just happy

Tickle Your Fancy

Ihanaa viikonlopun alkua! Tässä tuli pari puhelinkuvaa eiliseltä. +10 ja meikäläinen on hyvästelly lenkkitakit ja yhden välipaidan jo tuolta hupparin altaki :)

Äiti tuli eilen kyläilemään. Tehtiin aivan sairaanhyvää kylmäsavulohi-mozzarella salaattia!

Nyt mä lähen tenttiin ja sitten loppupäiväksi nauttimaan kelistä ja viikonlopun alusta kaupungille :) Mun sisko muuttaa huomenna Helsinkiin ja asuu ekan kuun mun luona! Ihanaa, oon  niin innoissani :)

T.Sara

Kommentit

Jenniemi (Ei varmistettu)

Jee! Miekin vaihoin eilen takin kevyempään. Ja just tossa partsilla katoin et pyörätiet on tuplaa sulemmat kun eilen. KEVÄT!

http://tuplaongelma.blogspot.com/

Jenniemi (Ei varmistettu)

Jee! Miekin vaihoin eilen takin kevyempään. Ja just tossa partsilla katoin et pyörätiet on tuplaa sulemmat kun eilen. KEVÄT!

http://tuplaongelma.blogspot.com/

Elisa (Ei varmistettu)

ihana sporttisara!:) ja hyvännäköst salaattii:)))

Nippe (Ei varmistettu)

Heipsun Sara!
Saanko kysellä sulta vinkkejä Niken juoksukenkiä koskien, kun ilmeisesti aika hyvin olet kyseisen merkin tuotteisiin tutustunut? Haluisin siis ostaa vanhojen juoksukenkieni tilalle uudet, mutta en oikein tiedä mikä malli olisi hyvä, koska haluaisin mahdollisimman kevyet ja jalkaan mukavat tossut. Normaalisti juoksen siis noin 10km lenkkejä. Onko siis ideoita ja missä kengissä itse juokset? :)

sanni_ (Ei varmistettu)

voi vitsi kun haluan noi sun lenkkarit! ja täytyy valitettavasti tunnelmaa pilata että täällä keski-euroopassa on sen verran lämpöistä että kävin eilen lenkillä topissa ja minisortseissa eli ihan kesävetimissä 19 asteen lämmössä illalla, mutta kyllä pian suomessakin toivottavasti tarkenee samalla lailla :D

Zam (Ei varmistettu)

Viikonloppuja, alfalttiviidakon tähtönen!

flora (Ei varmistettu)

sara, please give us a little piece of your notes in english :)

reetta (Ei varmistettu)

Heiii :) Oon ottamassa ripsienpidennyksiä mutta paikan valitseminen on niin hankalaa. Osaisitko suositella Helsingissä jotain paikkaa jossa tehdään hyviä ripsienpidennyksiä, kun sullakin on ilmeisesti ollut ripset ainakin jossain vaiheessa? :)

Zam (Ei varmistettu)

I can help smally with english....
'Sarah greets a nice weekend start! She has mailed a few yesterday pics by iphone. +10 celcius has farewelled her jogging jackets and one underthingy from the hoody outfit. Her mom popped by yesterday. They did some extra-smacking-ordinary salmon smoke cold mozzy salad. Now she has hurled herself off to taking an exam and after that enjoying the season and downtown. Her sister will convert her rural status into a metropolitanian tomorrow and will occypy Sarah's lovely studio flat the first month. Sarah is indeed truly delighted by the matter, as a matter of fact so ex-fucking-cited!'

sara.tickle (Ei varmistettu)

Jenniemi, jeee! mahtia :)

Elisa, <3 hihiii kiitti!

Nippe, mulla on vastaus sulle! FREET KEHIIN. ihan parhaat juoksukengät ikinä. juoksu onku lentäis koska kenkä ei paina mitää. ihana kevyt askel, käy kokeilemassa hei urheilukaupassa! :) mulla on kolmet näitä :D

sanni:, nouuuu!! :D ihanaa

Zam, kiitti zam ja samoja sinne! ja ihanaa ku oot taas ahkerana kääntäny täällä ;)

reetta, mä käyn hakaniemessä semmosessa thaikkupaikassa, joka ei varmaan oo mikään ihanin elämys, mutta hiton halpa ja kestävä! :D suosittelen! california nails on nimi

=) (Ei varmistettu)

Noista Nike Free -kengistä sen verran, että ymmärtääkseni niitä ei suositella esim. pitkiin juoksuihin asfaltilla huonon vaimennuksen takia? Eikä ilmeisesti käy siis esim. pronaatiotukea tarvitsevalle, vai oonko ymmärtäny väärin?

Mäki oisin ilman muuta muutoin ostanu ne jo ajat sitte!

emmainkeri (Ei varmistettu)

oiiii muuttaaks johanna sun luokse!!! woaah so cool! ja toi salaatti, omnomnom

mooooooooooooi (Ei varmistettu)

miatä noi puhelimen kuoret on!

barbiegames (Ei varmistettu)

Nice blog, I am very impressed on knowing that this information is being shared here and actively discussed by these commentators here. I do want to know certain updates though. !!!
http://barbie-cooking.dressupgames8.com
http://www.cooking-games-online.net

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.