Juoksuvideoita

Tickle Your Fancy

Huomentaa! :) Jengi kyselee tosta juoksemisesta ja sen alottamisesta aika paljo, joten päätin muistuttaa teitä näistä videoista. Vastailen noissa teidän lähettämiin juoksuaiheisiin kysymyksiin ja kerron yleisesti juttuja juoksemisesta!

Näiden lisäksi löytyy kotitreenivideoita ja salivideoita. Kaikki nämä on koottu Suosikin nettiin, treenivideot -sivulle. Käykää tsekkaamassa noista jos löytyis vaikka uusia liikkeitä treenailuun :)

T.Sara

Kommentit

Sita (Ei varmistettu)

Nää sun videot on kyllä kivoja, edelleen hehkutan sitä että bloggaat myös treenaamisesta - liikuntajuttuja ei oo blogimaailmassa yhtään liikaa!

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

Sita (Ei varmistettu)

Nää sun videot on kyllä kivoja, edelleen hehkutan sitä että bloggaat myös treenaamisesta - liikuntajuttuja ei oo blogimaailmassa yhtään liikaa!

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

miraliisa (Ei varmistettu)

millon tulee se susta tehty dokkari? :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Sita, hei ihana kuulla :) kiitos Sita!

miraliisa, sen pitäs olla jo valmis, yritän saada sen blogiin lähipäivinä! :)

=) (Ei varmistettu)

Kiitti näistä - nyt tekee hitosti mieli tota SÄÄTÄ! :D Tänne kesä mullejusthetinyt! tekis kans semisti mieli mennä nyt juoksemaa, mut pakko antaa jalkojen levätä koska vaikkei keuhkot + mieli oo uupunu ni ne on - koulusta ja kovasta viime päivien treeniputkesta!

=) (Ei varmistettu)

ni ne on - no ne jalat siis :D phaha salli mun nauraa!

juoksijaaa (Ei varmistettu)

Kuunteletko musiikkia lenkillä? Millaset kuulokkeet sulla on? Kun itellä ei meinaa oikeen juoksun aikana mitkään kuulokkeet pysyä.

ananas (Ei varmistettu)

olisko sulla vinkkejä, kun itse haluisin kohottaa kuntoa ja saada intoa ulkona lenkkeilemiseen, että miten kannattaisi aloittaa? :) oisko intervallitreenit parhaita ja kuinka usein suosittelet niitä treenaamaan? oon saanut jo sun blogista voimaa liikkumiseen ja innostunut kaikenlaisesta mm. liikuntapäiväkirjasta, kiitos!

Aino:) (Ei varmistettu)

Kiitos tosi hyvistä videoista!

Alinaaaa (Ei varmistettu)

Oon varma että tällä postauksella on joku sadistinen tarkoitus. Hei oikeesti ulkona näyttää siltä että ois joulukuu alkamassa ja näissä videoissa on kesä!! :D

eel (Ei varmistettu)

Auts!! sattupa Personal Trainerin korvaan tuo sana 'penikka'.
Ihmisellä ei ole penikoita :) muuten hyvä.

jjane (Ei varmistettu)

Hei, oot antanu hyviä vinkkejä näihin juoksujen aloittamiseen ja vielä pitäis saada se oma itseluottamus niin hyväks,että uskoo,että kunto siitä lähtee paranemaan,kunhan lähtis vaan juoksemaan. Se mua just eniten siinä alussa ärsyttää,kun ei jaksa juosta niin pitkään ja hengästyttää melkein heti.
Ilmeisesti sekin vaatii vain pitkäjänteisyyttä.
Kiitos ihanasta blogista ja oot ihanan pirteän ja mukavan oloinen ihminen videoista päätellen, saat ton juoksemisen näyttämään tosi helpolta..voi ku se olis mullaki joskus sitä : ) Tahtoa kyllä löytyy jonkin verrankin ! : )
Mukavaa kevään jatkoa sinne ! : )

pauliina (Ei varmistettu)

Tosi hyvät videot! Pidin tosi paljon! Sain vastauksia muutamiin juoksu kysymyksiin mitkä ovat itseäkin mietityttäneet! Aivan ihana lintujen laulu etenkin tuossa ensimmäisessä videossa! Mahtavaa kevättä sinulle :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.