it's not you, it's me

Tickle Your Fancy

Otsikon osalta kuulostaa siltä että noonniii, luvassa katkera "miehet on idiootteja" -postaus. Selvennän heti alkuun että ei, kukaan jätkä ei ole jättäny mua noilla legendaarisilla sanoilla, vaan kyseessä on biisi, joka on soinu päässä koko päivän (biisi on postauksen lopussa). Tää on taas sinne perus repeat-soittoon, ei mahda minkään. Aina jos bongaan jonku biisin, niin mun on vaan kuunneltava sitä repeatilla useampi päivä. En oo vielä törmänny kehenkään samanlaiseen, paitsi joo siskooni tietysti. Sama biisi voi hyvinki soida viikon ellei kaks haha kamalaa. Joo multa puuttuu se itsehillinta, kohtuuttomuus on kai tää mun juttu. Sama pätee sarjojen kanssa...

Mä kävin tänään koulun jälkeen Spin fm:n studiolla kuuntelemassa jonkuaikaa Renun showta. Sitte oli pakko mennä kirjottamaan noita rästiartikkeleita ja koska himassa mä kuitenki keksisin jotain muuta tekemistä, päätin mennä koneeni kanssa mbariin. Siellähän mä sitte kuitenki törmäsin työkaveriin ja hänen aivan ihaniin kavereihin, ja kyseisessä kuppilassa hurahti jutellen ja teetä lipitellen neljä tuntia? Tänä aikana ei läppäri joo avautunu.

Glitteriltä lähetettiin joulutervehdys!

Tää korvakoru vaatii ehkä vähän totuttelua... katotaan jos joskus uskaltais ripustaa

tässä se pahamaineinen biisi nyt tulee :D

T.Sara

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu)
Hanna (Ei varmistettu)
Eva (Ei varmistettu)

Mäkin kuuntelen pitkään samaa kappaletta putkeen, niin pitkään, että kyllästyy. Välillä sitten aina yrittää kuunnella jotain muuta, mutta pakko vaihtaa takaisin repeatille.. Viikon- parin jälkeen en halua kuulla kappaletta enää ikinä.:)

Heidi (Ei varmistettu)

Joo Sara arvaa kuulostaako tutult toi loisto-biisien kulutus, aarggh! mm. Rihannan Found love on hyvä esimerkki näist valitettavist tapauksist.. Näyttää aika tappokorviksilta noi, huii!

kk (Ei varmistettu)

mä kans saatan kuunella hyvää kappaletta tai albumia monta päivää tai monta viikkoa putkeen. nyt on soinu koko päivän delilah-go, ja oon kuunellu myös rihannan uutta albumia talk that talk kolmisen viikkoa, heti kun se tuli myyntiin niin oli pakko käydä ostamassa! mii like

laura (Ei varmistettu)

liikunta juttuja enemmän tänne ! :)

lauramoi (Ei varmistettu)

Samanlainen repeat-ihminen täälläki! Tämän hetken biisi, jota on tullu popitettua puoltoista viikkoa on Jason Derulon It Girl :DD

sara.tickle (Ei varmistettu)

Hanna, hahaa no tos on asennetta :D

Eva, kuulostaa tutulta !!

Heidi, haha no hyvä etten oo ainoa :D joo miltähän noi näyttää päällä

kk, joo sitä albumia oo nkanssa tykittäny täällä!

laura, tuleehan niitä aina välillä :)

lauramoi, haha joo toi it girl remix on juurtunu mun päähä. kuuntelin sitä joku kuukauden ja tänää kuuntelin sitä varmaan taas tunnin :D

Tiia (Ei varmistettu)

Mulla tässä taas soi ehkä maailman kamalin biisi päässä, jonka vahingos kuulin radiossa. Arrgghh...: D

sara.tickle (Ei varmistettu)

Tiia, toi ei oo kiva! i know. nimimerkillä kaija koo - vapaa

Alinaaaa (Ei varmistettu)

heii ootko sä menossa mille tunneille siel nike blastissa? :) oot varmaa molempina päivinä?

Riiqqa (Ei varmistettu)

Heey! Mistä toi kaulakoru, I-HA-NA!!!

Joku (Ei varmistettu)

Kiitos vielä sun edellisestä vastauksesta, koskien tätä sali juttua! :) Mun pitäs viel kysyy, et jos käyn vaik kerran viikossa salilla, niin kannatasko mun joka viikko treenaa eri paikkoja, vai joka kerta vähän kaikkia? Oon saanu tosi paljo innotetta urheiluun sun blogista!

Suvi (Ei varmistettu)

Jeejee terkkuja Turuust :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Alinaaa, molempina päivinä, mutten oo vielä varannu tunteja! kohta on kiire! mä pistän mun tuntilukkarin tänne heti kun saan sen :)

Riiqqa, Johannalta sain synttärilahjaksi. Taisin kysyäkki mutten muista enää mistä!

Joku, kiva jos oli jeesiä :) jos käyt harvemmin suosittelen kokonaisvaltaista treeniä eli kaikki lihasryhmät mukaan (1-2krt vkssa salilla) Sitten kun käy esim 4krt voi vuorotella jalkoja ja ylävartaloa! :)

Suvi, hahaa ihana Suvi! Sä selvisit kotii ;) Hauskaa vapaapäivää!

T.Sara

lilia (Ei varmistettu)

Mulla on ihan sama juttu biisien ja sarjojen kanssa! :D Ja yleensä ne biisit jotka jää soimaan 24/7 on just niitä sun blogista bongattuja... Kaveritki kiittää ku hoilaan yhtä ja samaa biisiä pari viikkoa. :D Ja sit kyllästyn enkä voi kuunnella sitä enää ollenkaa.

livetolinda (Ei varmistettu)

mulla on ihan sama juttu biisien kanssa! mm. eilen viimeks töissä kuuntelin samaa biisiä repeatilla ja päätyipä biisi sitten lopulta soittoääneksikin (ainakin for now). työkaverit nautti hurjasti, nooooot. sitä edellinen pahin repeat oli rihannan 'we found love' ja jostain syystä en oo hetkeen biisiä kuunnellu. :-D

emmainkeri (Ei varmistettu)

kelpais noi joulutervehdykset mullekki :)
ja joo, yleensä mulla soi 24/7 joku biisi päässä, ja sit välillä sitä ei saa päästä mitenkään pois :D
huvittavaa muuten, mulla on just nyt päällä melkeen samanlaiset vaatteet ku sulla täs postauksessa :p liivi ja panta ja paita samaan tyyliin :)
hyvää viikonloppuu!

rriiri (Ei varmistettu)

HA :D oon just samanlaine biisien kuluttaja! Ja huippua ku laitat näitä biisi postauksia, löytyy aina joku kiva :)) kiitti!

anonyymi (Ei varmistettu)

Vieläkö Simone on siellä Tsekissä vai missä olikaan? Miten oot pärjänny ilman sitä?:D

Tanja (Ei varmistettu)

Oot täysin samanlainen ku mä ! Pari päivää/viikkoa jotain biisiä repeatilla niin että kyllästyy ja sen jälkeen lähtee silmät päästä ku kuulee sen jälkeen ! :D

=) (Ei varmistettu)

Et sattuis tietämään paljon noi Glitterin molemmat sormukset maksaa?

aa (Ei varmistettu)

kyllä, täälläkin kuunnellaan parhaat biisit repeatillä ja ihmetellään jälkikäteen miten ne ei ookkaa enään niin hyviä kun aluks:)

ade (Ei varmistettu)

Mistä on sun ihana paitasi?

Johanna (Ei varmistettu)

Hei Sara! Magee blogi sulla!! Oot aivan yhtä ihanaa seuraa myös! ;)

liinu (Ei varmistettu)

mul on ihan sama ! nytki on soinu se christina perrin uus ehkä viikon ? :D ja sit sarjois sama juttu, frendejä oon kattonu aina sillee dvdeelt aina uudellee ja uudellee ykköskaudest kymppii...:D

Minttu (Ei varmistettu)

Täälläkin yksi repeatilla kuuntelija. Aina kun tykästyy johonkin uuteen biisiin ni popittaa ihan fiiliksissä sitä koko ajan repeatilla. Joidenkin mielestä se on ehkä tyhmää mutta must se on kivaa... helposti kyl sitte kyllästyykii:)

emppu123 (Ei varmistettu)

joo, kiitos sun, oon ite kuuluttanu tota biisiä repeatilla nyt ! mut mahtava se kyllä on ! :)

juuliska (Ei varmistettu)

oi, ihanat vaatteet! mistä liivi ja valkoinen paita on peräisin? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.