Juoksuvideo 2

Tickle Your Fancy

Huomenta! Se olis taas seuraavan juoksuvideon aika. Nyt keskitytään juoksemiseen, tekniikkaan ja mun omaan juoksuharrastukseen :) Jos tulee kysymyksiä niin tykittäkää

T.Sara

Kommentit

mirkku (Ei varmistettu)

mist tää on kuvattu ku kivan näköne metsä?

mirkku (Ei varmistettu)

mist tää on kuvattu ku kivan näköne metsä?

XD (Ei varmistettu)

pystyy tervehtii kolme kertaa XD

XD (Ei varmistettu)

pystyy tervehtii kolme kertaa XD

aa (Ei varmistettu)

Moi!
Olisi kiva kuulla lisää maraton-aikeistasi; aiotko juosta täyspitkän? Itsellä elokuussa kolmas maraton ja oliisi mielenkiintoista kuulla toisen saman ikäisen valmistatumisesta ensimmäisiin kertoihin.

ananas (Ei varmistettu)

kivoja nää juoksuvideot (: mikä metsä videossa on?

Sandra (Ei varmistettu)

Moikka!
Taitaa olla eka kerta ku kommentoin blogiasi :) Jotenkin susta saa kokonaisvaltasemman vaikutelman noiden videoiden avulla. (?) Postausten pölijät (ja hauskat) jutut ja sitte noi asialliset videot selostuksineen. Hyvä kombo, tykkään _b

aaa (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi talvella juoksu: ite en pysty pakkasilla juosta ulkona ollenkaan, koska mulla alkaa koskea se viima päähän, tuntuu ilkeälle hengittää.. Ja vaatetus talvella, millaisissa on hyvä juosta ettei tule liian kuuma muttei myöskään palele? Miten sä suojaat kaulaa?

Anna N Foolin (Ei varmistettu)

Hieno video! Sujuvasti ja pedagogisesti nyt kun leikkaaja ei pilaillut sun kustannuksella ;-)

Fanni (Ei varmistettu)

Sulla on niin ihania noi juoksu vaatteet, kyllä oikeesti lisää mtivaatiota ku on värikästä päällä!

http://fannie-l.blogspot.com

Pihla (Ei varmistettu)

On pitäny jo monesti kysyä, mistä tulee 'tickle your fancy'- nimi? Kuulostaa jotenkin hauskalta kun sanot aina 'moikka tickleyourfancyblogin sara tässä terve :DD

Milka (Ei varmistettu)

Hei, millasta noilla Nike Free Run kengillä on juosta?

monn (Ei varmistettu)

ähhh, miksen mää nää näitä videoita ollenkaan!? ois kiva nähä...

minnea (Ei varmistettu)

Moikka kyselisin vaan että mitä kaikkee liikuntaa sä oot elämässäs harrastanut ja että löytyykö yleisurheilupohjaa vai onko juoksuharrastus vasta muutaman vuoden juttu? Vaikutat nimittäin todella hyväkuntoiselta! :-)

Saara (Ei varmistettu)

Pääsitkö opiskelemaan? Sun nimeäsi ei ainakaan ollu Metropoliaan hyväksyttyjen listalla...

hhfaaa (Ei varmistettu)

pakko sanoa, että törmäsin joskus semmoseen kirjaan kun Tickle Your Fancy - A Woman's Guide to Sexual Self-Pleasure ja olin hieman hämilläni, että miks laittaisit sun blogin nimeks tämmösen.. en sit tiedä, että tosta kirjastako oot saanut idean tän blogin nimelle vai mistä? :D

sarra (Ei varmistettu)

moi! ihailen aina noita sun vaatteita ja pakko kysyy et mistä ostat sun juoksu/urkka vaatteet?? :)) ja sit vielä et minkälaiset noi kengät on juosta ja minkälasille juoksijoille ne on tarkotettu ja millaseen maastoon ja tiiätkö onko niitä mahollista saaha sun kenkien värisinä ja minkä hintaset ne on?? :DDD

estel (Ei varmistettu)

moikka! tosta hengityksestä kysyisin vielä, että kuinka tiheään tahtiin hengität? mulle on joskus neuvottu että yhden ulos- tai sisäänhengityksen tulis kestää noin neljä juoksuaskelta...? itse omistan kuitenkin todella pienet keuhkot ja tuokin väli tuntuu tappavan pitkältä :( haittaako tiheämpi hengitys, jos juoksu muuten tuntuu tosi hyvältä?

elisa (Ei varmistettu)

osaatko 'kokeneena bloggaajana' auttaa mua semmossessa bloggerin temppuilu jutussa.. kyseessä on semmonen asia että oon tekemässä blogia, ja jostain syystä painoin tuolla ulkoasuasetuksissa tai missälie sivuelementtijutussa siinä lukijat-gadgetin kohalla että 'poista', noh se hävis sinne ja samalla meni sit se gadget. nyt en enää saa sitä takasin (ja se ois aika tärkeä osa sitä blogia ni näkyis jatkossa sen suosio lukijoiden määrästä). katoin bloggerin ohjeista että sen sais takas sieltä ihan samasta sivuelementit paikasta 'lisää gadget' ja sielt valitsee vaa sen 'lukijat' ja laajentaa painamalla siitä rististä. noh sen tein mutta sitte tää ilmottaa jtn 'korjaa lomakkeen virheet'... elikkä ei anna mun palauttaa sitä. oisko apuja?

Zam (Ei varmistettu)

Miten päästä ylipäätään alkuun koko hommassa? Miten pitkiä lenkkejä ja miten usein näin aluksi?

E (Ei varmistettu)

Zam. kato aiempi video

Zam (Ei varmistettu)

Kiitos E, hämmästyttävästi kaikkiin kysymyksiini vastattiin siinä videolla. Jonka olin katsonut. Miten se sisältö pääsi niin pahasti menemään ohi........???? :O

Bjaikkis (Ei varmistettu)

Video taitaa olla kuvatt u tulla Kallahden metsissä. Tutulta ainakin näytti lenkkipolut :)

=) (Ei varmistettu)

Ääääh, en oikeesti kestä, haluuuuuun jo juoksemaa! Mulla vaan on penikat niin perhanan kipeenä, että jo käveleminenkin sattuu, puhumattakaan juoksusta. Ootko sä koskaan kärsiny penikoista tai muista jalkavaivoista ja oisko sulla jotain neuvoja tai kokemuksia niiden hoidosta yms?

zzzz (Ei varmistettu)

=) -> penikoihin auttaa kylmä-kuuma hoito esim. suihkussa kylmää ja kuumaa vuorotellen

Heikku (Ei varmistettu)

Olen ihan totaalinen aloittelija juoksussa, joten älä naura mun tyhmälle kysymykselle :) Tuolla lenkillä kun näkee usein porukkaa, jotka jolkottelee silleen melkein jalat suorina menemään ja se näyttää niin oudolta... Ja musta kyllä tuntuu, että mun oma eteneminenkin on vähän samaa luokkaa :) Niin mietin vain, että miten tästä pääsee eroon niin, että vauhdin saisi kuitenkin pidettyä suht hitaana ja rentona? Vai onko vastaus yksinkertaisesti se, että kunto on liian huono ja pitäisi jotenkin ensin kasvattaa sitä ja vasta sen jälkeen opetella juoksemaan? :)

moi:) (Ei varmistettu)

Hei mua kans kiinnostaa toi talvella juokseminen ja vaatteet mitä käytät silloin :) ja vielä hengityksestä, mä en pysty puhumaan samalla koska olen niin hengästynyt eli olisko sulla mitään muuta vinkkiä siihen kuin se että nenällä hengitys sisään ja suulla ulos? osaisitko sanoa hengitänkö liian nopeasti tai hitaasti? :) ja alkaako sulla ikinä jalkoihin sattua kun juokset, esim. pohkeisiin?

tyllerö (Ei varmistettu)

Sori mut pakko nyt kysyy. Miten niin polvet menevät 90 asteen kulmaan? Jalkojahan pitäisi nostaa mielettömän korkealla, jotta ne olisivat siinä kulmassa. Etkä säkään mun mielestä pahemmin, ainakaan tässä videossa, juokse polvet 90 asteen kulmassa. Virhekö vai tajusinko väärin?

Annno (Ei varmistettu)

Haluaisin vaan tiedostella, että osaatko yhtään sanoa mitkä Niken juoksulenkkareista ovat malliltaan tukevimmat jalalle? Juoksulenkkareiden ostoa vanhojen, todella kevyiden - ei niin tukevien kenkien tilalle siis suunnittelen.

barbiegames (Ei varmistettu)

I like this blog. Very helpful and very inspirational. Thanks a lot. It’ll help me a lot.i just emailed this article to my friends! thanks!
http://barbie-cooking.dressupgames8.com
http://www.cooking-games-online.net
http://www.barbiecookinggames.net

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.