kiitti kahvista ja hyvää naistenpäivää

Tickle Your Fancy

Woooaaa ihanaa naistenpäivää! Mulla on takana neljä päivää pelkkää koulua ja iltatyötä, no melkein. Mut huomenna vapaa! Jos jokapäivä pitäs istua ensin koulussa ja lähteä sieltä suoraan myymään vaatteita ysiin asti ni luovutuslippu rupeis heilumaan munki kolosta yllättävän nopeesti. Ei ollu muutenka ehkä tänään se mun päivä, vaikka nainen olenki. Lähti kyllä lupaavasti 1,5h aamulenkillä raikkaassa auringonnousussa, mutta sitte se rupes tyssäilemään siihen ku pankkikortit ei toiminu ja vatsa alko kurnimaan ja aloin päivän mittaan pikkuhiljaa tulla vihaseks (käteistä? millon mä opin kantamaan sitä lompakossa??) Ps. erityiskiitos naistenpäivämielestä kahviojäbälle: "sun kortti ei saa yhteyttä, jätä kahvi siihen tiskille" :D Töissä onneks jengi oli yhtä aurinkoisia ku aina ja loppupäivä meni hymyillen hihii:)

Ps. saanen kysyä MIKSI mun pitää laulaa mukana tota Ai Se Eu Te Pego -biisiä. Ihanku mä osaisin ne sanat kautta ymmärtäisin mitä ne tarkottaa :D "NNOSSAA NNOSSAA AA SII VU SEE VIMATTAA, AAI SEUTSI PEEUGO AIAI SEUTSI PEEUGO"..... ihan pokkana lauleskellu koko päivän morjes. haluuks joku kertoo mitä toi tarkottaa

T.Sara

Kommentit

balle (Ei varmistettu)

"vautsi, vautsi / oh, näinkö sä mut tapat / oi, jos sut saisin, / oi, oi, jos sut saisin" :D Tuo biisi on niin mukaansatempaava et pakko laulaa sen mukana vaikka lausuminen ei oo lähelläkää oikeeta. Aivan ihana muuten tuo farkkupaita! :)

balle (Ei varmistettu)

"vautsi, vautsi / oh, näinkö sä mut tapat / oi, jos sut saisin, / oi, oi, jos sut saisin" :D Tuo biisi on niin mukaansatempaava et pakko laulaa sen mukana vaikka lausuminen ei oo lähelläkää oikeeta. Aivan ihana muuten tuo farkkupaita! :)

rrina (Ei varmistettu)

Ihanaa, että on soulmatesei ton biisin suhteen. Aina ku kuulen radiosta sen biisin ni alan laulelee mukana.. ja ihan ku muka osaisin niitä sanoja. Alko ihan naurattamaan ku miettii asiaa!

liisa (Ei varmistettu)

ihan älytön naistenmies toi kahvikaveri kyllä ollut. mutta olet ihana ja niin on paitaskin :)

http://liisamarian.blogspot.com/

Annastiina (Ei varmistettu)

Ahhahaa meikäläinen on "laulanut" tuota ihan samalla tavalla aiiivan fiiliksissä. :D Täytyy toivoa että kukaan espanjankielinen ei tuu ikinä vahingossakaan kuulemaan.

sara.tickle (Ei varmistettu)

balle, ahha oikeesti! kiitti tästä nyt on ainaki toi sanatieto selvil, enää puuttuu se lausuminen

rrina, :D muhun toi iski tänää kanssa ku ihan tosissaan lauloin tota biisiä, kuin säälittävää

liisa, joo ei ehkä se kaikista halutuin poikamies hah! kiitti :)

Annastiina, loistavaa :D joo sitä on hyvä toivoa

nala (Ei varmistettu)

krhm, se on kylläkin portugalia tms ;)

sara.tickle (Ei varmistettu)

nala, nnääääh sukukielii sukukielii

vuokko (Ei varmistettu)

kunnon asiakaspalvelija ollut taas liikkeellä :/ :D Sen ois pitäny antaa ne kahvit sulle ilmasiks!
http://365dayswithvuokko.blogspot.com/

sara.tickle (Ei varmistettu)

vuokko, agreeee! ehkä sillä meni hermot jos kenenkää kortit ei toiminu :( tai ehkä sen vaimo oli just aamulla jättäny sen

Emilia (Ei varmistettu)

KONY 2012

&feature=share

luulen että suhun on jo otettu yhteyttä tällä asialla, mutta olis mahtavaa, jos sä voisit tehä postauksen tästä! tavotettas taas paljon lisää ihmisiä jotka ei asiasta vielä tiedä :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Emilia, mä vasta just äsken pääsin rauhassa katsomaan ton videon. pysähdyttävä! mulla on kyllä sellanen tunne että kaikki tän blogin lukijat on kyseisestä videosta jo kuulleet! aika hyvin toi on jo mediassa pyöriny. mutta enköhän mä jossain vaiheessa tähän vielä puutu! puhutaan nimittäin niin tärkeästä asiasta!!

rbl (Ei varmistettu)

vitsit alkoi naurattaa toi et pitää laulaa mukana..WHY?? mullon sama ongelma.oon laulanu myös rihannan we found love biisiä ihan väärin,sit luin ne sanat ja laulan edelleenki sitä väärin :DD vois jättää noi lauluhommat iha ammattilaisille, mutta minkäs teet! ja hei ihan mahtava ulkoasu, again!

rbl (Ei varmistettu)

ps, saisko kämppäpostausta joskus? 8)

sara.tickle (Ei varmistettu)

rbl, haha sama. mulha on se et vedän niitä spaissareitaki edellee samoil sounds-a-like lyriikoil ku kolmannelki. kertsit oon ehkä jo oppinu mut ne välikappaleet oh noes :D väkisin menee minkästeet!! eiköhän kämppääki saada näkyvii, kuhan pääsen sinne ikeaan! :)

mmadde (Ei varmistettu)

hahaha:DD mäkii aina laulan tossa mukana ja kaiken maailman danza kuduroissa vaik menee varmaa lyriikat aika uusiks :DD !

randomkisu (Ei varmistettu)

ihan tyhmä kahvilapoju, eihän ne sillä kahvilla kuitenka enää mitään tee.. :D Helpommalahan seki ois päässy ku ois sanonu et pidä se ja heihei :o Mut nyt ne joutu korjaa sen pois hahhah.

Mau (Ei varmistettu)

Jestas mikä idiootti kundi :D mä oon pari kertaa innokkaana maksanu asiakkaan puolesta omalla kortillani (huomhuom. ei isoja ostoksia, vakavan harkinnan jälkeen, ja VAIN erikoistapauksissa) ja luottanut siihen että ne maksaa takasin. Aina on maksanut mutta onhan toi ehkä vähän riskialtista.. :D joku kultainen keskitie ois hyvä!

Sita (Ei varmistettu)

Totta kai sen mukana pitaa laulaa! Hahah. Ihania kuvia taas.

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

K (Ei varmistettu)

Varmaa se jätkä ei antanu sun vaa ottaa sitä kahvii? noloo.. :/
ihanat kuvat<3

muhaha (Ei varmistettu)

taiunnu kahvilapoju herätä väärällä jalalla!!
Olin tänää sellases karkkirysä kaupassa, ja edes oli jätkä joka oli ostanu salmiakkii, no irtokarkkipussin hinta oli joku 1,24 ja sit ku kortit ei sielläkää toiminu, ni äijä sanos et sil ei oo ku euro. No myyjä(mies luonnollisest) vaa kylmästi, et no mee heittää noit karkkei tost pussist pois sen verran et maksaa vaa euron :-DD c'amooon hei meinasin sanoo:D Mullakaan ei ollut pikkurahaa et olisin voinut antaa :(
Tommoset pienet anteliasuudet meinaan kyllä muistaa, ja varmasti sais ihmisiä lappaamaan liikkeessä useammin :)

madeleine (Ei varmistettu)

hei! onko sulla nyt pidennykset? Minkä väriset ne on? :) Super ihanat! :) ihanaa viikonloppua!!

Niiinno (Ei varmistettu)

Ehkä se kaveri teki vaan työtään ja eikai siinä olis mitään ideaa että jaetaan ilmaseks niitä kahveja kelle tykätään..eiks niitä sillon pitäis antaa kaikille jos jollekkin.. aina ei saa kaikkee mitä haluaa. ;)

Klara (Ei varmistettu)

Eilen oli katkennu joku isokaapeli ja sen takia varmennus ei toiminu kunnolla =) =) =) ps KIIITOS eka kommentoija, mua on naurattanu ko 'tää on niiiiiiin hyvä biisi' eikä ees tiiä mist lauletaan....... :D

Zam (Ei varmistettu)

Jäbä ei ollu kyllä ihan mukana geimeissä........

Btw, tänne mun kotikaupunkiin avattiin just koirakahvila. Ei, ei ne täälläkään juo kahvia mutta melko siistiä se, että minkä kokosen kuolaajan vaan saa tuoda kahvilaan kunhan se osaa käyttäytyä! En ole vielä käynyt siellä enkä tiedä paikan nimeä mut aattelin et miltä kuulostais Coffee Hau?

Ps. Näytät muuten taas ihan liian raastavan hyvännäköiseltä.....

mmelise (Ei varmistettu)

sun on pakko kertoa, mistä noi farkut on?!?!? oon ettiny ikuisuuden ellen kahta nyt kunnon revittyjä farkkuja ! :-)

janskiu (Ei varmistettu)

mäkin aina laulan sitä vaikken osaa eikä mitään hajua mitä ne sanat tarkottaa!! :DD se vaan on niin mukaansatempaava!

Zapsu (Ei varmistettu)

Siis just 20 min sitten lauloin tota biisiä ihan pokkana, vaikka jooo mä nyt jotaan tajuan kahen espanjan kurssin jälkeen, mut silti varmaan laulan ihan päin mäntyä :-DD Mutta joo, mietin ostavani Kony2012 paketinki, että jotenki tulis sellainen olo et tukis sitä todella. Ihan järkyttävää mitä kaikkea maailmalla tapahtuu.

Zapsu (Ei varmistettu)

Siis just 20 min sitten lauloin tota biisiä ihan pokkana, vaikka jooo mä nyt jotaan tajuan kahen espanjan kurssin jälkeen, mut silti varmaan laulan ihan päin mäntyä :-DD Mutta joo, mietin ostavani Kony2012 paketinki, että jotenki tulis sellainen olo et tukis sitä todella. Ihan järkyttävää mitä kaikkea maailmalla tapahtuu.

hahah (Ei varmistettu)

mulla ihan sama homma ton biisin kanssa, että tulee hoilattua joka ikinen kerta mukana kun kuulen sen radiosta:DD

toi kertsihän menee englanniks näin:

Wow, wow
You're gonna kill me that way
Ah when I get my hands on you, (poor you)
Ah when I get my hands on you, (poor you)

:D:D

Iikku (Ei varmistettu)

Ei siin laulamisessa mitään, mut mun on pakko tehdä myös ne tanssimoovit....

riiqqa (Ei varmistettu)

haha.. ihan tiedoks, että se on portugalia se biisi, eikä espanjaa.. mutta niin joo.. en ite paljoo portugalia ymmärrä, mutta ne on tietty käännetty espanjaks, jota sitten ymmärrän ja tätä ne sitte tarkottaa:
sinä, sinä olet joka minut tappaa
oi, jos sinuun kosken/panen, oi jos sinuun kosken/panen (riippuu onko espanjan espanjaa vai meksikon espanjaa)
ilo, ilo on joka minut tappaa
oi, jos sinuun kosken/panen, oi jos sinuun kosken/panen

että sellasta sitten olet laulellut.. :-D itse olen tehny saman virheen ja laulanut oikeen lujaa sitä brasialaisen vieressä... he!

barbiegames (Ei varmistettu)

Very touching text, very moving scene, very wonderful music; Because of you! This blog bring us so many exclamation, hope the end result is good.
http://dora.dressupgames8.com
http://kissing-games.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.