Burberry skirt

Tickle Your Fancy

Huomenta! Meikäläinen on kelien takia vähän karttanut bloggailua, mutta eiköhän tästä vielä rytmiin päästä. Eilen olin pesemässä ikkunoita 8tuntia ja sain myös kivan puhelun, jossa selvisi että jäänkin kesäksi töihin Kotkaan! :) jeeei. Ainoat isot miinukset oli suomen häviö ja se, että kuulin omilla korvillani kun iskä lauloi Lady Gagan Telephonea....... en todellakaan tiedä kumpi oli pahempi

Sain eilen lahjaksi Burberryn kietaisu-kääntöhameen. Oon aika huono käyttämään merkkejä arkena, yleensä pukeudun klassisiin merkkivaatteisiin vain jos on pakko eli siis tietyn tyyppisissä juhlissa ja golfkentällä :D Vaikka tän merkin kaulaliinoja vihaankin, niin hameelle meinasin nyt antaa mahdollisuuden! Olisihan se tyhmää jättää arvokas vaatekappale kokonaan käyttämättä?

Nyt mä haluan ihan aidosti kuulla teidän mielipiteenne hameesta! Ja kummin päin toimii paremmin?

Nyt mä lähden työstämään rusketusta!

Kommentit

just miiii (Ei varmistettu)

Onpas kivannökönen hame :) mun mielestä mustana on kivempi ja kun vielä käännät vielä ylhäältä niin et vähä näkyy toinenki puoli! se näyttää vähä kuin olis joku vyö siinä muttei kuitenkaa oo :D

just miiii (Ei varmistettu)

Onpas kivannökönen hame :) mun mielestä mustana on kivempi ja kun vielä käännät vielä ylhäältä niin et vähä näkyy toinenki puoli! se näyttää vähä kuin olis joku vyö siinä muttei kuitenkaa oo :D

burberry fani (Ei varmistettu)

jooo jossei sua hame miellytä niin tänne saa toki lähettää, pääsee hyvään kotiin serkkujensa kanssa =) aivan ihana! mutta jotenkin klassisempi mustana! tai itse ainakin käyttäisin sitä niin! lääh mäkin haluan! mistä sait tuon lahjaksi?

DaisyLine (Ei varmistettu)

whole black looks better :) I don t like this pattern too ;)

zebra (Ei varmistettu)

Apua ku näin sanan Burberry ni nnous jo niskakarvat pystyyn :D Mutta päällä toi ei kyl oikeesti oo niin kovin paha ! Mustana kivan hillitty ja menee just jossain hienommissa juhlissa tms, kunhan pitää huolta ettei paita ja asusteet oo samaa tyyliä ettei tuu sellane merkkihorovaikutelma (voi miten kaunissanainen oon :D). Ja kokonaa ruudullisena just niin överi et toimii ;)

ninnaa (Ei varmistettu)

keltä sait lahjaks? Paljonko tommonen maksaa? Tosi söpö hame. :)

niwl (Ei varmistettu)

kivompi mustana, ku pilkottaa vaan tota kuvioo, kokokuviolla näyttää vähän tätimäiseltä munmielestä. Sun blogi on aivan ihastuttava ja mieltä kohottava, etten sanoisi:3

hheidi (Ei varmistettu)

Burberry ja Lacoste on ne kaks, joita mä en jostain syystä voi sietää. Arvaatki siis varmaan, et tuo hame mustana on kivempi. :) Ja kun pilkottaa vähän tuota kuosia, nii se ei hypi silmille. Tietysti niissä "tietyn tyyppisissä" paikoissa voi olla toisin päin. :)

laurenbass (Ei varmistettu)

Mä RAKASTUIN! Ihana hame! Kotiuttaisin mielelläni tuollaisen vaatekaappiini. Muakin kiinnostaisi, että mistä sait lahjaksi ja onko mitään havaintoa ostopaikasta/hinnasta?

Hyvää kesää Sara!

Naomi (Ei varmistettu)

Love the skirt!! It s really cool that it can go both ways..i personally would wear the black way with the burberry pattern at the top.

hihi (Ei varmistettu)

oi siis aivan ihana hame! mutta mustana ehdottomasti parempi!

tannttu (Ei varmistettu)

Mustana ehdottomasti, toi kuvio ei oo hieno :D

visitor (Ei varmistettu)

Mustana tylsä, kuosi esiin!

Katarr (Ei varmistettu)

Mä inhoan henkeen ja vereen burberry-kuviota. Mutta kyllä se noin pienenä yksityiskohtana toimii ihan hauskasti noissa ekoissa kuvissa. Toi koko burberry taas on aika oksennus ja mummomainen.

http://kivena.blogspot.com

maiija (Ei varmistettu)

Mustana ehdottomasti kivempi! Käännetty yläosa tuo kivaa säväystä asuun ja merkinkin esiin, mikäli niin tahtoo ;) Ruudullinen kuosi päälläpäin on ehkä osuvampi just esim edellä mainitsemiisi arvokkaampiin juhliin :)

ritae (Ei varmistettu)

hei mistä toi sun valkoinen paita on? :-)

jussuu (Ei varmistettu)

nooo enmä nyt niin kauheesti tykkää hameesta tai se on jotenkin niin merkin mainostamista ku kuosi on noin iso vaikka tiedän ettet sitä todellakaan hae :D mut ehk tolleen kuitenkin kuosi näkyvil on parempi?

dana-jasmine-minerva (Ei varmistettu)

Mun mielestä vähän liian arvokas/juhlava tohon sun tommoseen arkiseen löllöilyasuun. Ei esim. sovi kyllä yhtään ton valkosen halpis paidan kanssa, jonka hiha on mauttomasti liian alhaalla.

napsi (Ei varmistettu)

mustana ja tollee että kuvioo kuitenki näkyy vähän = ihan täydellinen! ja mun mielestä sopii todellakin just tollee miten oot sen näissä kuvissa yhdistäny :)

Hetu (Ei varmistettu)

Mustapuoli musta paljon parempi!

jeij (Ei varmistettu)

Ihana hame! Jos et tykkää myy minulle! :)<3<3

. (Ei varmistettu)

Mustana parempi :) Muute, sulla on pari kuvaa sun tatskasta täällä, mut olis kiva saada lisää kuvia? Se on tosi siisti!

jenkura (Ei varmistettu)

ehdottamasti musta puoli ulospäin!<3

care (Ei varmistettu)

molempi parempi.

sara.tickle (Ei varmistettu)

Kiitos paljo mielipiteistänne! :) Sen verran vielä, etten todellakaan ole mikään burberryfani ja en varmaan vihaa mitään muuta niin paljon kun niitä ruudullisia jättifeikkilaukkuja (tai LV laukkuja) joita näkee ulkona liiankin usein. Sopivasti kuosia on ihan ok, ja tää uikkari-valkonen tpaita yhdistelmä sattu olemaan mulla päällä kun sovittein hametta eli ei tosiaan suunniteltu

Jaeida (Ei varmistettu)

Näyttää paremmalta toi musta puoli päälläpäin :) Tosi ihana hame!

Laura. (Ei varmistettu)

Molemmat puolet näyttää hyviltä, mut toi musta näyttää mun silmiin 'virallisemmalta' ja ruutukuosi taas rennommalta :)

Laura H (Ei varmistettu)

Tuo on ihana! Samoin edellisen postauksen jumpsuit! :)

Ulana (Ei varmistettu)

Hame on erittäin kaunis kuin sinä!

tsirppis (Ei varmistettu)

oooi ihana :) keneltä sait & onko mitää tietoa hinnasta ? upea !

katska (Ei varmistettu)

Kiva hame. tuli ensin mieleen sanoista burberry, kietaisu ja kääntö joku ihmeellinen kamala tenniskenttähame mieleen, mutta tuohan on ihan jopa hieno :D ite tykkään kun näkyy vähemmän ruutua, mutta ei se paha ole kumminkaan päin..

Venla (Ei varmistettu)

Mustaa enemmän! Tai ainakin jos hillitystä tykkäävältä kysytään :D

Aurora (Ei varmistettu)

Siis aivan mahtava hame!!!!!! Missäköhän noita myytäis?

http://weeklyfashionreview.blogspot.com

blaablaa (Ei varmistettu)

koko musta on paljon kivempi, ja tosi kiva onkin :)

mari-a (Ei varmistettu)

voi toi hame on ihana! vaikka mäkään en yleensä pidä tost kuviost. ehkä kuitenki kivempi tollai et toi burberry näkyy vähän käännettynä mut molemmat passaa varsinki sun päällä:)!

sanni_ (Ei varmistettu)

toihan on mustana ihan jumalainen! :D semmonen liian iso läikkä burberryy saa mullekin huonon olon, mutta toi pieni osa joka näkyy mustan kanssa näyttää kyllä ihan älyttömän kivalta! ite omistan semmonen ihan pienen burberry silkkihuivin joka toimii kyllä ihanasti kun se on niin pieni.

Shapa (Ei varmistettu)

Ihana asu! mut musta puoli on kyllä parempi. (:

Shapa (Ei varmistettu)

Ihana asu! mut musta puoli on kyllä parempi. (:

jonda (Ei varmistettu)

Aivan ihana toi hame mustana ja että ylhäältä näkyy pikkusen burberryä. love it, me want too :D

TheSophie (Ei varmistettu)

Mistä toi paita ja mikä koko????

elina/ heartbeats (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mustapuoli ylöspäin! :-) Jotenkin tuo ruutupuoli on vähän liikaa, meinaan siis että kuvio on aika hallitseva. Pelkkänä raitana se on kiva yksityiskohta!

hhheartbeats.blogspot.com

reEHhXpnTMdTC (Ei varmistettu)

Arawn kirjoitti:Niinpe4 ja taas vdatoaen ne4ihin erinomaisiin ei me tahallaan lihota ja ei me voida sille mite4e4n -syihin. Mite4s, jos ihmiset jossain vaiheessa ottaisivat ve4he4n VASTUUTA omasta ele4me4ste4e4n? Ei se ruoka sielte4 kaupasta omin neuvoin ihmisen suuhun hypi, kylle4 se on ihminen itse, joka sen poskeensa pistelee ja liikaa pisteltye4e4n lihoo. Harva haluaa olla lihava ja siten tahallisesti lihoo, mutta suurimmassa osassa tapauksista lihominen on seurausta omista valinnoista, jolloin siite4 myf6s pite4isi ottaa itse vastuu eike4 vain vete4ytye4 kohtalon taakse nillitte4me4e4n, ette4 en mine4 sille mite4e4n voinut . Mine4 olen ollut aikoinani vaikeasti lihava, mutta onnistuin laihduttamaan itseni normaalipainoiseksi. Ei, helppoa se ei ollut, siine4 Myyje4te4r on oikeassa, mutta ei se ole myf6ske4e4n mahdotonta. Ja usein jo pienikin pysyve4 painon pudotus on hyve4ksi terveyden kannalta. Paino ei tietenke4e4n ole kaikki kaikessa, merkityste4 on myf6s aktiivisuudella ja kunnolla, joihin vaikuttaa paljon liikunta. Mutta fakta on, ette4 epe4liikunnallinen normaalipainoinen voi todenne4kf6isesti paremmin kuin epe4liikunnallinen lihava. Minulle on myf6skin ihan turha tulla selitte4me4e4n site4, miten hienoa on olla lihava. Ette4 site4 voidaan mainiosti ja loistavasti. Uskon toki, ette4 jonkin verran ylipainoinen voi kylle4 voida hyvin, mutta en niele ve4itette4, ette4 hyvin merkitte4ve4sti ylipainoinen voisi todella hyvin. Mine4 MUISTAN millaista se oli eike4 se ollut kivaa ja suurin syy ei todellakaan ollut se, etteikf6 lf6ytynyt kivoja vaatteita. Se oli fyysisesti hyvin epe4mukavaa. On totta, ettei site4 silloin niin paljoa ajatellut, mutta kun laihtui ja kykeni vertaamaan kahta olotilaa (lihavan ja normaalipainoisen), site4 ke4sitti, miten huono olo oli lihavana ollut. Ja ettei ikimaailmassa halua siihen takaisin. Tupakoitsijat site4 paitsi ovat viele4 sallitumpaakin riistaa kuin lihavat, kuten te4e4lle4 on jo mainittu. Monet lait rajoittavat tupakoimista, mutta yksike4e4n ei rajoita ylensyf6miste4. Samoin tupakoitsijat maksavat omaa erikoisveroaan, kun taas herkuttelijat eive4t maksa mite4e4n ylime4e4re4iste4 veroa herkuistaan. Joka puolella jatkuvasti mouhotaan tupakan vaaroista ja paheksutaan tupakoinnista. Ja kylle4, minusta te4me4 on ihan aiheellista, tupakka on pyllyste4. Ette4 turha vedota siihen.

barbiegames (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.