get buuuusy

Tickle Your Fancy

Koulu, työt, projektit, kokoukset ja miljoona koulutehtävää yhdistettynä ikuisuusmuuttoon. Ei hyvä combo. Parasta on se, että koko syksy näyttää samalta! jehee. Ehdittiin tänään luokkalaisten kanssa koulun jälkeen piipahtaa Kilroyn matkamessuilla ja mbarissa latella. Siinä samalla otin vielä haastattelua Suosikkiin tolta meidän julkkisluokkalaiselta ;)

Ja sitte karu paluu kotiin, jossa venaili tämmönen pikkuriikkinen kasausprojekti. Ai jumankauta toi on tukkinu mun koko huikeen kokosen lukaalin (miniyksiön) tässä nyt pari päivää :D Ollutta ja mennyttä, nimittäin 30min sitte se tuli valmiiksi ja mulla on jättivaatekaappi!!

Pssst. Huomenna tänne! I'm going

Pari ilmotusluontosta asiaa: heitin vahingossa mun mp3 soittimen ja 8gigaa musiikkia (jota mulla ei ole missään tallessa) Senaatintorin jätesäiliöön + ostin perjantaina takin ja unohdin sen puistoon. Pahin on kuitenkin se, että Simone lähti eilen :(

T.Sara

Kommentit

duppis (Ei varmistettu)

Voi, tuntuu varmaan kurjalta toi Simonen lähtö :( Mun poikaystävä oli viime vuonna 11kk vaihdossa, eikä se todellakaan ollut helppoa. Mutta jos vaan jaksaa uskoa siihen juttuun, niin kaikki palaa kyllä ennalleen kun se tulee takaisin :) Tsemppiä <3

duppis (Ei varmistettu)

Voi, tuntuu varmaan kurjalta toi Simonen lähtö :( Mun poikaystävä oli viime vuonna 11kk vaihdossa, eikä se todellakaan ollut helppoa. Mutta jos vaan jaksaa uskoa siihen juttuun, niin kaikki palaa kyllä ennalleen kun se tulee takaisin :) Tsemppiä <3

emily (Ei varmistettu)

APua ku oot ihan mun vastakohta, siis esim toi etten ikinä unohda mitään tavaroita mihinkään, oon kauheen pikkutarkka ja tarkistan et kaikki on talles ja asiat on tip top vähän väliä :D

ja miten se soitin sinne jätesäiliöön lens?:D ei varmaan kauheen kiva!

Kauan se Simone nyt onkaan poissa :/ en kyl itse kestäis ajatusta et poikaystävä ois vuoden päivät lentomatkan päässä.

myy (Ei varmistettu)

Oma poikaystävä muutti just opiskelemaan toiseen kaupunkiin aivan eri puolelle Suomea. Ite jäin asumaan tänne, koska oma opiskelupaikka täällä. Oli se aika raastavaa kattoa, kun toinen pakkaa tavarat yhteisestä kodista ja muuttaa pois. =( Nyt kova totuttelu uuteen elämäntilanteeseen meneillään eikä eka viikko ainakaan ole ollu helppo. Se, että näkee toista vaan sillon tällön tuntuu tosi kurjalta. Tsemppiä sulle Sara , yritä pitää mieli kirkkaana ja olla reipas, vaikka ikävä kuinka meinais ottaa vallan. =)

mooipo (Ei varmistettu)

vooi:( minne simone lähti >:

Elina (Ei varmistettu)

I love your clothes! You have a really good sense for fashion! To bad i can t understand a word that your writing hehe! Have a nice evening! Greetings from sweeeeden

piia (Ei varmistettu)

Ei JUMANKAUTA! Kylmät väreet tuli heti ku näin sun kuvan vaatekaapista. Mulla on täysin sama, ja sen kokoaminen oli TUSKAA!!!! Onnea niitten laatikoiden liimaamisten kanssa, toivottavasti oot taitavampi kuin mä (omistan kauniin vinot laatikot). Mutta kovan puurtamisen jälkeen se on kyllä tilava ja kaunis, eikä pahan hintainenkaan.

Tsemppiä hermoja, verta ja kyyneliä sen kasaamiseen=) Kyllä siitä vaatekaappi tulee, vaikka aluksi ei siltä tunnukaan.
http://bohoclassic.blogspot.com/

lucille (Ei varmistettu)

Awww, you look great!

wishfulsinfulyou.blogspot.com

Stu (Ei varmistettu)

Voimia vaihtoleskelle!

Koin itse saman vaihtoonlähtijänä (tosin vaan 4,5kk) tossa vuosi sitten ja erittäin hyvin kaikki meni! Onneksi on Skype ja muut! :)

chicsi (Ei varmistettu)

mun poikaystävä oli vuoden intissä..oli inhottavaa.

Tiia. (Ei varmistettu)

Tosi ihana laukku :P Ja kelpais kyllä tollanen iso vaatekaappiki, mutta kokoamiseen ei kyllä kiinnostais osallistua :P Harmi että on sattunut kaikkea tympeää :/

http://d-oris.blogspot.com

kysymys (Ei varmistettu)

Mistä toi vaatekaappi on? Itse oon just miehen kanssa muuttamassa kolmioon ja sinne kelpais lastenhuoneeseen tommonen :)

saana (Ei varmistettu)

oot niin söpö! (:
ja jaksamisia ikävään !
http://lifeinpinkclouds.blogspot.com/

ranja (Ei varmistettu)

äääää tsemiii tost poikaystäväkadosta. aikamoista... ehkä tää on se ainoo hyvä puoli sinkkuna olemisessa = ei tarvi huolii ja murehtia että se katois maan rajojen ulkopuolelle!

ja muu päivä kuullostaa niin perus not-my-dayltä, ettei mitään rajaa. miks kaikki tylsät ja tyhmät jutut kasaantuu aina samoille päiville?

justyna (Ei varmistettu)

clothes are so so but what the hell do u wear on ur head, sorry dude but this is amusing

riin (Ei varmistettu)

TSEMIÄ Sara<3 Sitten tuntuu varmasti hyvältä kun Simone palaa takaisin!! :)

CArla (Ei varmistettu)

:( hmhmp....
mutta asiasta kukkaruukkuuuuuun!
mistäs sun karvalaukku on ? :)

http://carlamk.blogspot.com/

lol (Ei varmistettu)

nii kuka on julkisluokkalainen

fanna (Ei varmistettu)

kuka julkkis:))?

erika (Ei varmistettu)

mulla on samanlainen vaatekaappi! Huhhuh mikä urakka siinä kasaamisessa oli :D

Laura (Ei varmistettu)

uu kuka sun luokkalainen sit on? ;) ja voi ei mitä mokia :ss

http://laurasxoxo.blogspot.com/

pikkis (Ei varmistettu)

oi että, miten tollanen valtava kaappi mahtuu yksiöön =D

Krista (Ei varmistettu)

Härregyyd, mäki haluun tollasen vaatekaapin!! :D ja hei onko toi laukku H&M:ltä? Jos on, niin nyt tais iskeä isoiso morkkis kun en sitä aikanaan tilannu..

http://ready-for-fashion.blogspot.com/

nansku (Ei varmistettu)

mulla on myös tuo vaatekaappi ja kokoomiseen meni paljon aikaa ja hermot..

Isa (Ei varmistettu)

Okei anteeks nyt vaa mut en tosiaa usko et oot ton KOKONAA koonnu itekses :DD
terveisin vanha kämppiksesi jonka piti kaikki mitä yritit ite koota koota uudestaa ku olit koonnu ne niin väärin.

jennifern (Ei varmistettu)

hei sori, aion jankuttaa niin kauan et vastaat :DD nii oon siis pistäny tän jo kahtee postauksee aiemmin, jos et oo huomannu:
'hei kauan sul meni et paranit siit kuumeest tai flunssast mikä sul oli vähän aikaa sit? ite oon ollu semmoses nyt kohta 3 viikkoa ja suoraan sanottuna v-tuttaa ku ei pääse treenaa! miten tätä kestää… midnight run jäi tän takii välii.. harmittaa iha vietävästi! ja rahatki meni kankkulan kaivoon :('

eipaha (Ei varmistettu)

Mun poikaystävä on opiskelemassa ulkomailla 6vuotta. Et teillä ei oo ehkä niinkään hätä.. Voitte nähdä joka viikonloppu.

moikkelis (Ei varmistettu)

voisitko tehdä joskus meikkipostauksen?:-)

Jeeaaha (Ei varmistettu)

Suoraan sanottuna paska mäihä :(

Sirpa (Ei varmistettu)

Älytön kiire on kyllä niiin väsyttävää ja kaikkea. Koita jaksaa :) ja kun kerkeät niin ois kiva nähä tuo vaatekaappi ihan oikeesti käytössä :)

Hanna (Ei varmistettu)

Paljon voimia Sara sulle tulevalle vuodelle. Turha kieltää etteikö se tuu olemaan pitkä, kivinen ja tuskainen. Mutta se myös antaa. Lopulta kun Simone tulee takaisin, on kaikki ikävä ollut sen arvoista! Vuosi menee yllättävän äkkiä Syyshalaus :)

Elina (Ei varmistettu)

Noi sun hiukset on kyllä tosi kivan väriset! Tuntuu, että sävyt on vaan parantunut, kun on vähän aikaa ollut. :)

http://luckbealadyblog.blogspot.com/

annu (Ei varmistettu)

Jaksamista tulevaan! Milloin te Simonen kanssa voitte nähdä taas? Ois myös kiva kuulla mitä kaikkia eri kursseja tuossa koulussa suoritat.

-- (Ei varmistettu)

mistä tollasen edellisen postauksen niken hupparin löytäis ?

veeraraaa (Ei varmistettu)

saanko näyttää sun 'entisistä' hiuksista kuvaa kampaajalla, jotta hän näkisi minkälaiset hiukset haluaisin ? =)

laura (Ei varmistettu)

Omasta kokemuksestani voin sanoa, että kaukosuhteet on vaikeita. Ainainen ikävä ja syyllisyys, mutta se on TODELLAKIN sen arvoista, jos toista todella RAKASTAA! Eipähän kyllästy toiseen ja sitten kun näkee olo on kuin vastarakastuneella <3 Kyllä se ikävä siitä laantuu, aina voi soitella ja kyllä se mies sieltä takaisin tulee, usko pois. Sillä on ihan yhtä suuri ikävä kuin sinullakin! Nokka ylös ja pyrsty heilumaan!!!

henni (Ei varmistettu)

hei vää joku muuki on viimeaikoina hukannu tavaroitaan!! mä hukkasin launtaina mun nominationin missä oli ihan sikana paloja ja sil oli tosi paljon tunnearvoo :((

sara.tickle (Ei varmistettu)

Simone lähti tosiaan vuodeksi vaihtoon Tsekkeihin. Kiitos kaikille ihanista tsemppaavista kommenteista<3 Te kyllä ootte yks iso syy miks tuun jaksamaan tän välieron!

ja toi jysk kaappi, oh shit!! Joo mä en siis todellakaan koonnu sitä yksin :D mutta silti oli ihan ihan hirveetä

julkkisluokkalainen selviää kyllä ;)

ja mä tosiaan paranin siitä flunssasta tosi nopeesti, onneks! välillä ne on kyllä tosi sitkeitä :/ paranemisia sinne!

T.Sara

AnsQhei (Ei varmistettu)

Mä en nyt ollenkaan hahmota tota vaatekaappia. miten päin se on :D Näyttää joltain 8 metriseltä, siis jos oot kuvannu alhaalta ylös niinku käsitin.
Juu ja mstä toi..turbaani (?) eli hmm no pääpatti on? Tykkään :-)

http://fromlacetostuds.blogspot.com/

diamondgirl (Ei varmistettu)

aivan tosi ihana asu, tykkään!!!!

http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

ihailija! (Ei varmistettu)

ota pliiiis tosta vaatekaapista kuva sitten kun se täynnä vaatteita ja laita tänne! voin kuvitella kuinka ihanan näkönen hihii :)

miiajohanna (Ei varmistettu)

IHANA tukka sulla :)

ZdXvsOxxfPZdYGV (Ei varmistettu)

If your little 'gem' is actlaluy true, it sounds like they got fired for exercising their right to vote. Did the owner take them out back afterwards and shoot them too? Most reasonable people would call that discrimination. You of course, think it's deserved.I still can't believe you weren't over at the park last night, celebrating our country's diversity with one arm around a black man and the other around a Latino. Guess you were too busy surfing the 'net for your next July 4 calendar girl -- white girls only, of course!

barbiegames (Ei varmistettu)

This is my first time i visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here keep up the good work
http://www.dressupgames8.com/flashgames/boy-dress-up/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/cooking-games/Cooking-Cake-Games.html

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.