Historialliset päiväkahvit

Tickle Your Fancy

Käytiin tänään päiväkahvilla Lappeenrannan ehdottomasti tunnelmallisimmassa kahvilassa, Majurskassa. Majurska sijaitsee linnoituksilla jonne harvemmin tulee kiivettyä, mutta kyllä taas kerran kannatti!

Näitten kuvien perusteella näyttää, että matka tonne kahvilaan on kestäny jotai viis kuukautta haha. Päällä oli tänään kuitenkin kirppikseltä ostettu seeprapaita, Vero modan nahkalegginsit, Zaran takki, H&M:n viitta ja koruja, Tokiosta ostettu laukku ja Dinskon wedget

Aaaaaaah <3

Tultiin just salilta ja Simone harjaa parhaillaan mun suihkuntakkusia hiuksia :D Nyt ruokaa ja The Town leffa pyörimään. Huomenna se olis sitte aamujunalla Helsinkiin

 

T.Sara

Kommentit

pallomahaa (Ei varmistettu)

kuinka pitkä oot?: )

pallomahaa (Ei varmistettu)

kuinka pitkä oot?: )

:) (Ei varmistettu)

Oliko tuo Majurska kuinka kallis paikka?

vivian11234 (Ei varmistettu)

Melkein hävettää, että koko elämäni Lappeenrannassa asuttuani olen käynyt Majurskassa varmaan 3 kertaa...:D Ja yksi niistäkin kerroista oli ristiäiset:D

vivian11234 (Ei varmistettu)

Melkein hävettää, että koko elämäni Lappeenrannassa asuttuani olen käynyt Majurskassa varmaan 3 kertaa...:D Ja yksi niistäkin kerroista oli ristiäiset:D

elllen (Ei varmistettu)

The town oli kyllä hyvä leffa ! vaikken yleensä toimintaleffoista tykkää niin se kyllä silti iski ja lujaa! :) ja ihana asu sinulla :)

Tiia. (Ei varmistettu)

Onpas mummolan näköinen paikka :D

kaappipissis (Ei varmistettu)

sillon ku ite käytän laukussa häntää, sen on pakko olla taaksepäin (hei daa se on häntä ;)) - siula se näkyy olevan edessä! :)

http://mysupersweet16forever.blogspot.com/

ggr (Ei varmistettu)

miunki ristiäiset on tuolla järkätty:D ja serkkujen yot

Nopa (Ei varmistettu)

Yhyy oisit sillon ollu Lpr kun Majurkassa oli entinen omistaja :(( Oli nimittäin taso huikeasti korkeampi leivoksissa! Käyppä torin vieressä Alexandrassa syömässä juustokakku ja sitten infoot siitä täällä ! Thanks<3 T. Lukija

AnsQhei (Ei varmistettu)

Oii mikä kahvila. Ihan kuin mummola :D
Noi sun korut on ihania! Kävin hetki sitte hennesillä ja Vero Modassa ja molemmissa oli kaikkia sulkajuttuja ja nahkanarua jajaa kyllä voisin ottaa vaikka kaikki ne, kun niin kivoja oli :-)

http://fromlacetostuds.blogspot.com/

M (Ei varmistettu)

Milloin oot käynyt Tokiossa?:o Vai ootko saanut tuon laukun vaan tuliaisiksi?
Oon muuten aina luullut Simonea tytönnimeksi mutta ehkä se voi sitten olla myös pojannimi...Onko tolla sulla poikaystävällä jotain ulkomaisia sukujuuria?

henna (Ei varmistettu)

Miten on mahdollista et oon asunu Lappeenrannassa 22 vuotta enkä oo koskaan käynyt tuolla, pitää vissiin sivistää itteensä. :D

ihmettelijä (Ei varmistettu)

menee asian vierestä mutta huomasin äsken kun menin google readeriin että se oli ladannut uudestaan tasan 20 kpl (?!) jo luetuista postauksista, sekä sun että jannin blogin. noh, en oo ennen tuommoiseen törmänny joten mietin että ootte tehny jotain muutoksia sivuille, jonka syystä postaukset latautui uudestaan, joten klikkasin sun tuoreinta postausta readerissa ja yllätys oli suuri, kun jouduin venenetin sivuille :D sama homma jannin blogissa. tässä linkit mitkä google reader antaa:
http://venenetti.fi/tickle-your-fancy/
http://venenetti.fi/just-my-imagination/
olispa edes aprillipäivä :D

Nina (Ei varmistettu)

Haha, hetken mietin että onko neiti mahdollisesti siirtynyt bloggaamaan venenetti -sivuston alle :D

Siis tosiaaan bloggeriin oli myös latautunu monta postausta uudestaan ja kaikki johtaa osoitteeseen venenetti/tickle-your-fancy :)

kattry (Ei varmistettu)

AAAA TOI SEEPRAPAITA!! Jos joskus kyllästyt siihen, pidä mn sähköposti tallessa (katri.hl@hotmail.com) :))) <3
Oi miten suloinen kuppila!

marjutt (Ei varmistettu)

Näyttää viihtyisältä (ja herkulliselta) kahvilalta :) Sun kasvot näyttää jotenki tosi raikkailta! ootko tehny jotain meikkimuunteluja? (:

jeppe (Ei varmistettu)

Mitä tääl tapahtuu?

jeppe taas (Ei varmistettu)

toimiiks tää

jeppe taas (Ei varmistettu)

toimiiks tää

Tiuhti (Ei varmistettu)

Blogin ulkoasu on näemmä hieman muuttunut tässä yön (?) aikana, mutta hyvältä näyttää yhä!

Kommentoinnista sen verran, että kun postauksen alle tulee lukemaan esim. 'Kommentit 19', niin itselleni se ei ainakaan linkity kuten ennen eli että siitä pääsisi suoraan lukemaan kommentteja tai kommentoimaan? Menin tuolta Suosikin Blogit -linkin kautta ja sieltä pääsin tämänkin kommentin kirjoittamaan. Eli siis suoraan postauksen alla olevasta 'Kommentit' -kohdasta ei pääse kommentoimaan suoraan, kuuluuko näin ollakin? :S

Noora (Ei varmistettu)

Eiii, nyt kun toisen kerran jo pisti silmään niin pakko tulla nillittämään että se on linnoitus ihan yksikkömuodossa! Ei 'linnoituksilla' vaan linnoituksella! Lappeenrannan linnoitus. Linnoituksen, linnoituksella, linnoitukseen, linnoituksessa... Terv. oikeinkirjoitussalapoliisi Lappeenrannasta :D

ELLUU (Ei varmistettu)

Aivan ihanan näköinen paikka! <3 Ja niiiin upee asu taas. :)

http://ellu-loseyourmind.blogspot.com/

gj (Ei varmistettu)

oi kuinka ihania känttyjä :d

Zam (Ei varmistettu)

Ihme muutoksia. Miks elämä pitää tehdä vaikeemmaks? Vai onko syynä se että nyt ihmiset eksyy suosikinkin sivuille eikä ota vaan rusinoita pullasta??? (Mis on lappeenranta?)

Anniinaaa (Ei varmistettu)

Tuo kahvila on aivan ihana paikka, varsinkin talvisin! Muutenkin tuolla linnoituksella on niin nättiä! :) Kyselisin, et milloin niistä sun uhreiluvideo-postauksista tulee juttua, vai oonko jo missannut koko jutun? :)

http://thebeatoflifee.blogspot.com/

(Mainitsisin, että oli vähän ongelmia eilen ja tänään tän sun blogin kanssa, mut ilmeisesti oot saanut jo paljon aiheeseen liittyvää palautetta :D)

l a u r a (Ei varmistettu)

Siis mun on pakko kysyy et... miten pysyt noin hyvässä kunnossa ku (ainaki postausten perusteella) syöt sikana kaikkia herkkuja?! Siis ymmärrän että liikut myös todella paljon mutta ei mulla ainakaan toimis että söisin näin usein jotain kakkuja ja karkkia ja muuta hyvää, vaikka kuinka treenaisin :D Vai antaako blogi vaan turhan yksipuolisen kuvan sun ruokavaliosta.

Silja (Ei varmistettu)

Majurska on kyl tosi ihana kahvila. Pitääkin suunnata sinne kun seuraavan kerran Lappeenrantaan eksyn :)

http://rudegirlforlife.blogspot.com/

Sofia (Ei varmistettu)

HEI!! ollaan kaverin kanssa käyty tossa samassa paikassa herkuttelemassa ja ihan super hyviä kakkuja siel! : D

ApGCjrJZiI (Ei varmistettu)

Loving the site Oli it's looking great, but betetr than that is to be able to appreciate the reasoning behind your posts. In all honesty I find it really encouraging that you really take the time to consider why you think the way you think and why you do what you do. You demonstrate real clarity of thought which is invaluable when it comes to design (and many things) You'll find that ability all the more important and undoubtably gratifying as you continue learning new things. Good luck for the future, I feel confident luck will not be required if you continue on your current path and keep enjoying the things you do.

barbiegames (Ei varmistettu)

It’s a Very helpful article for me. Actually, I am fond of reading online punjabi news. Thanks for writing such a complete ..And,I wantn’t to miss them.Thank you for sharing..
http://www.dressupgames8.com/flashgames/girls-make-over/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/room-decor/
http://barbie-cooking.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.