Joensuu - place to be

Tickle Your Fancy

Mä jätin mun sydämen sinne miinus kolmeviiteen! Ihania ihmisiä ja söpö kaupunki! :) Kaikista söpöin oli kuitenki se wokkimesta jossa käytii lauantaina. Uus Joensuu visiitti on ehdottomasti tehtävä vielä. Todistusaineistoa reissusta alla

ja täs tulee the untsikka

'


bileeeeet

Nyt mä oonki sitte kipeenä. cool

T.Sara

Kommentit

esme (Ei varmistettu)

Itellä kans takana tyttöjenilta-viikonloppu + baari-ilta ja yllätys yllätys oon myös kipeenä! Paranemisia sinnekkin päin!

http://life-is-a-beautiful-mess.blogspot.com/

esme (Ei varmistettu)

Itellä kans takana tyttöjenilta-viikonloppu + baari-ilta ja yllätys yllätys oon myös kipeenä! Paranemisia sinnekkin päin!

http://life-is-a-beautiful-mess.blogspot.com/

Sita (Ei varmistettu)

Rajun biletyksen jälkeen tulee aina kipeäksi :-D Noei sillä etteikö nuo pakkasetki vois vaikuttaa vastustuskykyyn. Koitahan pärjäillä <3

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

jemmi (Ei varmistettu)

oioi, onpas lämpösen näköinen takki! mistä se on? :)

silja (Ei varmistettu)

voi eii , miten sie tänne joensuuhun oot eksynyt:-D harvoin kuulee positiivistä kommenttii meijän big-citystä..
www.silja-s.blogspot.com

Tiia (Ei varmistettu)

Ihana toi virhee hame..mistä se mahtaa olla? : D

anni (Ei varmistettu)

ihana toi takki:)mistä mahtaa olla?tiiätkö mistä toi sun kaveris takki on?

jonna (Ei varmistettu)

Kiva että tykkäsit joensuusta, harvoin kuulee noin kivaa kommenttia meidän kaupungista pääkaupunkiseudun asukkailta :) Tervetuloa uudestaan! ps. enää vain -16!

Anz (Ei varmistettu)

AAAAA MUN JOENSUUU <3 ihana paikka :D

e-mppu (Ei varmistettu)

ei nyt liity tähän postaukseen, mut osaisitko sanoa mistä sais tilattua sellasia neonvärisiä salihanskoja? muistelisin että sullakin olis jokus täällä näkynyt jonkunnäköiset.. oon koko netin selannu enkä mistään löydä :D

marru (Ei varmistettu)

eikä, ihana tukka ja noi etuhiukset! mul on aika samanlaiset hiukset ku sulla ja oon just saanu kasvatettuu etuhiuksii pois aika hyvin, mut nyt sun kuvien jälkeen tuli himo leikkaa ne takas :D

anoo (Ei varmistettu)

voisitko tehdä kodistasi postauksen ja myös hiustuotteistasi?? :)

Julia (Ei varmistettu)

I can only admit that your hair is just absolutely stunning! Can you tell about the color? I mean i'd love to have just that same color myself.

I love your blog,
Kisses from Sweden.

dfghjk (Ei varmistettu)

luulin et toi sun takki on joku ylisuuri keltanen riepu.... ei tainnu olla ihan! xD

lenni (Ei varmistettu)

Mistäpä olet Unton ostanut? :)

(en kommentoi mitään JB aiheista tällä kertaa, ellei tätä lasketa :D)

tina (Ei varmistettu)

moikka!mulla olisi sulle yksi kysymys johon toivoisin vastausta:)
sä kun liikunnasta tiedät ja ymmärrät hieman enemmän, niin voisitko selventää mulle että mitä eroa on juoksumatolla juoksemisella ja crosstreinerillä? tai että vastaavatko ne samanlaista kulusta lähinnä..itselläni on niin heikot polvet että on suositeltu mieluummin crosstreineriä kuin juoksumattoa. Kovasti pyrkisin kaloreita päästä kuluttamaan ja etenkin rasvaa polttamaan pitkillä crosstreiner treeneillä. mietin vain onko se todellisuudessa sitten kuinka tehokasta ja mahdollista?:)

Antonia (Ei varmistettu)

Ihana Joensuu! Vietin opiskeluvuoteni siellä, aivan ihana kaupunki ja ihania ihmisiä! Jos en olosuhteiden pakosta joutuisi asumaan muualla, haluaisin ehdottomasti asua siellä. :)

Elina (Ei varmistettu)

SARA! Mistä olet löytänyt sinun sen iiiiison treenikasssin jossa ketaiset vetoketjut! Näyttää niiin hyvältä ja tarpeeksi isolt kaikkiiin päivän tavaroihin ( sali-koulu-töitä-koulu-sali-töitä) :D Kiitos jo etukäteen!

Zam (Ei varmistettu)

Ensimmäisissä kuvissa seisot jossain laajalla arolla eikä missään näy ketään muita kuin sä (oot rohkea!). Tiedätkö muuten missä on oikeasti joensuu? No kun siinä pelkokertoimessa on se juontaja Joe......... (joskus on hyvä mennä vaa nukkuu...)

J (Ei varmistettu)

No kannattee sitte kulukee tuolla miinus kolokytäviijessä takki aoki, varmasti lentsua pukkaa. Mutta takki on kyllä hieno. Ei voi kielttää ;)

tava (Ei varmistettu)

mie tykkään siusta ku oot niin ihanan aito! <3

Anna (Ei varmistettu)

awww you're so beautiful !

xx
http://thecookiesalad.blogspot.com/

barbiegames (Ei varmistettu)

Just imagine I read it twice. While I am not as accomplished on this topic, I concur with your closings because they make sense. Thanks and good luck to you.
http://dora.dressupgames8.com
http://kissing-games.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.