Kunnon mestaan vetää

Tickle Your Fancy

Tästä on varmaan pari viikkoa kun mua pyydettiin Uniikin, Elastisen ja Spektin Kunnon mestaan vetää -musavideon kuvauksiin. Kuvaukset pidettiin Katajanokalla Best western premier hotellissa. Ilmeisesti tunnetaan paremmin nimellä vankila, ainakin mulle vaan puhelimessa sanottiin, että "no tuut vaan tänne Katajanokan vankilaan". Siinä vaiheessa ajattelin että hell no, mitähän tästä on tulossa. No ei menny paljoa hutiin, kuvaukset oli sen verran sairaat että se vankila ei olis ollu yhtään sen kummallisempi vaihtoehto haha. Poikien mielikuvitus oli kyllä päästetty pahasti valloille videon suunnitteluvaiheessa :D

Hotellista oli varattu yksi kerros kahden päivän kuvauksia varten ja tuttuja naamoja oli paaaljon! Sushi, open bar, hyvä meininki ja toinen toistaan oudommat otot tekivät tosta paikasta kyllä sen kunnon mestan!

Tässä tulee vielä uunituore video. Mitä mieltä videosta ja biisistä? Ketäs tuttuja naamoja bongaatte? Mä voin alottaa, tossa hississä ehkä kai vissiinki se toisiks tunnetuin ilmaveivaaja???

T.Sara

Kommentit

tiuku (Ei varmistettu)

siis sehän oli pojat on poikii vol. 2! suunnilleen sama lössi ja samat sanat ja samat kuviot. mut eipä siinä, suomiräp ei oo koskaan mitään ihmeellistä ollukaan. :D miten sä siis pääsit mukaan tähän? kadulta, töistä, blogista? :)

tiuku (Ei varmistettu)

siis sehän oli pojat on poikii vol. 2! suunnilleen sama lössi ja samat sanat ja samat kuviot. mut eipä siinä, suomiräp ei oo koskaan mitään ihmeellistä ollukaan. :D miten sä siis pääsit mukaan tähän? kadulta, töistä, blogista? :)

Jeba (Ei varmistettu)

Oot sie tossa musiikkivideos mukana? Ja miten siut pyydettii tollasee mukaa?

mio (Ei varmistettu)

Mis kohtaa näyt? vai näytkö ollenkaan? En ite ainakaa huomannu

sara.tickle (Ei varmistettu)

tiuku, aika samanlaisia, mutta musta tää on iha kelpobiisi! Onhan tossa mukana semmostaki jengiä mitä edellisessä ei ollu :) Töiden/blogin kautta

Jeba, Mä oon tutustunu Daniin töiden kautta ja se soitteli että tuu kattomaan meininkiä. Päätin ihan suosiolla jäädä kameran toiselle puolelle, ehkä tämmönen turbaanipäinen muotibloggaaja ei sovellu tommoseen videoon :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

mio, mä olin ihan vaan toimitsemassa tuolla :)

Goldery (Ei varmistettu)

Haha vähän läppä video! Normi lössi koossa :D

Goldery (Ei varmistettu)

Haha vähän läppä video! Normi lössi koossa :D

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Eiks tuolla ollu se Big brotherin voittaja? :) Vai katoinko vääri?

Mut oli just hyvä video! :)

moi! (Ei varmistettu)

Suomiräp on hirveeeeetä :(

Mut ainaki bongasin ehkä nää: Pasi jääkiekkoilija, Dana fitnesstyyppi, BB-Niko ja sen muija, Viivi-missi... öööö... en tiiä enempää? :D Kuka tuo yks blondi on, joka näky toooosi monesti tossa videossa, lopussa oikealla puolella eniten, Danin vieressä?

N (Ei varmistettu)
Anna N Foolin (Ei varmistettu)

Aah et näkynyt, "video-girl" olisi sinänsä ollut hassu rivi CV:seen ;-)
Sellanen hassu/cool kokemus, mutta ehkä hiukan creepy, naiset oli aika esineellistettyjä tossa videossa. Räppi (ei niinkään paljon suomi-räppi) on aika usein siinä mun sietokyvyn rajoilla misogynisyyden takia. Eminemillä on ainakin näitä biisejä jonka takia joudun poistumaan tanssilattialta koska niitä on vaan pakkoa boikotoida.
Toisaalta voin myös sanoa että kivat hauikset - mutta toi parta oli ihan laittoman kauhea ;-P

sara.tickle (Ei varmistettu)

Goldery, näen on! :D

Nimetön tyttö, Niko oli mukana jep :)

moi!, aika hyvin! tästä vaaleesta mulla ei oo kyllä mitään tietoa

N, noni seki selvis! :)

Anna N Foolin, oi siistiä tommonen cvssä! ne varmaan vaatis nähdä sen videon ja sihen se työpaikka sit jäiskin :D

pöö (Ei varmistettu)

Hei, osallistun nyt ekaa kertaa erilaisiin jumppakursseihin ja haluaisin kysyä, että millaiset vaatteet suosittelet niihin? En ole siis ikinä käynyt jumpissa, joten en yhtään tiedä millainen "pukukoodi" siellä on. Onko esim. kengät pakolliset? Kiitos jo etukäteen!:)

sannnaaaaaaaa (Ei varmistettu)

oioi bb-niko :):):) ja sen tyttöystävä sofia, ja viivi pumpanenki on tos lopussa päin ja joo alusssa se pasi nurminen :))

sannnaaaaaa (Ei varmistettu)

nii ja oliks siin mikael gabriel vai katoinko vääri? :o

AnsQhei (Ei varmistettu)

Mitämitäää! Onnea vaan videoon pääsystä vai mitäs tässä sanois! :D Aika jännää. Miten sua pyydettiin mukaan? Soitolla vai ? "elastinen täsä moi. Tuukko nää meijä videoo?"

http://fromlacetostuds.blogspot.com

sara.tickle (Ei varmistettu)

pöö, mahtavaa että oot lähteny rohkeesti mukaan! :) varmaan jumppatrikoot ja urheilutoppi on kova sana. Lämmittelyjä varten kannattaa ottaa huppari mukaan. Kannattaa kyllä pistää jotkut salikengät jalkaan. Muista ottaa tunneille mukaan juomapullo ja pyyhe, ja mahdollisesti patja jos semmosta ei ole tarjolla. Tsemppiä tunneille! :)

sannnnaaaa, oujes :) ja Mikael Gabrielkin on ällöttävät hammastikut silmissä tuolla :D

AnsQhei, haha ihan vaan soitolla että tuu messiin, no minähän tulin :D

Eevi (Ei varmistettu)

Hienoa ! Biisi ei ihan parhaimmistoa ole, mutta varmaan kiva ja opettava päivä :)

http://needbeatt.blogspot.com/

sara.tickle (Ei varmistettu)

Eevi, oli kyllä ihan kiva nähdä miten toi homma pelaa :)

maii (Ei varmistettu)

Aenaki se pasi nurminen, mikael gabriel, bb-niko ja sofia, sitte vissii se bb-saranna..ja ainii pumpanen viivi..

sara.tickle (Ei varmistettu)

maii, jeep! jätkät hei, yks pokeripelaaja on vielä bongaamatta

:P (Ei varmistettu)

No tottakai kuvioista löytyy myös Ilari Sahamies ;)

sara.tickle (Ei varmistettu)

:P, nooonni!

Mai (Ei varmistettu)

Itse ihan tykkäsin musasta ja videosta :) kuule Sara laita säkin joskus ihan omaa videoo tänne blogin puolelle! Vaikka päivän asu?

Zam (Ei varmistettu)

Ei oo mitään tyylikkäämpää kuin se, että omaa vahvan oman tyylitajun ja elää sen mukaisesti eikä heilu kaiken maailman kissanristiäisissä tuulen vietävänä (vaan pysyit omana ittenäs hälinästä huolimatta)...... Cool Sara!!!

emmasofia (Ei varmistettu)

eiks tos tatska kohdassa oo brädi?:)

ois kyl huippuu nähdä että millain tollanen video tehdään, sä oot onneks ku pääsit tonne! :)

Outi (Ei varmistettu)

Biisi ja video molemmat aivan hirveitä, suomiräp pitäis kieltää lailla

amma (Ei varmistettu)

ihan kamala biisi ja vieläkin karseempi video :D

Laura (Ei varmistettu)

Iha hullun siisti video ja vähä siistii et sua pyydettii siihe mukaa! :)

http://laurasxoxo.blogspot.com/

ona (Ei varmistettu)

Katajanokan Hotelli oli ennen vankila, joka muutetiin hotelliksi..

Tuuba (Ei varmistettu)

BB-Saranna oli noista itselle tutuin. Ja BB-Niko ja Sofia. Ihan hirvee biisi kyllä. Harmi kun varmasti oli matskua enemmän mitä videolle mahtui. Mun lempikohta oli liskojen yö. hah. Mitä tuo kappaleessa esiintyvä virke edes tarkoittaa?? En ymmärrä räppikieltä :D

lål (Ei varmistettu)

miten sun rooli tuol sit näky muka :D

sunshine (Ei varmistettu)

Vau, että tollaseen pääsit. :)
Ihan okei biisi, ei oo hirveesti näitä tullu kuunneltuu, enemmänkin Cheekiä ja MG:tä yms.

Outi (Ei varmistettu)

En voi käsittää miten säälittävää pintaliitoa tämä on. Narsistien lapsista tulee narsisteja. Yhdyn aivan täysin sunnuntain hesarissa olleeseen kirjoitukseen, jossa todettiin nyky-yhteiskunnan ja nuorison tämän hetkinen tila. Olen itse teitä vain muutaman vuoden vanhempi, nuorempi kuin suurin osa porukasta ja silti tunnen, että iällisesti välissä on ainakin vuosikymmen. En itsekkään ole "niin" aikuinen, mutta miten tällaisia kakskymppisiä voi löytyä maailmasta. Viinaa, naisia, suosiota ja rahaa.. Voi terve!! Jos noilla määreillä yrittää jotain saavuttaa, niin on kyllä aika hukassa. Toivottavasti nämäkin tyypit saavat jostain suunnalta realiteetit kohdalleen elämässä. Kunnon mukautumista. Säälittävintä on unelmoida rahasta, suosiosta tai esim.autosta, vaatteista yms. Olisi varmasti helpottavaa, jos omat unelmat olisivat noin helposti toteutettavissa. Ottaa pankista lainaa ja kävelee kauppaan ostamaan. SÄÄLITTÄVÄÄÄÄ!!!!!! Toivon sydämeni pohjasta, että kukaan ei katso tätä videota ihaillen. En Sara herjaa sinua, vaan tämän videon fiilistä:). Olen järkyttynyt!

jeeeee (Ei varmistettu)

saiko noi oikeesti juua tuol nuit juomii? :D

... (Ei varmistettu)

Meikäläiseen ei uppoo kyllä yhtään! :--D

lllll (Ei varmistettu)

apua. mulle tulee aivan järkyttävä myötähäpeä, kun katson tota videota. kyllä, ton tyylinen suomiräppi pitäs kieltää lailla (sit on tietty nää oikeesti musiikillisesti lahjakkaat ja älykkäät tyypit kuten asa). mä saatoin joskus viitisen vuotta sitten välillä jossain baarissa fiilistellä elastisen musaa hirveessä jurrissa ja semiläpällä, koska luulin et ne tekee tota musaa ihan vitsillä (aka tajuaa, ettei toi edes ole musiikkia). sit kuulin kuitenkin kavereiden kautta (jotka tuntee rähinän jengiä), että noi tekee tollasta paskaa aivan täysin tosissaan ja kelaa, että toi on oikeesti hyvää musiikkia. en voi ymmärtää!!

jouuu (Ei varmistettu)

Kyllä se jätkät nyt vaan on niin, että Suomessa nää 'piirit' on 'aika' pienet.. Samat naamat kaikissa musavideoissa. BB-osallistujat julkkiksia, samoin kun tv-chattien juontajat. APUAA?'??'?' otettais nyt ees vähän vaikka mallia tuosta länsinaapuristamme! tai vaikka tuolta rapakon takaa, suuremmasta maailmasta..

mut hienoo sara et jäit tollasesta touhusta pois, hatun nosto sulle!

seifhloifj (Ei varmistettu)

onhan tuolla kyllä iha hirveesti tuttuja! tosi paljo on jo sanottu, mut vilahtaako tossa myös heikki paasonen?:D baarimikkona tai jotain? näyttää ihan siltä mut en oo varma! musiikki ei oo kyllä hirveesti mun makuun mut hauskaa noilla varmaa on ollu videoo kuvaillessa:-D

Ninnu (Ei varmistettu)

hei voitko joskus tehdä postauksen jossa näytät miten toi huivi sidotaan päähän noin kivasti ? (:

... (Ei varmistettu)

ei vittu mitä paskaa.

Nana (Ei varmistettu)

Hei kyselen vielä et mikä malli se sun Niken huppari on, oot varmaan ostanu kauan aikaa sitten kun ei näy mallistoissa?

Nana (Ei varmistettu)

ja saanko vielä kysyy mikä koko sulla tosta on:)

kaisa (Ei varmistettu)

Hei kaikki! Tsekatkaa muodista, valokuvauksesta ja kuvittamisesta kertova SCHÖN! –magazine. Olen tällä hetkellä työharjoittelussa Lontoossa kyseisellä lehdellä!

http://www.schonmagazine.com/

E (Ei varmistettu)

siis kaikki ö-luokan ( wannabe ) julkkikset koottuna videolle:D paitsi siis nurminen.

Mutta kokemuksena varmaan kiva olla tekemässä tollasta ja nähdä miten se homma toimii!

Inka (Ei varmistettu)

Tää on niin über paskaa, miten nää suomalaiset räppärit ei nykyään keksi mitään muuta materiaalia biiseihinsä kuin ryyppäämisen? Pienissä häissä ja hyvästi selvä päivä jne.. huoh.

hh (Ei varmistettu)

ja gimmelin suski !!

emmainkeri (Ei varmistettu)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD yhdyn näihin viimesimpiin kommentteihin, 'vittu mitä paskaa' ja 'säälittävää'.. Hyvä Suomi!! pintaliitäjät ja suomen tulevaisuus, eikö kenelläkään enää oo aivoja... xd
Toivottavasti Sara sulla oli kuitenkin kivaa! for real :)

Bingo (Ei varmistettu)

Heikko biisi ja heikkoakin heikompi video. Kyllä suomalaiset osaa räppiä ja hiphoppia tehdä mutta nämä ei siinä onnistuneet sitten yhtään.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.