Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Eilen hypättiin kukonlaulun aikaan Saran kanssa koneeseen, määränpäänä Oslo. En ole ikinä käynyt Norjassa, enkä vuorokauden kokemuksella voi oikein vieläkään sanoa nähneeni muuta kuin pintaraapaisun Oslosta. Mutta sen sijaan voin sanoa, että tämä vuorien ympäröimä merikaupunki vaikuttaa ensiraapaisulta aivan ihanalta! Pakko päästä ajan kanssa uudestaan :)

Oltiin tosiaan Bik Bokin vieraina muotiviikoilla, ja päivälle oli kehitelty vaikka minkälaista kivaa ohjelmaa. Myös hyvin epämuotiviikkoista sellaista, haha. Insta Storyani seuraavat huomasivatkin tuon haalarit päällä ja lasit naamalla kumiveneessä -keissin :D 500 hevosvoimalla kun surffaa jättimäisen matkustajalaivan aaloissa, niin siinä muuten ihan pikkuisen lentää. En tiedä milloin viimeksi olen nauranut ja huutanut niin kovaa. Videokuvaaja ikuisti tämän kaiken videolle, saatte varmasti nähdä vielä pätkän tästä aktiviteetista!

Tässäpä kuvapläjäys vuorokaudelta!

 

 

Meikäläinen istuu parhaillaan Tampereen junassa. 5 minuuttia vielä! Blockfest, I'm comiiing!

 

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Paras väriyhdistelmä just nyt: pinkki ja punainen.

Silmäni osuvat tällä hetkellä pelkästään punaisen eri sävyihin. Haluan päälle vain punaista! Latasin jopa vaatekaappini kaikki vähääkään punertavat asiat sängylle uusien kivojen yhdistelmien toivossa (ei ollut ihan niin menestyksekäs liike kuin olin toivonut :D).

En ole varsinaisesti vekkihameihminen, mutta tämän trikoohamosen kanssa olen tehnyt poikkeuksen. Se on jotenkin äärimmäisen rento eikä makuuni liian tyttömäinen, vaikka kirkuvan pinkki onkin. Puin sen tänään harmaan printtikollarin ja tennareiden kanssa. Toimi!

 

 

Alkava syksy tuo mukanaan uusia kivoja työkuvioita, ja yksi näistä kivoista kuvioista on nimeltään Nelly girl gang. Nellyn mimmijengejä löytyy eri maista, ja vihdoin sellainen saatiin Suomeenkin! Nellyllä on tapana tehdä asioita isosti ja puun takaa. Muistatte ehkä Ibizan 24h bileet, pre-juhannus partyt tai kentien Kuubassa kuvatun kesäkampanjan?! En kertakaikkiaan malta odottaa mitä tuleman pitää!

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

NLY Trend skirt here*

Samsoe & Samsoe/Nelly top here*

Superga sneakers here*

*adlink

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Marimekon pressitilaisuudessa pidettiin Helsinki-aiheinen tietokilpailu, johon meidän joukkue ei saanut yhtäkään vastausta oikein :D Ei siis yhtäkään kymmenestä (oli aika vaikea, mutta silti...). Tämän kortin takapuolella lukee vastauksemme ja niitä ei kukaan koskaan ikinä saa lukea, hahah!

Essie favorites by Alexa Dagmar -kynsilakkamallisto on TÄYDELLINEN! En ole koskaan törmännyt näin kivaan kynsilakkapakettiin! Go Alexa!

PR-toimistolla valkkailemassa kuvausvaatteita Tukholman muotiviikoille

// Keskipäivän random-piknik Espalla. Ootteko muuten maistaneet noita Magnumin jäätelökonvehteja?! Herranjestas kuin hyviä!!

Coolest kid on the block!

Auringonlaskukuva napattu pyörämatkalla ruokakauppaan!

// Helsingin sisäpihat on kultaa!

Marianna ja tyhjä laatikko jätskikonvehteja :D

Aivan hullunsiisti sumu Lauttasaaren sillalla!

Kahvi- ja mansikkapaussi murun kanssa <3

Äiti lähetti kuvan arkistoista. Olen selkeesti nauttinut synttäribileistäni -92 :D Huom. tukkamalli ei ole muuttunut mihinkään

// Tuomiokirkko ja sininen taivas - paras yhdistelmä

Hyvin yleinen näky aamiaispöydässä: Hesari & lehtikaali-mustikka-chia-kaurajuoma-banaani-granola smoothie bowl

Ladies at Flow Festival <3

 

xx Sara

Share

Pages