Converse crush

Tickle Your Fancy

Mä en oikeestaan edes tiedä miksi mun kaapista ei löydy yksiäkään Converseja. Tossuthan on legendat ja sopii käytännössä kaikkien vaatteiden kanssa! Ne on aina snadisti nostattanut mulla semmoset skeittari-yläaste -vibat. Tai oikeestaan nostatti sillon alkuun kun ne nous pinnalle. Nyt kun tiet on alkanu sulaa ja katukuvaan ruvennu taas pikkuhiljaan ilmestymään kyseisiä kenkiä, huomasin että mun mielikuvat on muuttunu. Ja ihan viimeistään nähtyäni Nellyn sivuilla tän rennon maksihame-converse -yhdistelmän en voinu itelleni enää mitään. ÖÖ PAKKO SAADA TOI LOOK.

Oon varmaan maan päällä viiminen joka teki tän siirron, mutta menin ja
tilasin itelleni mustat all star light hi tossut. Nyt en malta odottaa
niiden saapumista. Sitä venaillessa ihastelen näitä ja suunnittelen kengille asuja

www.weheartit.com

T.Sara

Kommentit

emmainkeri (Ei varmistettu)

tykkääääääääään! pitäis itekki hommata jossain vaiheessa uudet tennarit, ne loppujen lopuks käy vähän kaiken kanssa ja tuo uudenlaista särmää johonkin asuun minkä kanssa ei yleensä tennareita edes pitäisi! :) (selitinkö tarpeeksi vaikeaselkoisesti)

emmainkeri (Ei varmistettu)

tykkääääääääään! pitäis itekki hommata jossain vaiheessa uudet tennarit, ne loppujen lopuks käy vähän kaiken kanssa ja tuo uudenlaista särmää johonkin asuun minkä kanssa ei yleensä tennareita edes pitäisi! :) (selitinkö tarpeeksi vaikeaselkoisesti)

Lis (Ei varmistettu)

Haha sä oot ihanan myöhässä :D Conssit sopii oikeesti kaikkeen, oon varmaan kokeillut kaikki noi ylläolevat asut jo läpi :)

liisa (Ei varmistettu)

mä just tein conversepostauksen kun liitin mun conversekokoelmaan ne normaaleimmat, ihan tavalliset valkoiset converset. en ymmärrä miten mulla on ennen ollut limited edition-kuvioconverseja ja paljettiversioita muttei valkoisia?

http://liisamarian.blogspot.com/

mmelise (Ei varmistettu)

saavuin tällä viikolla just Dubaista, jossa löysin kylläkin feikkejä converseja kolmet <3 nyt on ruskeat harmaat ja mustapinkit! love love loveee

Rous (Ei varmistettu)

Aaaahh converset<3 tarttis kevääks ostaa uudet valkoset, nimittäi vanhat muistuttaa lähinnä ruskee-harmaa-mustia he he

hmhhh (Ei varmistettu)

valkoset conssit on kuulunu mun vakiovarustukseen jo pidemmän aikaa, ja ehdinki jo miettiä et miten oon voinu tulla aikasemmin toimeen ilman niitä?! :--) siispä hyvä valinta! mustista on hyvä alottaa, kohta huomaatkin omistavas sen lisäks valkoset, punaiset jne... ;) tälle hulluudelle ei näy loppua!

Epa (Ei varmistettu)

itsellekki tuli ekat conssit kaappii vasta muutama viikko sitten! Oon kyllä tykänny :)

Saara (Ei varmistettu)

Ei oo conssien voittaneita kenkiä :) Terveisin totaalinen conversefriikki.

Juulia (Ei varmistettu)

Converset <3
Ite ollu omieni kanssa ku kaks marjaa heti ensimmäisten oston jälkeen, nyt vaan pakko saada lisää ja lisää uusia värejä :P Sopii niin kaikkeen!

balle (Ei varmistettu)

Sara, minä en tykkää sinusta nyt! :D Viimesen kuukauden oon haaveillu noista ja tänään nopeella shoppailukierroksella naapurikaupungissa vastaan tuli yks pari valkosia matalavartisia Converseja (ja ne oli vielä alennuksessa). Koko oli just oikee mut keksinki et haluan enemmän vihreitä. Tän postauksen kuvien takia mä haluan niiden vihreiden lisäks myös mustat JA valkoset.. Kiitti hirveesti! :D

millis (Ei varmistettu)

jee mäkin kävin tänään ostamas valkoset perusconverset ja canät wait et pääsen tepastelee niil kuivil teil!

Katya (Ei varmistettu)

Et sä ihan viimenen ihminen maan päällä oo, mäkään en nimittäin omista converseja. :D

Lucille (Ei varmistettu)

I really want some converse at the minute!!

wishfulsinfulyou.blogspot.com

Marzu (Ei varmistettu)

Oon kai sit ainoo joka ei erityisemmin pidä Converseista :-O Ostin n. viisi vuotta sitten Helsingistä (silloisesta Kill City Co. -liikkeestä) ''Conversehimon'' iskiessä aika tyhmänä kalliit hopeamustat paljetticonverset ja huomasinkin sitten että niillä ei ole erityisen miellyttävää kävellä. Mielestäni Converseilla kävely tuntuu jotenkin ''oudolta'', niissä on erinlainen kantapää kuin muissa kengissä. Kenkiä käytetty alle kymmenen kertaa ja taitaa jatkossakin olla vain vaatehuoneen hyllyllä koristeena laatokoineen. En sitten tiedä olisiko tullut käytettyä enemmän jos olisi ollut pelkkänä valkoisena/mustana.. jotenkin tuntuu että korkokengillä sekä esimerkiksi H&M halvoilla canvaskengillä kävely tuntuu paremmalta jaloissa. Tämä oli vain oma mielipiteeni. Converset ovat kuitenkin tosi hienon näköiset ja niitä on mukava ihailla toisten jaloissa :)) Ja käy monen vaatteen kanssa, kuten kuvissa...

kara (Ei varmistettu)

mä ostin tänää valkoset converset, en malta odottaa et kesä saapuu niin niitä vois alkaa käyttää! love them

Jonna (Ei varmistettu)

Mä ostin joku aika sitten kokomustat conssit ja mulla on sama kokemus kun Marzulla, conssit ei vaan tuntunu hyviltä jaloissa. Ehkä vika on sitten mun jaloissa, mut ne on ainoot popot jotka hiertää. :(

jemina (Ei varmistettu)

et oo ainut joka vasta nyt hankki ekat conversinsa :D ite ostin tossa hiihtolomalla stockmannilta tollaset lyhytvartiset tummansiniset ja tässä odottelen et noi lumet viel sulais vähän lisää.. :)

vuokko (Ei varmistettu)

onpas jännä, että oot välttyny consseilta kokonaan :D Mutta ne on erittäin hyvät kun ne käy joka paikkaan, ja lähes minkä vaatteitten kanssa vain :)
Oota vaan, kohta huomaat jo tilailevas monta uutta paria, kun ne on niin kivat :D
http://365dayswithvuokko.blogspot.com/

partyrock (Ei varmistettu)

niiiin totta converset on niiiiiin ihaaaanat!!!!!!mä ite haluisin seuraavaks sellaset amerikan lippu converset!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥I L.O.V.E CONVERSET!!!!!!

miimii (Ei varmistettu)

Mul löytyy converset matalavartisina vaaleansinisinä ja vaaleen keltasina.
Mut voisin kyl ottaa viel valkoset.

DGcOhPTzVPRQ (Ei varmistettu)

Hey buddy,Words could never fully describe how avipecratipe and thrilled we are about the masterpiece that you've created for us. You really made the most important day of our lives memorable by capturing all of our special moments and more importantly, you went above and beyond any of our expectations (hike up Brga Hill with a 10 kg load *salute* such an amazing spirit).You are AWESOME! Thanks for staying with us throughout every moment.I must say my hubby and I watched the slide show over and over again countless times!Thank you so much for putting so much thought, care and personal attention! A BIG HUGLove,Joanne

barbiegames (Ei varmistettu)

Thanks for all your efforts that you have put in this. Thanks for sharing such a wonderful article.
http://barbie-cooking.dressupgames8.com
http://www.cooking-games-online.net
http://www.barbiecookinggames.net
http://dog-games.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.