Ghostwriter

Tickle Your Fancy

Tänään oon tykittäny koko päivän soittimesta Rjd2:sta, ollu kuvauksissa ja haastattelemassa, nähny pitkästäaikaa kaveriani Annaa, syöny espalla lohisalaattia (vanha legenda herää henkiin :D), kirjottanu kahviloissa, käyny Kalliossa asuntonäyttelyssä... ööh mitähän muuta.

Ainiin, ne jotka muistaa mun lompakkokeissin, nii huomenna on käräjät aiheesta ja meikäläinenhän tietysti kaikista miljoonista, okei sitte kymmenestä asianomistajasta, on valittu kuultavaksi sinne. Kääk! Nään jo itteni lyyhistyvän siellä tuolissa samalla kun semmonen valkoperuukkinen, kokoajan isommaksi kasvava tuomari yrittää saada mua puhumaan itseäni pussiin ja muutenki kaikin tavoin koittaa murtaa mua :D Että tämmönen käsitys oikeudenkäynneistä. Liikaa Matlockia? Oikeestihan mun pitää vaan yheksännensadannentuhannennenseittemänkymmenennenkolmannen kerran selittää taas tää mun fantastinen lompakkovarkausstoori. Voi olla että nukahdan ite kesken tarinan, niin monta kertaa oon sen kuullu jo, tosin omasta suustani mutta silti! Siisteintä on kuitenki nähdä ekaa kertaa tää tyyppi, joka mun ajokortilla kävi pankkikonttorissa tyhjentämässä tilini. Onkohan edes samaa näköä?

Mites toi pulla :D Ei sitä tästä kuvasta ees välttämättä tajuu, mutta sanotaa nyt että toi lautanen oli iso

Tässä vielä tää tänpäivän loistava biisi!

Kommentit

m&m (Ei varmistettu)

moi! kysyisin sulta ihanaiselta noita pidennyksistä...mimmoset sulla on ja ootko tykänny/miltä on omat hiukset tuntunu niiden kanssa?

m&m (Ei varmistettu)

moi! kysyisin sulta ihanaiselta noita pidennyksistä...mimmoset sulla on ja ootko tykänny/miltä on omat hiukset tuntunu niiden kanssa?

sara.tickle (Ei varmistettu)

m&m, clip-on pidennykset, eli itse kiinnitettävät. Oon viihtyny näissä jo useemman vuoden! :) Mä en huomaa omissa hiuksissani mitään eroa

anna-maria (Ei varmistettu)

Hey. Greetings from germany.
I saw you on lookbook. :)
So so sad that i can t read anything here. But i still love your blog cause the amazing pictures. Looking forward to see more postes. : D

xoxo
anna

nona (Ei varmistettu)

aah, mahtava biisi!

Mirette (Ei varmistettu)

Mieletöntä että se jäi kiinni!

http://haikumotorik.blogspot.com

MissS (Ei varmistettu)

Itte olin loppu vuodesta käräjillä ja se oli BOORIING. Ottaen myös huomioon sen, että asia mitä selvitettiin oli se, että mut yritettiin tappaa töissä, kahteen kertaan (ihan oikeesti). Niin uskon, että sulla tulee olemaan vielä tylsempää! Otan osaa :D

reet (Ei varmistettu)

käräjillä on tylsää! jotkut jutut voi olla ihan mielenkiintosia, mutta yleensä pienet jutut ei niinkään. Oletko muuten varma, et kyseinen varas on tulossa paikalle? Pienimmissä jutuissahan epäillyn ei tarvitse oikeuteen tulla.

Mari (Ei varmistettu)

tsemia käräjiin! :) oot kivan ilonen ja sun blogista saa kannustusta myös liikkumiseen! jatka samaan malliin! :)

i (Ei varmistettu)

Myös kokemuksen syvällä rintaäänellä, noi pullat on oikeesti valtavia! :D

Ja käräjillä on tylsää, pari kertaa oon ollu seuraamassa ja kummallakaan kertaa epäilty ei saapunut paikalle, ja aika menikin siinä että sitä yritettiin tavoittaa kunnes päädyttiin lykkäämiseen... Mutta anyway, onnea että sulla käy parempi tuuri ja pääset näkemään sen tyypin! Itse palaisin ainakin halusta nähdä millanen ihminen tekee tollasta ja saa vielä omilla henkkareillani uskolteltua :D

o (Ei varmistettu)

Heh, ehkä eka kerta kun sun blogissa törmään johonkin biisiin joka on musta hyvä (ei taida musiikkimaut oikein kohdata), mutta Rjd2 onkin sitten ihan hemmetin hyvä. Piti laittaa koko levy Spotifysta soimaan, kiitos siis koko yhtyeen olemassaolosta muistuttamisesta. :)

Zam (Ei varmistettu)

Todistajana olo kai on aika helppoo. Ei tartte muistaa kuin totuus, koko totuus eikä muuta kuin totuus. ;)

Noi pullatko edelleenkin valtavia... tulee haikee olo

laara (Ei varmistettu)

JEE lyttää se mulkero!! Ois ehkä vähän creepy tilanne jotenkin nähdä se sama tilintyhjentelijä livenä... Onnea matkaan ja onneks sait pidettyä rahasi! :P

Tuli mieleen tuosta sulkakorusta (joka on muuten kiva) ku pikkusiskon kans askarreltiin joskus toissa pääsiäisenä semmonen niistä virpomavitsahöyhenistä :D Aika pähee tälleen kevätaikaan!

KÄÄK (Ei varmistettu)

Miten oon voinu missaa jonkun lompakonvarastuskeissin?? Kerro heti mistä on kyse !!

AnsQhei (Ei varmistettu)

Juma! Aika mulkukku se joka käytti sun papereita yms. Ne pankkityypitkään ei kyllä kauheesti kato sitä pärstäkuvaa, mutta jos silmillä kahtoo, niin luulis että tajuaa henkilön olevan eri. Ei pitäis voida tollasta tapahtua. PERRRHANA! :D
Kerro sitte oliko se yhtään saman näkönen. Veikkaan, että ei.

huh huh (Ei varmistettu)

siis miksi meette oikeuteen?eikö ton asian olisi voinnu jotenkin sopia,vähän älyttömältä kuulostaa mennä oikeuteen tollasen takia kun maailmassa on paljon PAHEMPIAKIN asioita..huhheijakkaa vaan.
tietysti hyvä että rikollinen jäi kiinni mutta siis ..no joo,jätänpä sanomatta.

huh huh (Ei varmistettu)

ps: kannattaisi pitää huolta lompakosta vähän paremmin :P

Annonce (Ei varmistettu)

huh huh: Siis mitä ihmettä, rikos on aina rikos? En tiedä jutun taustoja, mut ilmeisesti hommaan sisältyy vähintäänkin identiteettivarkaus - toisena ihmisenä esiintyminen sekä itse varastaminen ja toisen rahojen käyttäminen? Miksei tätä saisi viedä oikeuteen? Jos ei toiselle kerrota rajoja eikä anneta minkäänlaisia rangaistuksia tai edes pientä näpäytystä, kaveri ei mitään opi ja saattaa jatkossakin toteuttaa 'pikkurikoksiaan'.

Eevi (Ei varmistettu)

Voisko joku linkittää sen tekstin jossa tästä lompakko episodista oli kun ei tyhmä löydä :(?

etsivälöysi (Ei varmistettu)

http://suosikki.fi/tickle-your-fancy/onnellinen-loppu

ja googleen hakusanaksi ylläripylläri tickle your fancy blogi + lompakko.......Löytyy myös pari muuta tekstiä aiheeseen liittyen mutku tähän ei saa laittaa ku yhen linkin 8(

ELLUU (Ei varmistettu)

Ihana laukku! :)

tiiiia (Ei varmistettu)

hahah :D sit se tietty alkaa uhkailee sua se varas ja sitte joudut sellasee suojeluohjelmaa et joudut muuttaa jonnekki kanadan erämaahan keskelle ei mitään :) no eeei, mut hyvä ku tulee homma selvitettyä !

Oili (Ei varmistettu)

Haluisitko sä tehä sellasen kendä postauksen joskus? Sulla on aivan ihania kenkiä, oon aina kuolamassa niiten perään. Aina mietin et tollaset mun kyllä pitää ostaa. Mulla on vaan se paha ongelma että en löydä ikinä sellasia kenkiä mitä haluisin.

nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Mä taisin nähä sut tänää! En ollu eka varma, mut tän postaukse kautta oon iha varma : ) ihana asuki.

LaLau (Ei varmistettu)

Oih. Ghostwriter on ikuisuuslemppari. <3

juliapuuf (Ei varmistettu)

Haha, just tänä aamuna sängyssä pohdin, miten sulla sen lompakon kanssa mahto käydä! Hyvä että syyllinen kuitenkin löyty :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.