Juoksuvideo 1

Tickle Your Fancy

Hahaa ensimmäinen juoksuvideo on julkaistu! Luvassa olis perusjuttuja juoksun alottamisesta ja teidän kysymyksiin vastailua :) Leikkaaja on varmistanu, ettei luvassa ainakaan mikään kovin totinen pätkä ole :D

T.Sara

Kommentit

Eevi (Ei varmistettu)

Hehee hassua :) Köytätkö mitää proteiini juomia tms ?

Eevi (Ei varmistettu)

Hehee hassua :) Köytätkö mitää proteiini juomia tms ?

marri (Ei varmistettu)

Ei kannata todellakaan tuhlata 200e lenkkareihin, jos ei ole askelvikaa tms. Pilaavat jalat, koska ovat liian tukevia, eivätkä jalat pääse itse tekemään "työtä". Peruslenkkarit saa 50-100 eurolla, pääasia, etteivät purista jalkaa. Panosta ennemmin hyviin, hengittäviin sukkiin :)

emma (Ei varmistettu)

eihän ne lenkkarit nyt mitään luistimia ole kovuudeltaan, niinkun marri tuossa sanoo.. kyllä mulle ainakin lenkkareissa on tärkeetä se, että niissä on joustoa. koska jos lähden huonoissa kengissä juoksemaan niin, tuntuu kun joku hakkais kepeillä sääriluihin! kerran lähin ja se oli ihan hirveetä touhua se. :D

- (Ei varmistettu)

ja kannattaa myös panostaa kunnolla tukeviin urheilurintsikoihin !

emilia (Ei varmistettu)

Kyllä mun mielestä löytyy ihan alle sadalla eurolla hyvät lenkkarit, omani makso 70e, ihan myyjän kanssa etittiin intersportista ja sillai.. ja tärkeet ois myös urheilurintsikat niiku edellä mainittiin!

veera (Ei varmistettu)

noi varusteet on tärkeet ! uskokaa. Ja ite juon ennen lenkkii sen puol litraa vettä nii ei rupee kesken lenkin heikottaa. Lenkin lopuks syön banskun tai omenan ja joskus jos innostutaan kaverin kans tekemää jotai protskupirtelöitä yms. (:

shazz (Ei varmistettu)

Jes, lisää näitä : ) Urheilurintsikoista en jaksa muistutella tässä. Se varmasti vaan unohtu mainita ja eiköhän näissä kommenteissa oo tullu siitäkin jo :) Ois kiva jos näitä tulis myös syksyllä/talvella, koska onhan se harjoittelu erilaista sillon ja varsinkin vaatetus kiinnostais itteeni :)

T (Ei varmistettu)

Niin, eihän periaatteessa sillä lenkkareiden hinnalla ole väliä kunhan ne sopivat omalle jalalle ja on testattu mahdolliset askelvirheet! Jos ostaa 150 € lenkkarit, saattavat ne silti olla omille jaloille epäsopivammat kuin vaikkapa 50 € lenkkarit. :D

Lemon (Ei varmistettu)

mun lenkkarit maksoi 25 euroa ja on ollut jo monta vuotta todella hyvät hölkkäämiseen ja kävelyyn.joskus juoksenkin vähän kovempaa mut en näin kesäisin muuta kun rauhallista juoksua harrasta =)

ootko koskaan sara harrastanut rullaluistelua?sehän on myös hyvä liikuntamuoto,siis jaloille ja pepulle yms.

Moikka vaan (Ei varmistettu)

Oli pirtee ja selkeä video, jee. Sulla on Sara tosi kiva tyyli ja vaikutat älyttömän mukavalta ja symppikseltä tyypiltä : > kiitos blogistasi!

Ann (Ei varmistettu)

Tuleeko seuraavassa juoksuvideossa jotain tekniikasta? Onko niillä kenkien hinnalla todella väliä ja miksi, jos halvemmissäkin kengissä tuntee olonsa hyväksi eikä mikään paikka kipeydy kenkien johdosta?

tiiiia (Ei varmistettu)

hei just hyvä video, kivasti leikattu :D ihanan pirteet noi juoksuvaatteet sul ku vertaa omiin mustiin niken sortseihin ja valkoseen toppiin :D

ja noist kenkien hinnoista kun edelliset on sanonu et alle satasenki saa kyl hyvii kenkii, niin varmaan joo saa mut jos oikeesti haluu urheiluliikkeestä kenkänsä ostaa, jotka on sit oikeasti juoksuun tarkoitetut, niin ei siellä oo ainakaan mun silmään kovin paljoo alle satasella aikuiste juoksulenkkareita osunu :D

-- (Ei varmistettu)

Noi kaikki videothan on jo näkyvissä täällä:
http://www.youtube.com/user/SuosikkiTV

Zam (Ei varmistettu)

Urheilutamineitten värillä ei väliä, kunhan on nike! ;D Hei, toive jo puoliksi täyttynyt. Sähän oot melkein meijän personal trainer. Vielä juoksun aikana puhelinyhteys porukalle ja korvanappiin komentoja: Vielä jaksaa!

JÖÖ (Ei varmistettu)

Marri: sara kyllä sano alle 100 EURON lenkkareita :D meinas sanoo 200 euron :) ei mul muuta

jepsuli (Ei varmistettu)

peruslenkkarit on just kamalat tönköt ja ahdistavat ku ei anna periks jalalle juostessa :D emmäkää juokse alle sadan euron tossuilla :D! hyi että en tykkää niistä yhtää. onha niissä oikeissa kunnon juoksulle tarkotetussa (yli sadan euron) kengissäkin erilaisia malleja jos yksi malli ei sovi jalkaa ni testaa toista :) ei maailma siihe kaadu :DD

nii ja sara oot just paras inspaa lenkkeilemää :)!!

mäkiihaluun (Ei varmistettu)

mulla ei näy tuo video???;o

Joan (Ei varmistettu)

Heh, huomaa kyllä kommenteista lukijoiden iän :) Kiva video, seuraavaks sit tekniikkajuttuja! Eipä niiden kenkien hinnalla oo mitään merkitystä. Sun ois kannattanu tossa videossakin (ellet sitten halunnut provota ihmisiä?!) mainita vaan, että tärkeintä on sinne urheiluliikkeeseen mennessä napata myyjää hihasta, niin ne tarkistaa sun jalkojen asennot, jotta nähdään tarvitaanko tukia vai ei. Sen jälkeen se kantelee erilaisia ja erihintaisia kenkiä, joita kannattaa testata hintaa katsomatta. Sitten kun lopulta löytyy täydelliset kengät (niillä kannattaa vähän myös hölkkäillä siä liikkeessä), niin sit vaan kassalle :) Eipä siinä oikein muuta voi eikä kannata jos jalkojen ja selän terveys kiinnostaa. Ja vaatteissakin ihan sama, kunhan on mukavat eivätkä häiritse lenkillä, ei hierrä jne, niin niillä mennään :)

Svm (Ei varmistettu)

Itse juoksua 7v harrastanut ja omasta kokemuksesta voin sanoa, että hinta ja laatu kulkee lenkkareissa aika pitkälti käsi kädessä. Aikaisemmin lenkkareista tehtiin liian tekniksiä (jalan omat pienet lihakset eivät juurikaan päässeet kehittymään/tekemään luonnollista työtä mikä askelluksessa tulee) mutta nykyään on taas ryhdytty tekemään 'yksinkertaisempia' kenkiä. Hyvät lenkkarit maksavat yleensä siksi, että ne on hyvin testattuja ja vimpan päälle tehtyjä - kovempaan juoksuun, eri alustoille, erilaisille askeltajille, pronaatiot/supinaatiot jne. Eli ne ovat yksilöityjä.
Halvat kengät taas ovat ns. peruskenkiä joissa usein ei edes ole mitään tärkeitä teknillisiä ominaisuuksia jotka taas pidemmän käytön jälkeen voivat aiheuttaa ongelmia polviin, jalkapohjiin, askellus saattaa muuttua jne.

Tosin suosittelen ostamaan lenkkarit aleista (kuten nyt!), itse en ole koskaan maksanut lenkkareistani yli satasta vaikka niiden alkuperäinen hinta on aina sen yli mennyt. Ja itselleni ehdottomasti parhaat popot on Niken air pegasukset :)

Tulipas maratonviesti. Pahoittelen!

lollero (Ei varmistettu)

ei riitä aika mihkää juoksuharrastukseen

mjai (Ei varmistettu)

Ei helvetti oliko tässä nyt mitään uutta?

miiisu (Ei varmistettu)

Juoksetko pidennykset päässä? :)

ehfiewu (Ei varmistettu)

lollero: ei aika riitä juoksemiseen, mutta koneella istumiseen ja blogin lueskeluun riittää?!

matsku (Ei varmistettu)

KIITOS!!
Näistä sun liikunta aiheista saa aina paljon motivaatiota !

ananas (Ei varmistettu)

Missä metsässä olitte tuossa? Juoksetko yleensä metsissä vai ihan kadulla? (:

hihii (Ei varmistettu)

ihanan pirteä video! :) ♥ tykkään sun tyylistä ja luonteesta ihan kamalasti, oot aina jotenkin niin huumorintajunen ja pirtee, että itekki tulee iloseks! :)

eve (Ei varmistettu)

co to za język o matko bosko ; DDDDDDDDD

sartsa (Ei varmistettu)

semmosta kun katsoin noita ulkotreenivideoita, niin oisko mahdollista ens kerralla saada liike sisäreisiin??

K (Ei varmistettu)

Ihanan positiivinen video!!:) Mulla on kans Nike Free Run- lenkkarit ja ne makso kyllä alle 100e... tosin mulla ei oo tolleen nimikoidut ja itse suunnitellut värit kun sulla, mutta ominaisuudet on lenkkareissa samat.

stalkkeeer (Ei varmistettu)

oijjoiijj ihana video! mistä oot noi shortsit hankkinu? on nimittäin aika pirteet:) kiitos vielä sara ihanasta blogista, olet ihana <3

ainono (Ei varmistettu)

Svm:n kommentti oli kyllä täynnä asiaa. Urheilujalkineet vaan on sellainen juttu minkä suhteen ei kannata nuukailla. On tietenkin eri asia jos kengät tulee kävely, jumppa ja satunnainen hölkkä -käyttöön, mutta jos haluaa reenata ilman urheiluvammoja 6 kertaa viikossa, on hyvät kengät elinehto. Ja hyvät, tuetut ja vaimennetut kengät maksaa, niin se vaan on:s

sara.tickle (Ei varmistettu)

Heeeeeio!

Ihanaa kun ootte innostunu tästä jesjes :) tulee tosi hyvä mieli itelleniki. Joo tolla lenkkariheitolla tarkotin just sitä että niiden kanssa ei kannata nuukailla, aivan kuten tää edellinen kommentoija ainonokin sanoi :) harvemmin sitä 25euron lenkkarit mitään hyvää laatua ole, kylllä se 80e joutuu ainakin pulittamaan jos haluaa välttyä jalkavammoilta ja virheasennoilta, näin se vaan on. Muistakaa että mä vaan höpöttelen näissä sen kummemmin suunnittelematta sitä sun tätä, kaikkea ei aina pidä ottaa niin kirjaimellisesti :)

Julia (Ei varmistettu)

ite oon vähän aika sitte alottanu juoksemisen ja mietin, että voiko sitä harrastaa ihan talvellakin ja minkälaiset vaatteet sillon pitää olla? :):):)

annimoi (Ei varmistettu)

Hei kiitti Sara tästä ! Oon käyny vasta yhellä lenkillä ja haluaisin juosta lisää ja nyt tiedänki miten pitää syödä, pukeutua ja kuinka pitkiä lenkkejä aluks kannattaa vetää (:

eeerika (Ei varmistettu)

Ihana ja paras video tähän mennessä. Muutenkin sulla on iha huippu blogi!:d

jai (Ei varmistettu)

Toi sun käyttämä vaatemerkki on tosi huono. Ei kestä käytössä ollenkaan, eli en suosittele. Niken maahantuonnissa vaan nauravat kun kysyy miksi tuote on made in kambodia.

barbiegames (Ei varmistettu)

This is my first time i visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here keep up the good work.
http://dog-games.dressupgames8.com
http://dora.dressupgames8.com
http://kissing-games.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.