Best of Christmas 2010

Tickle Your Fancy

Parhaita paloja joulusta

 

 

 

 

T.Sara

Kommentit

mimi97 (Ei varmistettu)

teetkö postauksen sun joululahjoista? :)

mimi97 (Ei varmistettu)

teetkö postauksen sun joululahjoista? :)

tonttutyttö (Ei varmistettu)

heei sain ihan samanlaisen hupparin! se on aivan ihana :)

jouluintoilija (Ei varmistettu)

Oon aivan rakastunut tohon sun peessiin takkiin, mis on karvahuppu. Luin viestistäsi että se on zarasta, onko se helsingin zarasta? Kun yritin etsiä sellaista sieltä, mutta en löytänyt. Hyväää joulua sinne viel ja ihanat lahjat olet saanut:)

jouluintoilija (Ei varmistettu)

Se mikä on näkynyt edellisissä postauksissa:)

nepanepa (Ei varmistettu)

Mistä toi sun valkonen paita on? Näyttää tosi kivalle :)

Hyvää Joulua<3

sanna =) (Ei varmistettu)

oikeeestii mie rakastan siu hiuksia !! =)

sararosan (Ei varmistettu)

tuo huppari on aivan ihana! vois intterin alesta käyä kattelee :)

polla (Ei varmistettu)

oot niin porvari perheestä..huomaa talosta ja ihan kaikesta. kaikki vissii kalleinta mahollista kamaa mitä löytyy, pentikin astioista lähtien. ja mitenpä muuten opiskelijalla oiskaa varaa shoppailla ja matkustella tohon tyyliin, ellei pappa betalar. blogin pitämisestä tuskin tilipussi niin paljon paksuuntuu. ilmankos oot niin ylpeen olonen, ku on synnytty kultalusikka pakaroiden välissä.
ja vietätkö oikeesti himassa perheen kesken joulua korkkarit jalassa, wtf?

sara.tickle (Ei varmistettu)

mim97, saa nähdä :)

tonttutyttö, :) tää on kyllä kiva!

jouluintoilija, joo helsingin zarasta mutta lasten puolelta ;)

nepanepa, edesmenneen isoäitin vanha!

sanna, hehe kiitti :)

sararosa, ei huono idea!

polla, mun on han pakko sanoa että oot aivan käsittämättömän väärässä :D pentikin astiathan sen palkkatason määrää, mulla on itselläniki kotona pentikin lautaset ja ihan omasta pussista ostettu. En edes muista milloin olisin saanut vanhemmiltani rahaa. Oon maksanu kaiken itse sen jälkeen kun täytin 18vuotta ja aloin käymään töissä opiskelun ohessa. Voin sanoa että mun palkalla ostan vaatteet ja elätän itteni ihan helposti

polla (Ei varmistettu)

..ja matkustelet ulkomailla pari kertaa vuoteen..? monella työssäkäyvälläkään ei oo varaa tuollaiseen elämäntyyliin.

jouluintoilija (Ei varmistettu)

Kiitti paljon vastauksestasi, pitää mennä etsiskelemään:) Itse kyllä kiharsin hiukseni ja laitoin mekon pälle ja korkarit, miks jouluna ei saisi pukeutua kauniisti? Kaikilla on oikeus siihen!

marrru (Ei varmistettu)

äää vihaan niin, kun puhutaan rahasta! jokasen oma asia ja ihmiset pistää eri juttuihin rahojaan :) hyvältä näyttää sara ja ihanaa joulua sulle ! <:

MariiA (Ei varmistettu)

Hahah jollakin menny joulu pilalle, niin tullut tänne purkamaan tuntojaan? :D älä sara välitä, mä ainakin toivotan sulle hyvää joulua! Ootpa tosi nättinä ollu jouluaattona, itse olin kai jotkut yöhousut jalassa ;) laitahan postausta lahjoista!

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Jollakin on ollu varmaa huono joulu, kun on pakko tulla tänne toisten jouluu pilaa..
Mutta kuitenkin, ihana Sara ja teetkö jonku lahjapostauksen? : )

Katar (Ei varmistettu)

Voi ei miten kauniisti punainen huulipuna sopiikaan sulle! Muutenkin aivan ihania joulukuvia :)

Hämmentävä taas toi snobikommentti. Eikö ihmiset saat päättää mihin rahansa käyttävät? Mistä lähtien omat tulot ja menot ovat kuuluneet muille ihmisille? Mäkin tykkäilen kuluttaa rahaani vaatteisiin ja keräilen kalliita astiasarjoja, mutta ne eivät kerro mitään mun tulotasosta noin muuten, ne sattuvat olemaan vain asioita joihin HALUAN rahani sijoittaa. Eivät kaikki rikkaat osta vaatteita ja astioita samoissa määrin vaan voivat kuluttaa rahansa johonkin aivan muuhun heitä kiinnostavaan asiaan.

http://kasorablogi.blogspot.com

Nilla (Ei varmistettu)

aaa olen kade tuosta hupparista! ihan mahti :)

upeaa :) (Ei varmistettu)

vau,upea huppari :)
himoitsen tota semmosena toisenvärisenä mutta se maksaa 99 euroa joten se on jäännyt toistaseksi kauppaan hinnan takia juuri :D

iiti. (Ei varmistettu)

naurettavaa tulla nipottamaan siitä miten joku käyttää rahojaan. jokainen joka itse omat rahansa tienaa, käyttäköön ne juuri siihen mihin haluaa. ja ei se kyllä mitenkään epätavallistaa oo, että opiskelija käy ulkomailla, koska esim. äkkilähtöjä saa aika halvalla..

emma_ (Ei varmistettu)

hei mistä toi almost here<3 -postauksessa näkynyt harmaa villakangastakki on?:)

stinde (Ei varmistettu)

voihan sitä opiskelijana käydä ulkomailla,niillä kellä on varaa tietysti.
itselläni vuokran maksun jälkeen jää syömiseen se 100 euroa kuussa niin ei sillä paljon matkustella eikä ostella mitään muuta kun ruokaa.
Olisi se kiva tietysti matkustella joskus jonnekkin :)

K (Ei varmistettu)

Voi että taas näitä vinkujia, onko muka Pentikin lautaset jonkun mielestä kalliit? Raha-asiat kun ei musta vaan kuulu kelleen.

hayley (Ei varmistettu)

ootpa ollu kauniina (:

caley (Ei varmistettu)

ah toi punanen huulipuna sulla ! ♥

minkä nomination-palan sait? :)

heippa (Ei varmistettu)

hei onko toi sun siskon päällä oleva paita jo H&M myynnissä täällä Suomessa? :) tiiätkö paljon on hintaa?

amizArto (Ei varmistettu)

Millä autolla ajelet? Mitä vuosmallia? Onx hyvä tuning?

jurppi (Ei varmistettu)

eiköhän siellä isin ostamalla autolla ajella

Ag (Ei varmistettu)

you look fantastic! :))

(http://perfecttionnist.blogspot.com/)

laura from lmat (Ei varmistettu)

you look very, very gorgeous!!
love your blog and am faithful follower since few months and have to say also: very great style!

http://www.style-lmt.blogspot.com/

em (Ei varmistettu)

isi maksaa ja oon ylpee siitä
fuck you all

Pohojalaane (Ei varmistettu)

Hei on ihan pakko kommentoida nyt näitä isimaksaa juttuja ja ulkomaanreissuja.. Mä en saa kyllä porukoilta rahaa ku vinkumalla, ja koska sitä en tykkää harrastaa, maksan mielummin kaiken ite. Teen yleensä kesä-ja joululomat töitä, muuten en sitten juuri ollenkaan kun en koulun ohessa ehdi. (Saralla on siis tähän lisänä vielä tää blogi, josta se saa ilmeisesti palkkaa ja käy kyllä varmasti hyvinkin paljon työstä.) Shoppailuhulluksi voin itseni myöntää, ja ulkomaillakin on tullut käytyä joka vuosi kaverien kanssa.. Mä säästän sitte paljo monissa muissa asioissa, vaikken nyt edes tietoisesti sitä tee. Ja koska satun tykkäämään vaatteista ja ulkomaanmatkoista, pistän sitte suurimman osan rahoistani niihin, ei se aina tarkota sitä että se kultalusikka on jossaki vakosessa.. ja mitä tulee noihin pentikin lautasiin, meillä ainakin syödään jouluisin ja muina juhlapyhinä vähä kalliimmista ja laadukkaammista lautasista ku yleensä.. Ja niin kyllä tekee mun mielestä moni muukin.. eli ei sekään välttämättä tarkota ökyperhettä.. Tuli aika pitkä kommentti, mutta saan itekkin tosi usein kuulla tälläsestä ja ärsyttää.. Hyvää uutta vuotta Sara! :)

polla (Ei varmistettu)

ökyperhe päätelmää ei tarvitsekaan tehdä pentikin lautasista, vaan riittää esim tieto siitä millä alueella kotkassa asutaan..ja jos on vielä yli 200 neliön talo, niin ei varmaankaan ihan keskiluokkaisia olla.
itselläni opiskellessa ei opintotukien ja asumislisien kanssa rahat riittäneet kuin vuokraan, opintolainan puolelle piti mennä ja silläkään ei todellakaan ulkomaille matkusteltu. ja kuin myös kesät ja lomat aina töissä.
opiskelijan tulotason tietäen olenkin ihmetellyt mistä pätäkkää kaikenmaailman muovitukkiin löytyy.. ja siksi pappa betalar, epäilys.
ei niistä lomalla työskentely rahoistakaan yleensä paljon säästöjä jää, koska myös lomilla on kulut ja laskut maksettavana ja silloin ei tule tukia. ei siis voi puhua ns. ylimääräisestä rahasta.
ja tämä blogi tuskin on mikään elannon antava rahasampo.
kyllä huomaa että on nuorta lukijakuntaa täällä, kun ei niin minkäänlaista käsitystä rahasta ja siitä mitä eläminen maksaa.

k (Ei varmistettu)

Mitä pahaa on siinä, että jollain on rahaa!! Muistaakseni Sara on maininnut joskus, että hänen isänsä on asianaja ja hän varmasti tienaa suhteellisen hyvin. Hän on siis hankkinut itselleen hienon ja vaativan ammatin (käynyt siis monta vuotta yliopistoa) niin mikä tässä asiassa on väärin?? Lapsellista ja kateellista käyttää sanaa 'ökyperhe'. Ihan kuin se olisi jotenkin huono asia. Oli vaan pakko kommentoida kun jäi ärsyttämään kun ihmiset on niin sairaan kateellisia kaikesta!!

&lt;3 (Ei varmistettu)

Saitko Nominationin? Tosta kuvasta vaan päättelin. :D Jos sait, nii ollaan 'samiksii', koska mäki sain. :)

amizArto (Ei varmistettu)

Mitä väliä paljo joku saa rahaa tai jotain. Suomalainen kateus taas jyllää.

raipe (Ei varmistettu)

Köyhät valittaa :D
Eiköhän se oo aika paljon omasta itsestä kiinni paljonko sitä rahaa on käytettävissä? Jos tekee opiskelujen ohella ilta- ja viikonlopputöitä, ja on töissä vielä kesä-, joulu- ja syyslomat, niin eiköhän sitä rahaa jää vuokran ym. jälkeen sen verran käteen, että pystyy ostamaan uusia vaatteita ja käymään ulkomaillakin kerran vuodessa.
Ei se raha kenellekään taivaasta tipu.

barbiegames (Ei varmistettu)

Many thanks for such a write-up. I undoubtedly cherished reading it and talk about this it to my friends.
http://www.cooking-games-online.net
http://www.barbiecookinggames.net
http://dog-games.dressupgames8.com
http://dora.dressupgames8.com

iit jee (Ei varmistettu)

Wat a good content in this article good job
http://www.plancessiit.com/iit_jee_courses/chemistry

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.