Huonekaluostoksilla

Tickle Your Fancy

Meille tuli tänään uusi sänky, tv (tv ei oo kyllä uusi, mutta Jompen porukat toi sen meille Kotkasta) ja lipasto! Nyt sai makkari uuden ilmeen ja  mä pystyn kattoa Ellen DeGeneresiä sängystä! :D Ei tarvi enää kolmelta yöllä herätä sohvalta niskat jumissa ja todeta, että tulipa taas nukahdettua kesken lempi talk-showni!

Takki Seppälä

Kaulajuttu Tokiosta

Laukku ja korut Lindex

Housut Forever21

Farkkupaita Zara

Kengät K-kenkä

Aurinkolasit Rayban

Vyö kirppikseltä

Laura oli meidän mukana huonekaluostoksilla! Kun astuttiin kaupasta ulos niin keli oli muuttunut lumisateeksi, faaak

Yritin epätoivoisesti ettiä vaatekaupoista kivaa kukkapaitaa, mutta eipä sitä löytynyt tälläkään kerralla. Maanantaina meen kyllä koluamaan kirpparit läpi!

Hennesille oli ilmestynyt kivoja "American Apparel-huppareita". Musta nää on törkeen siistejä. Kokeilin tota limen väristä hupparia, mutta jäin hautomaan ostopäätöstä vielä!

Ollaan koottu Jompen ja Lauran kanssa koko ilta tota lipastoa ja vihdoin saatiin kasaan :D Nyt lähden tyttöjen kanssa viettämään leffailtaa Sannille. Koko viikon kestänyt karkkihimo saa vihdoin päätöksensä!!

Kommentit

lauruzka (Ei varmistettu)

sellasta kysyisin,ku teit ton nuttura ohjeen, ja ite kokeilin sitte,muttta en saanut tosta sellasta kuin sulla.ja mulla on kuitenkin yli olkapäiden ulottuvat hiukset?:< et pitäskö tupeerata kunnnolla vai?

lauruzka (Ei varmistettu)

sellasta kysyisin,ku teit ton nuttura ohjeen, ja ite kokeilin sitte,muttta en saanut tosta sellasta kuin sulla.ja mulla on kuitenkin yli olkapäiden ulottuvat hiukset?:< et pitäskö tupeerata kunnnolla vai?

sara.tickle (Ei varmistettu)

lauruzka, lyhyemmillä hiuksilla kannattaa tupeerata varmaan kunnolla! :)

Mieee (Ei varmistettu)

Moikka,

Tuolla alkupään kuvissa sulla on hauskasti tehdyt kiharat. Kyselisinkin millä oot ne tehnyt, kun omista tulee aina melko afrot eikä se ole tarkoitus :S

Ja meikistä. Postaus jossa kertosit käyttämistäsi meikkituotteita ja esim. siitä rusketusvoiteesta tarkemmin olis hieno homma. Sulla on tosi luonnollinen meikki ja sopii sulle. Mitä tuotteita käytät? JA minkälaisen meikin teet kun oot ulos lähdössä?

misuukka (Ei varmistettu)

hahah hamsteri oot :-D ei noi hupparit oo mun mielest nii ihmeelliset ees..huoh

Sohvi (Ei varmistettu)

Paljo noi hupparit maksaa?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.