hey yo captain jack

Tickle Your Fancy

Kapteeni jaska kävi eilen aamulla parin muun bloggaajan kanssa Polhemilla valkkailemassa suht massiivisen kassillisen Gina Tricotin vaatteita! Sen vaatesäkin kanssa sitte myöhässä luennolle ja iltapäivästä istuskeltiin tyttöjen kanssa kahvilla!

loppukevennyksenä tää mun eilinen keissi, jonka blogin fb:ssä jo jaoinki. Asenne!!

Janni tuli tänään meille ja illalla ollaanki Trendin Aussie awardseissa! :) Ei aavistustaka vielä mitä lähtee päälle. nice

T.Sara

Kommentit

:) (Ei varmistettu)

Ihana pappeli ;)

:) (Ei varmistettu)

Ihana pappeli ;)

dollface (Ei varmistettu)

Vitsi oli pakko kuunneella toi captain jack biisi pitkäst aikaa:D haha! sairaa hyvä!! nii ja mist toi kaulakoru on?

mmöm (Ei varmistettu)

Mitä sun ihanalle tyylille on tapahtunu? Viime aikoina en ole törmännyt yhteenkään kivannäköiseen asuun kun taas ennen monikin yhdistelmä oli kiva. Enkä nyt tarkoita tätä pahalla, vaan mietin vain oletko ihan tietoisesti muuttanut tyylisi vai vähitellen periaatteessa itsestään? Kaikki vaatteet on jotenkin isoja ja roikkuvia vaikka olet kuitenki kroppasi suhteen varmasti tosi hyvässä kunnossa.

Elisa (Ei varmistettu)

Eikä miten ihanalta tuolla ginassa näyttää! Tekis mieli vaan kahmia kaikki itelleen...:D

ASD (Ei varmistettu)

Ai kamala, luin väärin ihan ensimmäisen kommentin. 'Ihana pippeli ;)'
Kävin miettimään, että missä helkkarissa tässä postauksessa esiintyy jotain, mikä viittais siihen värkkiin........ :_DDDDD

Lucille (Ei varmistettu)

Lovely photos, I love your necklace!

wishfulsinfulyou.blogspot.com

nanna (Ei varmistettu)

Hhaha tuli ihan mieleen tost papasta ku mun vieressä istu sporassa varmaa just joku 80v mummeli, joka oli nokia lumialla facebook chatissa juttelemassa jonku kaa:D ja tiedän tän siks et tuijotin sen puhelimen näyttöö koko ajan salaa koska mietin et miten niin vanha osaa tai ees haluu käyttää älypuhelinta..hohoh

vuokko (Ei varmistettu)

Ihana tuo pappa :-D

vuokko - http://365dayswithvuokko.blogspot.com/

Zam (Ei varmistettu)

Ai nyhän mää sen hokasin! Kun on tosiaan tuntunu et vaikka sä päivittelet sun juttuja tänne niin sun sielu on siirtyny jonnekin muualle. Nyt koin valaistumisen hetken. Sä oot siis nykyään henkisesti läsnä feisbookissa. Ja mä oon se ihmiskunnan viimeinen olento, joka ei oo siellä. Ei kai mun pidä alkaa elää omaa elämää.......... apua.

karolina (Ei varmistettu)

Heej!:))
I aways watch your blog and I realy like it but recently I thing you don't look good;( Your clothes are too big and as often you wear oversize sweater. I'm missing the girls and sexy Sara! Short skirts and tight dresses look amazeing in you! I hope my words don't hurt you :) Kisses!

cherrry (Ei varmistettu)

Oli vaan pakko tulla linkittämää tää koska mietit silloin niitä sanoja! ehkä nyt niitä on helpompi lausua oikein ;) &feature=player_embedded#!

Nea (Ei varmistettu)

Haha aivan loistava toi loppukevennys, ihana pappa:-D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.