi's jeans that I bought from the vintage shop in London few years ago. Jeans were a bit too tight but I fell in love with the model (and the cheap price) so I couldn't help but buy them! I haven't been using them in years because of the small size but for some reason I decided to try them on the other day. And guess what, miraculously I could fit into them?! I was able to button them up without too much effort, and the jeans even look pretty good on me! Oh, love these vintage jeans!

 

xx Sara

Share

Pages