Eiköhän keitetä kahvit

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö/Ambassador: Segafredo

 

Villeimmät tarinat kertovat, että aloin hörppimään kahvia jo ekalla luokalla. Ihan tyypillisestä maitokahvireseptistä ei kyllä voida puhua. Pikemminkin kahvia maidolla. Pikemminkin 4 rkl kahvia ja loput maitoa...

Kahvi on ollut minusta aina hurjan hyvää. Saatoin valita jätskikiskalta kahvijäätelön, silloin kun muut menivät mansikalla. Sukujuhlissa olin käsi ojossa silloin kun kyseltiin kahvinjuojia (olin kyllä myös silloin kun kysyttiin kokiksenjuojia).

Kahvilla ei ole oikeastaan koskaan ollut mitään suurempaa piristävää vaikutusta minuun. Voin juoda kahvia vaikka iltakympiltä tai juuri ennen päiväunia. Kahvin merkittävyys on omalla kohdallani erityisesti henkisellä puolella.

Rakastan sitä fiilistä kun päätetään keittää kahvit. Se on päivän ehdottomia kohokohtia.

Samoin kuin aamulla kahvipannun porinan kuuleminen. Tai take awayn hakeminen kioskilta ja sen hörppiminen aamuratikassa. Tai se kun laitetaan kahvit tulemaan ja aletaan paiskimaan ylitöitä. Siinäkin on oma viehätyksensä.

Kahvi liittyy niin moneen asiaan. Se tuo ihmisiä yhteen ja tauottaa päivää. Se tekee arjesta himpun verran kepeämpää ja hetkistä merkityksellisempiä.

 

 

Tulevana viikonloppuna kokoonnutaan Helsinki Coffee Festivaleille Kaapelitehtaalle (21.4-22.4) yhdessä Segafredon tiimin kanssa. Kyseessä on Pohjoismaiden suurimmat kahvifestivaalit.

Tulen pitämään tapahtumassa myös puheenvuoron kahvikuvaamisesta ja omasta työstäni lauantaina klo 11. Mikäli viikonlopun suunnitelmat ovat vielä auki, poiketkaa ihmeessä moikkaamaan! :)

 

xx Sara

Kommentit

elisadddadd (Ei varmistettu)

sumpit porisemaan vaan

saratickle
Tickle Your Fancy

no pistetääs!

Jinnijonna (Ei varmistettu)

Itsehän joku 3v juoksin mummolaan aina huutaen "mummo keitä kahvit". Kyseinen mummo mut opetti kahvia juomaan, tais olla sitä maitoa kahvilla ja sokerit pohjalla ;) Mulla sama ettei paljon piristä vaan se sosiaalinen puoli on siinä tärkeempi. Hauska on huomata miten kahvikulttuuri on erilainen Suomessa, Espanjassa ja Etelä-Afrikassa missä tällä hetkellä asun. Suomessa kahvi auttaa kaikkeen mutta muissa maissa sitä ei tiedetä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

oiii ihana!! Musta tuntuu, että meikäläisestä tulee sun mummo isona :D

Voin vaan kuvitella miten erilaista se on Etelä-Afrikassa!

Jinnijonna (Ei varmistettu)

:D Kahvimummo :D

Enni M
wild casual

Eikä, mulla on ihan sama! Aamukahvia odottaa aina suunnattomalla innolla (sen voi juoda vasta muun aamiaisen jälkeen, en muista onko Suomessa kaikilla näin vai oma juttu, mutta ruuan kanssa yhdessä ei voi hörppiä kahvia) ja miten take away -kahvi voikaan saada aikaan niin kingi fiiliksen. Kahvipannun porina ois kyllä mieletöntä luksusta, viimeaikoina kun oon joutunut tyytymään instanttiin. Nää on näitä elämän pieniä kivoja juttuja :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.