greetings from Nike

Tickle Your Fancy

Tämmösiä kun tupsahtelee vapaapäivänä postilaatikosta, niin hymyhän tässä vaan levenee

Aika täydelliset uimabiksut. Tämmösissä kehtaa jo lähteä kauhomaan allasta päästä päähän

Suunnittelin pari päivää sitten yhtä proggista varten itelleni Nike LunarGlide+ 3ID juoksukengät ja tämmöset näistä tuli! Mitäs sanotte? Niistä mun aikasemmista Free-kengistä on tullu tosi paljo kysymyksiä, ja näitten uusien saavuttua ajattelinki toteuttaa kunnon lenkkaritestaus -postauksen. Oonki muuten tänään menossa Nike Helsinkiin valitsemaan muutamasta pitkän matkan juoksukengästä itelleni sopivinta paria, joten eiköhän nämäki pääse mukaan siihen :)

T.Sara

Kommentit

juoksulenkkarimyyjä (Ei varmistettu)

super ihanat kengät! tykkään :) harmi vain että omaan makuuni lunarglide on turhan pehmeä eikä rullannut jalassani toivotulla tavalla. suosittelen lämpimästi kokeilemaan pegasusta tai vomeroa...ovat rullaavammat vaihtoehdot juoksuun.
Omat glideni ovat toimineet kuitenkin käytössäni enemmänkin city-lenkkareina ja kävelylenkeillä, ja onhan ne mageet väreiltään. Ainakin omaa silmää miellyttää enemmän!

Kivaa juoksukesää ja tsemppiä kenkävalintaan :)

juoksulenkkarimyyjä (Ei varmistettu)

super ihanat kengät! tykkään :) harmi vain että omaan makuuni lunarglide on turhan pehmeä eikä rullannut jalassani toivotulla tavalla. suosittelen lämpimästi kokeilemaan pegasusta tai vomeroa...ovat rullaavammat vaihtoehdot juoksuun.
Omat glideni ovat toimineet kuitenkin käytössäni enemmänkin city-lenkkareina ja kävelylenkeillä, ja onhan ne mageet väreiltään. Ainakin omaa silmää miellyttää enemmän!

Kivaa juoksukesää ja tsemppiä kenkävalintaan :)

justdoit! (Ei varmistettu)

vähänkö siistii! :) hei voitko kertoo et miten sä sait niken sun sponsoriks? =o ku ihan niinku 'oikeiden juoksijoiden' (jotka kilpailee ihan tosissaa jne) on tosi vaikeeta saada minkäälaista sponssia, ni miten sä satuit saamaa? olis kiinnostavaa tietää! on vaa itellä henkilökohtasia kokemuksia että vaikka kuinka menestyy niin kukaan ei siltikään huoli ryhtyy yhteistyöhön ;>

Moi Sara! :-) (Ei varmistettu)

Nyt mulla ois sulle vähän kysymyksiä ja toivottavasti kerkeät vastaamaan. Ja nämähän liittyvät Niken juoksukenkiin! Olen nyt katsellut Nike Free Run 2 iD 3.0 Women's Running Shoe
tälläisiä, eli mitä eroa noissa on, kun tää on 3.0, mutta sulla tais olla ne 2iD eli onks se vaan joku malli? Ei mitään sen kummempaa? Ja mulla ei ole hyvä englannin kielen taito ja kääntäjät sun muut heittää jotain ihan outoa, joten jos vaan pystyt ja osaat ja ehkä jopa tiedätkin näistä jotain niin voitko suomentaa mulle nämä: 1. Reflective Synthetic 2. Closer to barefoot 3. Reduced weight 4. Enhanced flex. Eli nää kaikki tuli eteen, kun suunnittelin huvikseni juoksukenkiä ja tuli muuten todella hyvännäköiset ja haluan jossain vaiheessa tilata sellaiset, mutta ajattelin nyt kysyä sulta vähän mitä nämä tarkoittavat. Ja onks noilla sun omilla hyvä juossa? Onko ne kooltaan samankokoiset, kuin kengät, joita yleensä käytät? Ja osaatko sanoa siihen mitään jos tuolta niken sivulta tilaisia itse suunnittelemat kengät ja ne eivät olisi yhtään hyvät onko niillä palautusoikeus ja saisiko rahoja takaisin? Inspiroit mua kauheesti tässä juoksussa ja oon katsonut ja tuun katsomaan kaikki sun juoksuvideot sekä kaikki liikuntaan liittyvät jutut. Kiitos Sara jos kerkeät vastaamaan! OOT IHANA!<3

jepsuli (Ei varmistettu)

heyy ihanat biksut ja kengät! :)

hei kerrotko vaik sitten kummat on paremmat, siis noista niken kengistä kyselen :D lunarglide vai ne söpöt vihreät (joo anteeks ei oo jääny mielee se malli, joku free id jotain tais olla D:) sun mielest paremmat jos käy yhtä paljon lenkkeilemässä ulkona kuin sä, ja niiku säkin ni sellane joka rullaa just alfaltilla paremmin, kiittelen jo nyt näistä inpiksistä (näköjään en oo ainoo ;) ) !!

oot mahtava ku bloggaat tälläsiäkin mitä kovinkaan monet ei bloggaa :)! myös sun tyylitaju on jotai niin awesome :D! diggailen täällä ruudun takana aina :D

ainiin ja hyvää loppukesää sullekkin sara :)!

laura (Ei varmistettu)

mäkin tahtoisin ehdottomasti kuulla kummat Niken kengät oli paremmat juostessa ! :) On nimittäin uudet lenkkikengät hakusessa.

http://dreamworld-of-mine.blogspot.com

sara.tickle (Ei varmistettu)

juoksulenkkarimyyjä, ai olivat! Okei. En malta oottaa että pääsen testaamaan. Joku pikkusen Freetä tukevampi kenkä vois olla just sopiva mulla joten toivotaan että tää olis semmonen :)

justdoit, en mä sanois että Nike välttämättä mua sponssaa, mutta ihan vaan blogin kautta ne on kiinnostuneet :)

Moi Sara!, Hei numero meinaa vaan mallia, eli toi +3id on vaan uudempi malli :) Nää englanninkieliset sanat on ilmestyny sulle ku oot suunnitellu kenkää vai? suunnilleen näin 1. materiaali kengässä on heijastava, eli ihan vaan pinnallinen juttu 2. tarkotetaako tässä että kenkä tuntuu siltä kuin juoksisi paljasjaloin. 3. Kenkä on kevyt 4. kengässä on parannettu jousto/aivutus kykyä, eli jalkaa pystyy koukistamaan helpommin. Free on tosi kevyt kenkä. Se tosiaan tuntuu ku juoksis ilman kenkiä vrt jotkut tossut. Kaikille ne ei sovellu, sillä varsinaista tukea ei ole, siksi niillä ei kannata kokoajan juostakkaan. Mulla on ite noista 37,5 norm 36-37.Tuolla on palautusoikeus!

laura, no hyvä! :)

Moi Sara! :-) (Ei varmistettu)

Kiitos aivan älyttömän hyvästä vastauksesta! Nyt on kengät tilattu ja toivotaan, että on hyvät juossa! Just katsoin, et on tullu uus juoksuvideo tai venyttely, jossa vastailet kysymyksiin sitä siis katsomaan. Hyvää viikonloppua<3

barbiegames (Ei varmistettu)

Just imagine I read it twice. While I am not as accomplished on this topic, I concur with your closings because they make sense. Thanks and good luck to you.

http://barbie-cooking.dressupgames8.com
http://www.cooking-games-online.net
http://www.barbiecookinggames.net

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.