Kiitos ja anteeks

Tickle Your Fancy

Mulla oli tänään niin kamala työpäivä että ihan naurattaa :D Voi jestas. Puolenpäivän aikaan tajusin, että tästä päivästä ei selvitä muuta kuin a) turhalla shoppailulla ja b) lakujätskillä. Molemmat päätin toteuttaa ja ainiin vedin homman 100% kotiin ostamalla vielä kasan jacky makupaloja hahaha mmmmitenni tunnesyöjä

Päällä oli tännäköstä

Löysin pitkästäaikaa Lindexistä kaikkea kivaa yhteensä 25eurolla. Löysin mm. huomisiin grillijuhliin ihanan mekon!

Kotona olikin odottamassa postipaketti täynnä hiustenelvytystä. Iumin hiusmaskia, silkkitippoja ja shamppoota. Ehdin jo testata silkkitipat ja täytyy sanoa että toimii!

Hiusväristä on kyselty paljon, joten tässä tulee nyt vastausta kysymyksiin. Tämmösellä värillä oon värjäilly joskus viimekesänä ainakin. Tän vedän nyt päähän, katotaan mitä tulee

Nyt värjäämään tukkaa, saunomaan, valmistamaan kanasalaattia ja nauttimaan perjantai-illasta! Lakujätskiä unohtamatta! Kiitos ja anteeks.

PS. Nähdään huomenna torilla! :)

T.Sara

Kommentit

heidiiii! (Ei varmistettu)

Oi ihana ku oot päässy shoppailee ja nauttimaan kesästä !!!<3
Ja toi raitapaita on ihananana(-:
En oo muuten koskaan ennen tajunnu et sulla on tatska! mitä siinä oikein lukee?!:D

heidiiii! (Ei varmistettu)

Oi ihana ku oot päässy shoppailee ja nauttimaan kesästä !!!<3
Ja toi raitapaita on ihananana(-:
En oo muuten koskaan ennen tajunnu et sulla on tatska! mitä siinä oikein lukee?!:D

Hallu (Ei varmistettu)

Toivottavasti menee kaupaks lauantaina:)

nnoora- (Ei varmistettu)

Minkälainen tatuointi tuo oikeen on, joskus lisää kuvaa? Onko sulla muita ku tuo yks? :) Tee joku postaus tatuoinnistas!

nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Mitä siinä sun tatuoinnissa lukee? =)

Sulla on aina niin ihanii asuja. X) Mukavii saunahetkiä sinne :)

nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Oot varmaa jo kertonu, mut missä oot sillee töissä??? X)

kristaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (Ei varmistettu)

täytyy nyt vastata saran puolesta ja laittaa linkki tatuointipostaukseen :D

http://suosikki.fi/tickle-your-fancy/amor-vincit-omnia

essikatariina (Ei varmistettu)

Ihana tatuointi, voisko siitä saada parempaakin kuvaa?=)

essikatariina (Ei varmistettu)

oho linkki oliki tossa ylempänä, tyhmä minä, anteeksi=)

(= (Ei varmistettu)

Mooi, oon tässä jonkuaikaa seurannu sun blogia ja en haluu sanoo tätä millää tavalla pahalla vaan rakentavana palautteena ja ns. 'muistutuksena'. Mutta kuitenki, mun mielestä sun tyyli on ajoittain melko 'rönsynen' siis että kokonaiskuva näyttää viimeistelemättömältä ja joskus jopa siltä että olisit heittäny ekat vaatteet kaapista päälles miettimättä sen enempää väriyhdistelmiä tai sitä miltä vartalosi vaatteissa näyttää, vaikka tietenkin makuja on monia ja en todellakaan haluu tyrmätä sun tyyliä ja tää on vaa mun mielipide(= Ja tietysti mukaan on mahtunut myös joitakin mun mielestä hyviä päiviä tyyylin suhteen ! Joten ois kiva nähä sulla vähemmän tollasta väljää 'hippi' tyyliä, sillä oot tosi nätti ja joskus 'peität' kauniin vartalos löysillä 'isoilla' vaatteilla mutta joka tapauksessa sulla on aivan ihanan pitkät hiukset ja ois kiva nähä sulla erinlaisia kampauksia sillä noilla hiuksilla mahollisuuksia on vaikka muille jakaa :)Ja toivottavasti et loukkaantunu tästä mun palautteesta!(== toi tatska on muute tosi nätti :)

(= (Ei varmistettu)

Nii ja lisään vielä että jatkan todellaki sun blogin lukemista sillä tää on mielenkiintonen ja tosi hyvin tehty!:)

ralpf (Ei varmistettu)

Oijjoij löysin su blogis vast just, mut en voi muuta sanoo, että oon rakastunu sun tyyliis! Suunnittelen tässä jo oikeesti epätoivoisena, että ryöstän pankin (taisiismontapankkia) jotta voisin sitte ostaaa su vaatekaappis tyhjäks... ::)) että siis jatka tota hitohienooo tyyliäs ja aiheuta mulle lisää näitä suuria kateusaaltoja!

ja hei yritin penkooo tätä blogii ympäri, mutten löytäny vastaust mu kysymykseee, elikäs: mistä noi ihanat mustat housut on?:O<3

S (Ei varmistettu)

Kauan sulla kestää valita sun vaatteet aamulla vai valitekko ne jo edellisenä päivänä mitä laitat päälle vai miten? Entä koko laittautumisessa
Ja ois kiva jos tekisit meikkipostauksen!(:

hillo (Ei varmistettu)

muista ettei saa mennä saunaan heti hiustenvärjäyksen jälkeen,väripaketeissa lukee :)

kilo (Ei varmistettu)

esittele sun ostokset=)

heeegfsd (Ei varmistettu)

Eiks sul ookki clip-on pidennykset? Vai muistanko ihan väärin, mut jos on, nii laitatko ne joka aamu päähän ja illalla otat pois.

kotkalainen (Ei varmistettu)

moikka! menikö sulla kaupaksi kirppiksellä postauksesta 'SARAN JA JANNIN KIRPPIS LAUANTAINA KOTKAN TORILLA' yhdeksäs kuva, violetti mekko? terveisin, kotkassa asuva :)

kakkahaukka (Ei varmistettu)

kakkaatko haukkoja?

rosasofia (Ei varmistettu)
iipu (Ei varmistettu)

munkin on pakko antaa kommenttia sun vaatteista niinkuin tuo eräs toinenkin on antanut. oma on tyylisi, ja on ok jos viihdyt löysissä vaatteissa, mutta kuntoilet paljon, joten eikö olisi oikeutettua pukeutua joskus vartaloa myötäileviin vaatteisiin, eikä löysin vaatteisiin?

barbiegames (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.