DOTS

Tickle Your Fancy

Iskä soitti mulle tänään päivällä: "missä sä asut". Sillä oli just loppunu käräjät Lappeenrannassa joten hengailtiin meillä ja käytiin lounaalla, olipa kiva yllärivisiitti :) Muuten oonki sitte vaan lukenu, nukkunu ja kolunnu Anttilan keskusvarastontyhjennykset läpi

Päällä oli tänään palloa


Rasvaa, hiusjuttuja ja suihkugeeliä. Ei nyt mikään maailman yllättävin setti

 

Nyt pitäs vielä puristaa tenttiaineiston kanssa ja sitten mä kyllä lähden juoksemaan

 

T.Sara

Kommentit

Senni (Ei varmistettu)

Moikka Sara!:-) Kysyisin sinulta muutamaa asiaa. Oletko tilannut clip oneja hairtradelta? Minkä värisen omasi ovat? Ja jos tilaa liian vaaleat voiko niitä värjätä tummemmaksi kaupan väreillä? Sitten urheiluun liittyvää. Mulla on ylipainoa ehkä n. 10kg ja se myös näkyy. En käy salilla, mutta käyn juoksemassa ja teen kotona erilaisia jumppajuttuja. Miten saan painoni laskemaan? Miten kannattaa syödä? Onko sulla lyhyttä ytimekästä neuvoa. Sulla on aivan todella ihana kroppa ja olet kaunis! :) Hyvää tulevaa viikonloppua Sara <3

Senni (Ei varmistettu)

Moikka Sara!:-) Kysyisin sinulta muutamaa asiaa. Oletko tilannut clip oneja hairtradelta? Minkä värisen omasi ovat? Ja jos tilaa liian vaaleat voiko niitä värjätä tummemmaksi kaupan väreillä? Sitten urheiluun liittyvää. Mulla on ylipainoa ehkä n. 10kg ja se myös näkyy. En käy salilla, mutta käyn juoksemassa ja teen kotona erilaisia jumppajuttuja. Miten saan painoni laskemaan? Miten kannattaa syödä? Onko sulla lyhyttä ytimekästä neuvoa. Sulla on aivan todella ihana kroppa ja olet kaunis! :) Hyvää tulevaa viikonloppua Sara <3

oou (Ei varmistettu)

mä en tiiä mitään niin paskaa merkkiä ku tresemme! vetää niin kuiviks ja karheiks hiukset! en suosittele...

sara.tickle (Ei varmistettu)

Senni, oon tilannu joo ja en kuollaksenikaan muista näitten väriä valitan :/ hiuksia voi kyllä värjätä mutta se vaurioittaa niitä. Painon saa tippumaan kun vähennät turhia hiilareita ja syöt enemmän proteiinia ja kuituja jotka pitää nälkää. Paljon marjoja vihanneksia ja hedelmiä, ja muista juoda vettä! KArkkipäivästä ei turhaan puhuta, jätä herkuttelu yhteen tai kahteen päivään viikossa ja liiku säännöllisesti :)

oou, mun hiuksiin ne on kyllä todettu toimivan erittäin hyvin :)

niwl (Ei varmistettu)

Aviator-takki ja farkkukangas on vaa niin munmieleinen duo! Ja kivasti kyllä tuo pilkut siihen yhdistelmään potkua. Tykkään kovasti:3

Jos voisit olla ihan superkiltti ja ottaa jokukerta kun sulla on toi takki ja pidempi paita alla kuten tässäkin postauksessa, niin kuvan takaapäin. Kun mulla on sama takki ja jotenkin se aina näyttää hassulta, tai ehkä vaan kuvittelen. Haluisin vaan nähä miltä se näyttää jollain muulla niin ehkä epäluuloni karisis:D Kiitos

http://showuru.blogspot.com

AnsQhei (Ei varmistettu)

Missä sä asut :--D Mun isi kysyy 5 päivän välein 'nohh..vieläkös sä olet samassa paikassa töissä', siitä on tullu sen vakiokysymys!

Mua(kin) miellyttää aievan kaaheesti eli tosipaljon toi aviatorin ja farkun yhdistelmä 8)! Namnam.

http://fromlacetostuds.blogspot.com/

fashionpart.blogspot.com (Ei varmistettu)

Really great outfit. Polka-dot dress is amazing!!!
kisses from Poland

miumau (Ei varmistettu)

mistä tuo sinun ihana laukkusi on peräisin? Vaikuttaa aika kookkaalta, osaatko sanoa mahtuuko sinne sellanen luentokansio? kierrelukkokansio? tai mikä se nyt on ;D

Lakritsi- (Ei varmistettu)

Kuka muuten ottaa sun noi asukuvat? (:

jasmii (Ei varmistettu)

ootko milloon viimeks tilannu rapunzelilta pidennyksiä... mitä oot niistä mieltä? :)

:-----) (Ei varmistettu)

hei noista sun opinnoista, mua kiinnoststais, et et millasia arvosanoja sait a) lukiossa ( kai sä kävit lukion siis :D ) ja b) yo-kokeissa ja mitä aineita kirjoitit ? ja katsoiko ne siellä jyväskylässä lukion päästötodistuksen arvosanoja? tai jotain semmosta ja siis opiskeletko sä nyt siel jyväskylässä vai jossain muualla ?
itseäni kiinnostaa tositosi paljon kans liikunta ja fysiterapeuttiopinnot, olen vasta lukion ekalla luokalla, joten ois kiva saada vinkkei mitä aineita kannattaa lukee ja sillain ! :)

:):):) (Ei varmistettu)

Moikka! Oisko sulla jotain tosi hyviä vinkkejä miten sais hyvin poltettua rasvaa reisistä? Oon tässä nyt jo tehny aina välillä stepperillä ja käyny reippaalla kävelyllä :)

tetee (Ei varmistettu)

Haha jotenki rupes naurattaa toi sun iskän puhelu :D Mun iskä (ei siis asuta saman katon alla) soittelee kyllä välillä niin erikoisia puheluita, että ei mitään rajaa. Just muutama viikko sitte tuli yhtäkkii puhelu 'Käytätkö sä kynsilakkaa?' olin tietty ihmeissäni täst yhtäkkisesti kiinnostuksesta, mut ei iskä sen tarkemmin osannu selittää 'mietiskeli vaan'. :D Eipä sieltä mitään kynsilakkoja oo lahjakskaan tullu, et kai sitä on se asia vaan askarruttanu syystä tai toisesta!

Catarina (Ei varmistettu)

Oon kyllä niin monesta paikkaa kuullut, ettei Tresemmen tuotteet ole hyviä hiuksille ; / ugh

http://cosmeticland.blogspot.com

---- (Ei varmistettu)

sä se lennät aina naama edellä paskaan

putteri (Ei varmistettu)

----

paras ja rakentavin kommentti ehkä ever ! jatka samaa rataa

Sunkissed (Ei varmistettu)
RR (Ei varmistettu)

Moi, kommaan ekaa kertaa sun blogiis, kun yleensä luen aina kännykällä näitä iltaisin ja toivon et sult on tullu uus blogimerkintä :D Sanoisin et sul on tosi kiva blogi, ja oon 13v poika ja tätä on iha jees lukee ilman et on mikää homo tai tällänen ku yleensä tää on tyttöjen touhuu. Ja sitten sä oot oikeesti innostanu monii liikuntaa! esim. mä hei MÄ oon alottanu nyt liikkumaan enemmän.. oon alottanu nyrkkeilyn ja lenkkeilyn. Mahtavaa tulla rankoista harkoista ja rentoutua sen jälkeen! Mukavaa syksyä sulle :)

BLAAAAAAAAAAAAAAH (Ei varmistettu)

vittu pakkoks kommenttien on olla joka vitun kerta aina ja ikuisesti jotenki rakentavia ????

Jo (Ei varmistettu)

hello I'm from sweden and absolutely love your blog! The thing is that I don't understand a word of what youre writing I'm just looking at the pictures and get the inspiration. Have you ever thouht about writing a short translation at the bottom of the page? I would appreciate it alot! :)

alessandra (Ei varmistettu)

itse oon myös ostanu noita doven päivettäviä voiteita niin mua on aina ärsyttäny niiden tunkkainen haju. en tiiä onks muut huomannu mut ittee se on häirinny, vaikka muuten oon noista tykännykin. onko sulla ollu samaa ongelmaa? tiiän että yleensä aina itseruskettavista tulee niiden ominainen haju ..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.