LEVIS

Tickle Your Fancy

Vapaapäivä alko Niken treenillä ja jatku aamupalalla, ihanilla kirppislöydöillä ja kampaamoreissulla. Ei ihan huono hei. Päällä oli Mikkelin ja Savonlinnan välimaastosta viime kesänä tehty kirppislöytö, vanha kunnon Levis!

tätä kamaa taas kerty vähä päivän aikana :D

Nyt on ihan pakko tilittää tänne ku pari päivää kiehunu niin pahasti. Kyse on nyt Robinin Frontside Ollie -biisistä, josta kaikki tuntuu puhuvan. Noita Bruno Mars covereitaki kuunneltuani voin todeta että tää 13-vuotias poika on oikeesti lahjakas laulaja ja biisi sanoineen just ton ikäisille sopiva! Kysymys kuuluu, mitä hittoa jengi oikeen riehuu? Sori vaan, mua hävettää niiden päälle parikymppisten puolesta, jotka linkittelee FB:ssä tota biisiä ja haukkuu niin monipuolisesti kun vaan pystyy. Niin tätä Suomi meininkiä oikeesti, kriittistä jengiä riittää. Joku nuori tekee tollasen biisin ja aikuiset ihmiset nauraa sille. Mun mielestä poika ja biisi ovat molemmat överisöpöjä. Ihanaa saada Suomeen uusia tämmösiä. Tommonen musa on sitä mitä niiden 10-vuotiaiden pitäis kuunnella, ei mikään "yo mama i wanna fuck your brains out/jalluu kossuu ja kaljaa" -setti. Mutta joo, tämä vaan mun mielipide, rupes ärsyttämään tuolla facebookin puolella. Jos mä oisin 13-vuotias, oisin ainaki ihan rakastunu toho pojuun. Me päätettiin tänää Vuokon ja Jennin kanssa perustaa Robin fanclub, tervetuloa messiin :D

T.Sara

Kommentit

Tiia (Ei varmistettu)

Mite pystyitkää selittää ton asian niin hyvin? : D Mutjoo, oon täysin samaa mieltä.

Tiia (Ei varmistettu)

Mite pystyitkää selittää ton asian niin hyvin? : D Mutjoo, oon täysin samaa mieltä.

Anni (Ei varmistettu)

Asiaaa puhut !:D

sara.tickle (Ei varmistettu)

Tiia, hehe kiva kuulla! :)

Anni, herrrmot menee :D

A (Ei varmistettu)

Niin totta! Vaikutat kyllä tosi mukavalta tyypiltä :)

noora (Ei varmistettu)

ihanaa vihdoin joku joka on samaa mieltä! :) Ärsyttää tosi paljon kun kaikki haukkuu niin lahjakasta ja söpöä poikaa.. Harvalla ton ikäisella pojalla on noin hyvä ääni! Ihmisten pitäs mennä kattoo niitä youtube videoita siitä kun se on ite kuvannu ja soittaa kitaraa ja laulaaa.. aivan ihana!

mai (Ei varmistettu)

Hahaha!! Oot niin hauska :D Selität sun asiat aina niin hauskasti että multa repee joka kerta persus kun luen juttujas! Kiiiiitos, oot ihan paras :)

Taateli (Ei varmistettu)

Olipa ihana lukea tuo vimppa täältä sun blogista, ku oon ite miettiny viime päivinä ihan samaa! Mahtavaa, etten ole mielipiteitteni kanssa aivan yksin. Poika ossaa laulaa ihan superhyvin ja sen piusan sanoitukset on just passelit kyseiselle ikäluokalle. Se poju on ihan löytö!

H (Ei varmistettu)

oon samaa mieltä tost biisijutusta! jos mä oisin 10 vuotta nuorempi, ni oisin korviani myöten ihastunu tohon :D

fanni (Ei varmistettu)

mua niin ärsyttää se miten suurimmaks osaksi just toiset POJAT haukkuu tota pojuu, että ku käy esim sen facebook seinää lukemas ni tytöt on sillee "vähä oot söpö" "iih" mutta pojat taas suotaa mitä haukuttavampaa matskuu sinne seinälle. oiskoha jonku asteista kateutta?

Eve (Ei varmistettu)

No jep!! Oon niin samaa mieltä, kun tota omaa facebookkiani tutkailen.. Jokainen päivitys kertoo ihan hirveestä frontsideollierobinista! Siis toi on aivan ihana!

Nimim. 10 kertaa repeatilla kuunnellut...

aaaaa (Ei varmistettu)

oon NIIIIN samaa mieltä robinista ! pois petri nygårdit ja vastaavat kiitos. ja sekin vielä et jos ton biisin sanat ois vähän erilaiset, kieli englanti ja laulaja anna abreu, kaikki ois aivan liekeissä joten turha kritisoida

sara.tickle (Ei varmistettu)

A, jes! :) voi kiitos niin sinäkin :)

noora, kiva kuulla että oot samaa mieltä, nimenomaan!

mai, :D hahaa mahtavaa!

Taateli, my thoughts exactly!

H, mä oon vissii nytki :D

fanni, nimenomaan. helppo huudella ku Robinilla on kaikki mimmit :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

Eve, joo! haha ihana!

aaaaa, niin totta!

Pepatsu (Ei varmistettu)

Avauduin facebookissa JUST IHAN SAMASTA, joten loppukommentille vaan: AAMEN

hubababa (Ei varmistettu)

sara oon seurannu blogiasi jo pari vuotta ja täytyy sanoa että aivan mahtavaa miten oot pystyny muuttaa sitä aina vaan paremmaksi! tykkään tosi kovasti siitä että blogissa esiintyy nykyään enemmän kavreita,juhlia,tapahtumia ymsyms. vaikka tämä muotiblogi onkin niin hienoa että oot pystyny enemmän tekemään siitä sun näköisen:) hyvää vaihtelua moniin blogeihin verrattuna jossa ei paljoa "päivän asu" kaavasta poiketa. tulee aina tosi hyvälle tuulelle ku tätä lukee! kiitos!

sara.tickle (Ei varmistettu)

Pepatsu, ooh! loistavaa, aamen.

hubababa, ihana ihana kommentti! mahtava kuulla hei :) iso kiitos sulle, haleja sinne!

veera-s (Ei varmistettu)

kyllä muakin alkaa pikkuhiljaa ärsyttää kun jengi linkittelee fb:n etusivun täyteen tota biisiä ja haukkuu sen lyttyyn. antais vaan pojan olla ja tehdä sitä mistä tykkää :)

R (Ei varmistettu)

Oon samaa mieltä siitä että sillä on hyvä ääni ja se on lahjakas, mutta ei toi biisi järin hyvä ole. Oon samaa mieltä myös siitä, että Petri Nygård on ehkä se viimenen artisti kenen biisejä haluaisin kuulla 13-vuotiaan laulavan/diggailevan, mutta on varmasti muitakin vaihtoehtoja, noi Robinin tekemät coverit meinaan on tosi hyviä. Ei tarvi siis laulaa pillusta tai ikuisesta rakkaudesta, mutta en tiedä kuvaako toi frontside olliekaan poitsua artistina kovin hyvin :)

Riikkaaa (Ei varmistettu)

Oon niin samaa mieltä! Ja kuunnelkaa hei ton lausuntaa englanniks - tässähä tulee ihan kateelliseks! :D Vaikka ite en tosta sen omasta biisistä tykkää, niin onhan toi nyt hemmetin lahjakas ton ikäseks ja muutenkin. Itekin tässä just kuuntelen noita covereita ja oon aika vaikuttunu. :)

Jannij (Ei varmistettu)

Tosiaaan puhut sara asiaa! Jätkä herättää nii erilaisia tunteita ihmisissä nyt jo nii aatelkaa sitte 10 vuoden päästä ku se on 23! Toivotavasti pysyy musiikin parissa :)

hunaja (Ei varmistettu)

niin täydellisesti kirjoitettu! Koko päivän oon yrittänyt selittää ihmisille ettei 13-vuotiaan pojan tarttee laulaa mitään ”yo mama i wanna fuck your brains out/jalluu kossuu ja kaljaa” -settii! Ihanaa kun täällä on muitakin samaa mieltä olevia!! :)

Essi (Ei varmistettu)

Yhdyn kanssa mielipiteeseesi!

sara.tickle (Ei varmistettu)

veera-s, samaa mieltä :)

R, kovinkaan hyvät sanat kenen mielestä? frontside olliet on kovia juttuja ton ikäsien keskuudessa. kyllä mäki kuuntelin pikku g:tä yläasteella ja se laulo mm. siitä miten tunnilla opettaja huutaa ja se on ihastunu tyttöö joka seurustelee Maken kanssa. Nolot sanat? Ei ollu sillon. Nää on juttuja jotka kuuluu tohon ikää. aina ei tarvi vetää semmosta jota kaikki ikäluokat kuuntelee. siirrytää niihi bruno marsseihin sitte 7 vuoden päästä

Riiikkaaa, aivan :)

Jannij, no niimpä! pojalla on vielä pitkä ura eessä

hunaja, mä oon iha samaa mieltä, ja tota samaa oon paasannu muillekki :D

jjkkjj (Ei varmistettu)

Hyvin sanottu, kyllä tuo, että nuorten pitäisi kuunnella juuri jotakin tuollaista, eikä mitään pettämis/hakkaamis/dokaamis-biisejä, mutta onhan tuo nyt silti aika hupaisa kappale ihan joka kannalta ajatellen :D

Tai siis kun katsoo juuri sieltä youtubesta, että mitä kappaleita tuo tyyppi on sinne laulellut, niin ei ehkä ihan matchaa tähän Frontside Ollieen... Minusta tässä haiskahtaa kamala muusiikkimogulien kikkailu. Mikä ei tietnkään ole yhtään paha, jos artistia itseään se ei haittaa.

Mutta pakko myöntää, että ihan älyttömän symppishän tuo biisi on... Siinä vaiheessa kun kuunteli ensimmäistä kertaa kertsiä ja poika alkoi laulaa tosissaan, kuinka ei voi uskoa silmiään, kun näkee tytön tekevän täydellsen FRONSIDE OLLIEN, meinasi kyllä kuolla nauruun. Onneksi nuorista ainakin yritetäään yhä tehdä ihanan viattomia<3

Niin ja totta tuokin, että miksi ihmeessä aikuiset ihmiset morkkaavat tätä biisiä noin raivolla, koska eihän tämä heidän ikäluokalle ole tehtykään.

tytteli (Ei varmistettu)

itse olen kuullut robinin laulua ihan livenäkin joten nämä kaikki audiotune kommentit on ihan perättömiä, sillä itse menin AIVAN kananlihalle kun Robin esitti Hallelujah kappaleen! Taitaa kaikki vaan olla sen verran kateellisia, että näin nuori on noussut suosioon näin nopeasti......

Laura (Ei varmistettu)

Oon samaa mieltä sun kanssa! Ja se että aikuisten ihmisten pitäis ymmärtää että vaikka ei pitäiskään biisistä ni välillä voi pitää turpansa kiinni. Kukaan lapsi ei ikinä usko itteensä jos aina lannistetaan :/

p.s Ihana takki!

<3: http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

emma (Ei varmistettu)

No hyvä! Munkin mielestä Robin on just hyvä :DD

ano (Ei varmistettu)

Oon aivan täysin samaa mieltä, en ois osannu itte ajatuksiani tuota paremmin kirjottaa!!

Lena (Ei varmistettu)

Hej!! I´m Lena from Germany. I follow your Blog since approx. 1 Year and I love your Blog <3 !!! Would be cool if there would be a translation because I can´t speak or read finish :( unfortunately.
Best wishes!

annapiu (Ei varmistettu)

Jees, on muitakin, jotka on samaa mieltä tuosta Robinista!! :) Ja Mikkelikin edustettuna ;) Kävitkö silloin ihan tässä keskustassa asti vai muualla?

jenny (Ei varmistettu)

BOBIN ON IHANA!! tosi söpö ja sulonen pikkupoju:)
ärsyttää ihan suunnattomasti, oikeesti parikymppiset aikuset ihmiset haukkuu 13-vuotiaan pojan maanrakoon... ei vaan riitä ymmärrys! ja ei multa hirveesti niille 12-15 -vuotiaillekaan dissaajille sympatioita heru, ei se ikä oikeuta paskanjauhantaan.

jos robsun (:DDDD joo pakko keksii aina tämmösiä lempinimiä hehe) kama ei miellytä nii sitten ne turvat voi pitää kiinni saatana!!

tiiariina (Ei varmistettu)

joo siis ihan totta että 12-vuotiaan (vai mitä ikinä toi Robin olikaa) ei tarvi laulaa mistää baarissa käymisestä saati sit ikuisesta rakkaudesta (eiks bieberillä oo vähän taipumusta tohon, en oo kyllä ikin kuunnellu kunnolla saati googlettanu sanoja :D) :) mua vaan naurattaa tää koko ilmiö, olin pari kk ausseissa ja ihmettelin ku täällä ei ollu tapahtunu mitään tämmöstä massa-youtube-videoiden-linkittelyä tai vastaavaa koko reissun aikana, koska näitä tuntuu ilmestyvän aina jostain tasasin väliajoin. ni tulihan se nyt sit sieltä ! :D

eva (Ei varmistettu)

Kaikista tämmösistä tehään aina pilkkaa sehän on nähty justinin kohallaki.Ajattelin kun näin videon että autotune paskaa ja sitä biisiä oli oikeesti muokattu liikaa mutta sitten
ku kuulin niitä cover biisejä robin oli niissä ihan törkeen hyvä 13 vuotiaaks. Ihailen robia kun uskaltaa laulaa noita biisejä eikä se välitä mitä kaikki suomalaiset juntti teini pojat sanoo ja ne kuuntelee muka laadukkaampaa musaa joka on just tätä fuck you i am cool boy kamaa.Et kyl nyt teini pojil
on kova vastus tommonen 13 vuotias :D

Sunny (Ei varmistettu)

Mä en normaalisti ikinä kommentoi :D Mutta nyt oli aivan pakko, koska mä oon ton "Robin" asian kanssa sun kanssa niin samaa mieltä! Ja oot tähän asti ehkä ensimmäinen ihminen.. Muutin just takasin Suomeen ja voi että mua ärsyttää Suomessa just toi asenne, mikä ihmisillä täällä on!! Kun joku on jossain oikeesti hyvä ja lahjakas (ja tässä tapauksessa muutenkin ihan överisöpö;), niin se on vaan "väärin"... Kukaan ei todellakaan kannusta, vaan dissaa minkä kerkee, ihan ku se oikeesti olis iteltä pois, jos joku haluaa tehdä ton tyylistä musiikkia, niinkun Robin tekee. Toi poika ei oikeesti loukkaa ketään ja todellakin toi on just sitä musiikkia, jota teini-ikästen pitäisi kuunnella..Mua niin ärsyttää ihmisten ilkeys, koska mielestäni kellään ei ole oikeutta haukkua toista ihmistä siitä, että hän toteuttaa unelmiaan, VARSINKIN, kun pojalla oikeesti on lahjoja...

Jonnt (Ei varmistettu)

Ihanaa että joku ottaa asian esiin! Naurettavaa, kun oikeesti aikuiset mollaa tollasta nuorta, fiksua, hyvä-äänistä pikkukundia, joka yrittää täysillä! Yrittäis v*ttu ite jos on muka parempii tai nousis ees sielt sohvan pohjalt ja menis duuniin. Kaikkea pitää arvostaa sellasena ku on.

Miiii (Ei varmistettu)

fUnclub vai fAnclub?

tata (Ei varmistettu)
Jonna (Ei varmistettu)

No okei, pitää munki tulla sanoo tähä oma mielipiteeni... :D Siis mun mielestä toi Robin on itseasiassa tosi hyvä laulamaan, kun kattoo niitä videoita missä soittaa kitaransa kanssa, ja niissä ei selvästikään ole auto-tunea. Ja huomaahan siitä nyt tyhmempikin frontside olliesta, ettei siinäkään kokoajan mitään auto-tunea ole. Kateelliset ne haukuu. ;)

marsu (Ei varmistettu)

hahah oot NIIN oikeessa!! just tänää hehkutin et jos oisin yhtää nuorempi ni mä oisin kieli pitkällä tuijottaisin robin videoita :D ja osaa kyl oikeesti hommansa, kyl tost pojasta vielä kuullaan, tuskimpä jää frontsidie ollieen jumittamaan tää tähti:)

tata (Ei varmistettu)

Se mikä tuossa loskan tekstissä on huomionarvoista on se, että sen on kirjoittanut newschool laskija. Nimenomaan suksijoiden ja lautailijoiden parissa biisiä on haukuttu hyvin paljon, koska pojalla on samat harrastukset.

jasmin (Ei varmistettu)

haha, kiteytit mun ajatukset niiiin hyvin tosta robin jutusta! :-D just hyvä se frontside ollie biisi! ;-)

Elisa (Ei varmistettu)

hyvin kirjoitettu!:))

Niiiiin totta (Ei varmistettu)

Hei nää wannabe kriitikot on juuri niitä joilla ei ole omaa elämää ja ei osaa muutakuin arvostella niitä jotka jotain osaa. Ja aivan totta 13 v sopii kuunnella juuri tuollaista ikäluokkansa musaa, eikä mitään Petri nygård paskaa ja muita ala arvoisia tyhjäpäiden rallatuksia. Go robin ja sara :)

N (Ei varmistettu)

Oon ihan samaa mieltä tosta Robinista! Niin älyttömän lahjakas ja symppis etten tajua miten aikuiset ihmiset voi dissata toista noin rajusti, tuskin kovin moni noista kommentoijista kuuluu tohon kohderyhmään. Mä niin toivon tolle pojalle menestystä. :)

liilu (Ei varmistettu)

Mä oon NIIIIIN samaa mieltä sun kans tos robin jutksassa, ottaa päähän ja pahasti! :D

Peippo (Ei varmistettu)

Biisi joka kertoo skeittauksesta, ihana. :D Jos oisin 13-vee niin ihastuisin, heh heh...

jenny (Ei varmistettu)

Taisit Sara tehdä semmoisen postauksen joka saa ne laiskimmatkin kommentoijat liikkeelle.. (allekirjoittanut) ;)

Mut niin, tää(kin) on asia josta mielipiteitä löytyy suuntaan jos toiseen -oot ihan oikeessa tuossa että tommoset ultimate dissaajat tyylillä 'eeei ***** kyllä saa kotimaatasa hävetä suatana soitoon **** mitä p*skaa' sais viiä sinne nurkan taakse, koska asiaan tuskin perehdytään sen enemmän kuin että kuunnellaan biisi, katotaan yleistä mielipidettä ja haukutaan sitten koko juttu facessa lyttyyn. Robin laulaa taitavasti ton ikäsekseen, esim cry me a river -vedosta tuli kylmät väreet! Mut sitten tuo itse sinkkubiisi tuo kieltämättä vähän rahastusviboja mieleen tönköillä sanotuksillaan. 13-vuotiaan laulunaiheet ei ofc pidä olla sitä 'jalluu/kossuu/kaljaa' osastoo niinkun itsestäänselvyys onkin. Kysymys kuuluu, voisko Robinin seuraavassa hitissä kuulua vähän harkitumpi miettiminen kuin pari tytsyy hengaamaan/hei kundi lainaa lautaas-setti :D ...

ano (Ei varmistettu)

NIIN TOTTA!

good (Ei varmistettu)

Oon sun kanssa ihan samaa mieltä! Toi on just semmosta musaa mitä ton ikäset saiski kuulla! Biisi on todella päähän soimaan jäävä, mutta tosi positiivinen ja söpö niin ku itse poikakin!

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.