Kuntosalivideo 2 -Reidet

Tickle Your Fancy

Kuntosalivideo kakkonen ja seuraava aluevaltaus -reidet! Luvassa ihan perusjuttuja :)

*Kyykyt 3x15

*Askelkyykyt 3x15

*Reiden lähentäjät pallolla 3x15

Minkälainen treeni teillä on tänään? Mulla on vapaa ilta tänään ja haluisin kokeilla jotain uutta tuntia, mutta mitä?

T.Sara

Kommentit

jepulis (Ei varmistettu)

on kiva ku teet tämmösiä hienoja videoita mutta näin katsojan mielestä olisi mahtavaa nähdä jotain omaperäisempiä ja ei niin tavallisia liikkeitä. esim noi kyykyt on ihan peruskauraa jossain jumppatunnilla :-)

jepulis (Ei varmistettu)

on kiva ku teet tämmösiä hienoja videoita mutta näin katsojan mielestä olisi mahtavaa nähdä jotain omaperäisempiä ja ei niin tavallisia liikkeitä. esim noi kyykyt on ihan peruskauraa jossain jumppatunnilla :-)

uimari (Ei varmistettu)

aamu-uinti, suosittelen :) Okei, voi sen tehä illallaki, ja on se silloki hyvä reeni!

nanna (Ei varmistettu)

tein nyt aamulla ennen töitä 30min vatsatreenin ja illalla sit töiden jälkeen juoksulenkki!

viv (Ei varmistettu)

tänään luvassa 2 jumppaa: cx-works ja bodycombat! :)

hj (Ei varmistettu)

nolo

Mari (Ei varmistettu)

Mä aion harrastaa kahvakuulaa, vaikka mulla onkin ihan järkky maanantaiväsy railakkaan viikonlopun jälkeen..

http://vakitukko.blogspot.com/

kiki (Ei varmistettu)

kiva toi loppu videolla! sulla näytti olevan niken housut, osaatko kertoa niistä jotain? mä nimittäin etin jotain tollasia pitkiä hyviä salihousuja.. liityin tänään kuntosalille, ihanaa päästä urheilemaan!

:D (Ei varmistettu)

creeeeepy lopus ku näkyy tuolt peilin kaut toi juoksulaite ku se liikkuu:D

howdy hou (Ei varmistettu)

Hei,
Kiva videopätkä. Onpas viihtysän näkonen sali, ootko siellä yksin tai siis voiko siellä on yksin...kun ite tykkäis treenata omassa rauhassa, eikä ryhmässä...niin voiko niin tehdä? siis salilla

mmelise (Ei varmistettu)

suosittelen ZUMBA TONING <3

- (Ei varmistettu)

eihän toi oo askelkyykky :d

Heidi (Ei varmistettu)

Mistä saisi ostettua samanalaisia treenivaatteita kun sulla näis videois? Ja mist saa pinkkei kahvakuulia.. me wants!! :D

:) (Ei varmistettu)

askelkyykyssähän otetaan askel mennään ssitten alas ja sitten toinen ja taas toinen mutt ontoiki kyllä tehokas...;)

Tarppu (Ei varmistettu)

Eiku just ihana et tälläset alottelijat saa perusvinkkejä eikä mitään liian omaperäsii heti!!:) tosi hyvä video ja lisää taas motivaatiota!!:)

Iltsu (Ei varmistettu)

Jee! Tein just noi, ja kyllä tuntui ;) Vaikka ilman painoja, mutta silti, tosi kiva juttu ku jaksat tämmösiäki väsertää ;)
Mulla olis kysymys viel, et ootko ajatellu meneväs vielä ennen kunnon talvea, ni kirpparille myymään, ainaki mä olisin tulos ostamaan sun kaikki vaatteet! ;DD Ne on ihanii! :P

annastiina (Ei varmistettu)

Hei, anteeksi, mutta näin kuntosali/ryhmäliikuntaohjaajan näkökulmasta pakko sanoa tosta askelkyykystä, että se tulisi tehdä niin, että lantio liikkuu pelkästään ylös-alas liikettä, eikä juurikaan eteen-taakse, niinkuin sulla videolla. Etummainen polvi jää siis hieman koukkuun ylä-asennossakin. Tällöin polvi ei rasitu turhaan, ja liikkeeseen saa huomattavasti enemmän tehoa etureiteen sekä pakaraan. Toivottavasti osasin selittää niin, että ymmärsit :)
Muuten varmasti loistavia videoita nämä sellaisille, jotka tarvitsisivat apua treenaukseen, mutta eivät sitä jostain syystä halua/kehtaa pyytää. :)

öö (Ei varmistettu)

öööö...:D:D:Donko pakko laittaa nettiin kuntosalivideoita,jos ei oikeesti osaa tehdä mitään liikkeitä tyylipuhtaasti,tai siis silleen että tosta videosta olisi yhtään mitään hyötyä kllekkään.mitä pt:tä oikein esität??voisit tehdä sellasta mitä osaat,jooko.

inni (Ei varmistettu)

Voisko näihinkin laittaa tunnisteet, että löytää myöhemminkin :)

jepsu (Ei varmistettu)

hih ihana video ! tyksin tost pallokohasta eniten ! :) oee sullaha on kans iha killeri ojentajat, mäki haluun ! olisko hartia ja ojentajalihasten vallotus mitää?

mahti (Ei varmistettu)

hahah paras ku toi pallo vaa räjähtää sun syyyli tos.. muahaha !!

toinen ryhmäliikuntaohjaaja (Ei varmistettu)

Hei,

Kieltämättä hyviä videoita varmaan aloittelijoille, mutta tekniikat voisit vielä tarkemmin tarkastaa ennen tälläisten videoiden tekoa. Heti alkuun korvaan särähti se, että kyykyssä tanko niskan päälle. Nimenomaan niskan päälle sitä ei laiteta, vaan leveämälle kohdalle selästä; yläselän lihasten päälle.

Niille tiedoksi ketkä askelkyykystä kommentoivat, saralla tekniikassa hiomista mutta termi on oikea. Askelkyykyn voi tehdä joko liikkuvana tai paikallaan.

Kiva kuitenkin että kannustat ihmisiä liikkumaan, vaikka pientä hienosäätöä vielä kaivattaisiin :)

myöskin ohjaaja (Ei varmistettu)

Kaikissa sun videoissa on paaljon virheitä tekniikoissa ja ohjaustavassa. Videot näyttää siltä ettei niitä ole yhtään harjoiteltu etukäteen.
Näköjään ammattilaisia häiritsee nämä asiat hirveesti, mut aloittelijat niitä tuskin taitavat huomata.

extempo (Ei varmistettu)

pidän blogistasi ja asenteestasi elämää kohtaan yleensäkin, mutta toivoisin näin loukkaantuneena ex- urheilijana että kiinnittäisit huomiota oikeisiin tekniikoihin. :) toki näinkin pienillä painoilla tehtäessä mitään ongelmia tuskin koskaan tulee, mutta kun kymmeniä vuosia tekee väärin esimerkiksi kyykkyä, jossa paine kohdistuu 4. ja 5. väleihin, on melko varmaa, että saa esimerkiksi välilevynpullistuman jossain vaiheessa.
Me immeiset pyrimme treenaamaan liikkeitä niin, että toimimme jo tarpeeksi vahvojen lihasten ehdoilla ja unohdamme treenata niitä heikompia. takakyykkyhän oikeastaan ei ole etu- eikä takareisiliike, vaan työ tehdään lähentäjillä ja pakaroilla...
ottakaa ammattitaitoinen pt tai kuntosalivalmentaja mukaan treeneihinne ennen kuin aloitatte treenaamisen punttisalilla! pliiiiiis! :)

barbiegames (Ei varmistettu)

Thanks for sharing such information, kindly do add more such interesting posts.
http://www.dressupgames8.com/flashgames/wedding-dress-up/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/girls-make-over/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.