Ladataan...
Tickle Your Fancy

Ihastuttavat, vihastuttavat, vartalonmyötäiset trikoomekot. Sanotaan, että ne tuovat muodot hyvin esiin. Tarkentaisin tätä vielä: ne tuovat joka ikisen vartalon muodon hyvin esiin. Kun olisin valinnut kuvitukseksi vähän toisenlaiset kuvat, olisin todennäköisesti pistänyt aika mehevät vauvahuhut liikkeelle :D Ja minulla kun vatsa ei edes ole se  ensimmäinen paikka, mihin ylimääräisellä rasvalla olisi tapana kertyä!

Mekko on odottanut debyyttiään kaksi kuukautta, kunnes aikaisemmin tällä viikolla vihdoin sopiva tilaisuus tuli vastaan. Se ei kaivannut kaverikseen juuri muut kuin klassiset mustat korot. Vaikka jokainen kuvakulma ei nyt imartelevalta tässä mekossa ehkä näyttänytkään (ainakaan kameran linssin läpi), pidin tästä todella! Erityisesti väri ja simppeli malli miellyttävät! 

 

dress H&M

heels Zara

 

Pictures: Svante Gullichsen

xx Sara

Share
Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Käytiin eilen Liisan kanssa lounaalla kahvilassa, johon olen halunnut jo piiiiitkään. Tehtaankadulla sijaitseva Healthinki tarjoaa arkisin terveellistä ja herkullista, jokaisen instagram-fanaatikon suosikkiruokaa ;) Maailman ystävällisin asiakaspalvelu ja vitsi näitä bowleja, siis ihan mielettömiä! Neljältä ovensa sulkeva paikka soveltuu aamiaiselle, lounaalle ja iltapäiväkahveille. Testaa ainakin smoothie bowl ja avocado toast! 

Ps. kolmosratikalla pääsee suoraan kahvilan eteen (Kapteeninkadun pysäkki)!

 

HEALTHINKI

Tehtaankatu 13, Helsinki

Mon–Fri 7.30–16

 

xx Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Eilen juhlittiin uutta, upeaa Lumenea. Raikkaus, laadukkuus ja tyylikkyys ovat ensimmäiset adjektiivit, jotka minulla uudesta ilmeestä tulee mieleen. Tuotteet vaikuttavat näin ensitestailuilla ihan mielettömiltä. Olin itseasiassa jo ihan myyty luettuani niiden nimiä: hehkupisarat, valopisarat, poskipunapisarat... Pakkauksien tyylikkäästä muotoilusta ja kiinnostavasta logosta vielä erityismaininta. Tällä hetkellä tunnen entistä enemmän ylpeyttä siitä, että olen suomalainen nainen! Hienoa työtä Lumene, kiitos mukavasta illasta!

Pictures: Svante Gullichsen

 // Last night celebrating the fresh new Lumene. So proud of this Finnish beauty brand!   xx Sara

Share

Pages