Juoksuvideo 3

Tickle Your Fancy

Tässä juoksuvideossa olis "loppuvenyttelyjä" ja kysymyksiin vastailuja. Jotenki toi venyttely nyt ei oikeen luonnistu samalla kun yritän puhua yksinäni ja biitsillä 35 random ihmistä kattoo ympärillä :D Pistäkäähän kommentteja ja kyssäreitä jos tulee mieleen jotain!

T.Sara

Kommentit

sunshine (Ei varmistettu)

Hei, kiitti, hyvä video! :)
Kysyisin vielä paria juttua.
Miten muuten treenat kun käyt juoksulunkeillä? Käytkö esim. salilla, pyöräilemässä yms. ja kuinka usein?

sunshine (Ei varmistettu)

Hei, kiitti, hyvä video! :)
Kysyisin vielä paria juttua.
Miten muuten treenat kun käyt juoksulunkeillä? Käytkö esim. salilla, pyöräilemässä yms. ja kuinka usein?

Millis (Ei varmistettu)

Haluan jatkoa videoille, nää on ihania. :)

Heidi (Ei varmistettu)

Mieki tykkään kovasti sun videoista!

Fanni (Ei varmistettu)

Nää videot on ollu ihan mahtavia! Sun blogi on niin kiva ku oot oikeesti kunno urheilija etkä samanlainen ku monet bloggarit eli langanlaiha mutta epäterveellinen elämäntapa. Oot hyvä esikuva lukijoille:) xoxo

http://fannie-l.blogspot.com

Jeps (Ei varmistettu)

Ihanan aurinkoinen video, oot nätti kyllä ja motivoit liikkumaan. Saitko sä keltään vinkkiä näitte videoide sisältöö?

Elle (Ei varmistettu)

Katoin tän videon jo muutama päivä sit youtubesta. ;)

hihihi (Ei varmistettu)

AAA kiitos sun ansiosta oon saanu innostuksen käydä nyt joka päivä lenkillä? ooon iha koukussa

juoksija92 (Ei varmistettu)

hei tykkäsin kaikista näist videoista tosi paljon! ja tää viimenen oli niistä kaikista paras. ah voi vitsi kadehdin sun kroppaa, niin täydellinen, hauskoi juoksulenkkei jatkoski! :)

lauuura (Ei varmistettu)

kaikki videot on tullut katsottua ja vinkit poimittua :) ja hei kysyisin vielä siitä kun yhessä vanhemmassa postauksessa sanoit että mahasi turpoilee helposti ja otit sen ennen-jälkeen kuvan niin oletko saanut sen loppumaan vaivaivaako se vieläkin, itselläni aivan sama homma ja mahani näyttää juuri tuolta kun ssiiinä julkaisemassasi kuvassa :(

ananas (Ei varmistettu)

missä metsässä olet juossut noissa videoissa?

laura (Ei varmistettu)

Tosi kivoja nää videot! Jopa minunlaisia ( ei tänään kerkee, ehkä huomenna-tyyppejä ) tämä inpiroi kovasti. Jospa nyt oikeesti huomenna kaivan ne lenkkarit tuolta kaapista, ja lähden hölkälle! :)

ida (Ei varmistettu)

näist on ollu iha hirveen apuu,tiedoista ja maotivaationakin!! mahtavaa matskuu! :D

Juulia (Ei varmistettu)

oon lenkkeilly nyt monta vuotta (juossut), ostin talvella uudet kengät ja ne on vähän eri malliset kuin yleensä, aika painavat :D ja nyt kävin pitkästä aikaa (viimeksi kävin toukokuussa) ja sääriin alkoi sattua, johtuisko kengistä? niillä on tosi raskas juosta, mutta suositteletko semmosia keveitä kenkiä?

Juulia (Ei varmistettu)

ja lisäys tuohon edelliseen, että mun askellusta on aina sanottu täydelliseksi ja oon testannut sekä asfalttia että pururatoja ja ei oo suvussa ollut penikkatautia :o

saana (Ei varmistettu)

tosi hyvä video ja tulee kyllä just tarpeeseen ku meikäläinenki on alottanu pari kuukautta sitten kunnon lenkkeilyn (:
kiitos !
ainiin näin sut tänään vilassa ja oot kyllä vielä kauniimpi luonnossa (:
lifeinpinkclouds.blogspot.com

r (Ei varmistettu)

Heipsan! Kysysin sellasta, että voiko juoksemisen/hölkkäilyn alottaa niinkin pohjalta, kun että reilun 2 kilsaa juoksee 14 minuuttiin? Ja miten tästä kanttis lähtee etenee. Tykkään juoksemisesta kyllä tosi paljon, mutta tuntuu, ettei keuhkot anna enempää periks! Ei lihaksissa niin paljoa tunnu mutta hengittäminen alkaa käyä hankalaksi :D

ippu (Ei varmistettu)

Moikka Sara!! Ihan loistavia nämä sun treenivideot, oon itekin ottanu monet liikkeet kotijumppaani käyttöön :) Itse tykkään esim. käydä lenkillä ja sen jälkeen tehdä lihaskuntoa. Olin tossa yks päivä lähössä lenkille, kun huomasin että vettä tulee kun saavista kaatamalla, en sitten lähtenyt. En kuitenkaan tykkää tehdä lihaskuntoa kotona 'kylmiltään', joten ajattelin, että olisko sulla hyviä ideoita/voisitko tehdä postauksen miten lämmitellä kotona (huom yksiössä :D) ilman mitään laitteita niin, että saa lämmöt ja pienen hien pintaan. Ja toinen tosi kiva ois jumppapalloliikejuttu -postaus :)

pipsa (Ei varmistettu)

Mukavia videoita! Joku tossa sanonu jotai penikkakivusta nii sitä voi lievittää sitten jos koskee kun ei juokse nii ensin hieroo jääpaloilla / jääkylmän veden kanssa ja sen jälkeen tosi kuuman veden kanssa:-) ja sen kun toistaa sitten muutaman kerran.

enskuli (Ei varmistettu)

tosi kivoja videoita ollu, ja niistä on ollu ihan oikeestikin hyötyä!
Kaikissa videoissa oot tosi semmonen ystävällinen ja sua on kiva kuunnella :)

Pipeska (Ei varmistettu)

Samaa mieltä! Tietenkin mitä ihminen sille voi jos syö mäkkiruokaa ja on silti hoikka luonnostaan (ne onnekkaat) mut tosiaan sä oot oikee esikuva :) terve, ei neuroottinen hoikka tyttö ja musta tuntuu et sä todella liikut koska se tuntuu hyvältä, ei vaan siks että pysyy hyvä pylly, hih :)

Heha (Ei varmistettu)

Kuulostaapa hassulta ku sanot juua ja syää :D Ja kun tos lopus vilkutat ja naurahdat nii se on aika hassu ku laittaa sen naurukohdan monta kertaa sillee putkeen ilman taukoja, u know? :D

auta! (Ei varmistettu)

hei PLIIIS vastaa et missä oot juossu ja MIKÄ TOI RANTA ON!? oon yrittäny löytää helsingistä vaikka mitä urheilu paikkoja, mut tuntuu et kaikki ihmiset käy niissä missä mä ja tungos on kova! toivottavasti nyt vihdoinkin vastaisit.

anni (Ei varmistettu)

Moi! Aiotko juosta joskus maratonin? Joskus kauan sitten muistaakseni mainitsit haluavasi osallistua. Olen seurannut blogiasi siinä toivossa, että kuulisin lisää mahdollisista aikeistasi ja harjoittelusta :) Olisi mielenkiintoista kuulla toisen samanikäisen valmistautumisesta 42 km matkalle. Juoksen itsekin paljon ympäri vuoden ja muutaman viikon kuluttua edessä kolmas täyspitkä.

sunshine (Ei varmistettu)

Eikö toi paikka jossa juokset oo Kallahti (Vuosaaressa)? Tuleeko noille kotitreenivideoille jatkoa joskus? Ne on ihan mahtavia! Ja onko niitä siis vaan 6? ja juoksuvideoita 3, löysinköhän kaikki? :))

daavid (Ei varmistettu)

Lihas turpoaa aina kun lihaksia käyttää, ja joillakin ihmisillä ei silloin jää tarpeeksi tilaa esimerkiksi just sääreen, jolloin lihas painaa luukalvoa -> siitä särky ja kipu. Välillä voi olla enemmän kipee ja välillä parempi. Penikkatauti voi tulla, vaikkei sitä suvussa olekaan.

ft (Ei varmistettu)

Toi penikkatauti johtuu siitä et pohjelihas ei mahdu lihasaitioon kun se on turvonnut/lihas kasvannut treenin myötä ja se voi mennä ohi ihan levolla jotta se lihaksen turvotus häviää, joten ei tarvi leikata ku harvoin.

hanz (Ei varmistettu)

Moi! Mä kysyisin taas sitä, että tiiätkö mistä johtuu, kun mulla on ruvennu kipeytymään lonkka juostessa (luulisin, saattaa myös liittyä pyöräilyyn tai pitkään monen tunnin seisomiseen?)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.