Liikkeessä

Tickle Your Fancy

Täältä tulis meidän viime torstain running clubin lenkiltä kuvia! Kiitos tajuttomasti kaikille paikallaolleille!

Seuraava lenkki onkin aamulenkki!

Mä oon Lappeenrannassa ja venailen, että vasta kaupunkiin muuttanut isäntäväki herää (Suvi ja Joonatan, YLÖS) :D Lupasin näyttää Suville mun Lappeenrannan vakkari lenkkireitin ja sitte olis tarkotus mennä keskustaan pyörimään. Illalla juhlitaanki hyvän ystävän 21v synttäreitä! Viime vierailusta on puoli vuotta, eli ihana nähdä kaikkia!

T.Sara

Kommentit

elsa (Ei varmistettu)

oot niiiin motiovoiva! noitten kuvien ansiosta lähen itekki kohta lenkille. kiitos ihana sara et oot olemassa ja että kirjotat tätä blogia! mun jokapäiväiseen aamurutiiniin kuuluu käydä lista blogeja läpi, ja sä kuulut siihen listaan. sul on taito ilahduttaa ihmisiä ja innottaa tekemään. jatka siihen malliin, ni vaikutat vielä moneen ihmiseen positivisella asenteellas. voisit mielestäni miettiä pt:n ammattiakin, sillä rintamalla on hyvä olla sunkaltasia matkassa :) puss

elsa (Ei varmistettu)

oot niiiin motiovoiva! noitten kuvien ansiosta lähen itekki kohta lenkille. kiitos ihana sara et oot olemassa ja että kirjotat tätä blogia! mun jokapäiväiseen aamurutiiniin kuuluu käydä lista blogeja läpi, ja sä kuulut siihen listaan. sul on taito ilahduttaa ihmisiä ja innottaa tekemään. jatka siihen malliin, ni vaikutat vielä moneen ihmiseen positivisella asenteellas. voisit mielestäni miettiä pt:n ammattiakin, sillä rintamalla on hyvä olla sunkaltasia matkassa :) puss

anna (Ei varmistettu)

samaa mieltä elsan kanssa!
Herättyäni tossa puoli tuntia sitten tekemättömyyden maailmaani ja lauantaiaamuun tuli mieleen heti ensin RUOKA. Nyt tässä syödessä alkoi turvottaa, ja lenkkikuvien näkeminen sai mut kauheen morkkiksen valtaan :D

LENKILLE, heti kun vain lihapaisteja laskeutuu >

niwli (Ei varmistettu)

hei jaa ihmeessä sun lpr:n lemppari lenkkeilyreittejä! oon alotellu lenkkeilyharrastusta mut oon huono löytämään uusia lenkkejä ja alkaa kyllästyttää pelkkä lentokenttä!

http://like-paper-cuts.blogspot.com

Elisa (Ei varmistettu)

oi nä on niin siistejä kuvia!:) meno näyttää mahtavalta:) onks teillä joku tavoite tai isompi tapahtuma mihin sit osallistutte? sikakivaa kuitenkin toi porukalla juokseminen:)

Tiia (Ei varmistettu)

Täytyy myöntää, et ennen vihasin juoksemista. Sun blogin kautta oon oppinu pitämään juoksemisesta ja urheilemaan muutenkin enemmän. Sun blogi on ihan mielettömän kannustava, inspiroiva ja ihana! Tälläsia pitäs olla enemmänkin. Kaiken lisäks otat yleensä kaike nii positiivisesti, että lupaathan ettet ikinä lopeta!

mooo (Ei varmistettu)

Eli sua saattaa nähä tänään gm:ssä? :D

Nippe-- (Ei varmistettu)

Haha, komppaan tuota edellistä ;-) Hyvä et joku sentään vierailee täälläkin päin, vaikkei lappeenrannassa tosiaankaan mitään kummosta ole :-D hah

Night at Vogue (Ei varmistettu)

Kuulostaa hauskalta!

http://www.nightatvogue.com

minnie (Ei varmistettu)

Haa! Näin siuta tänää Gallerian ees!:) En uskaltanu tulla mitään sanoo, vaan hymyilin vaan hölmösti. Meinasin kyllä tulla:D Hieno asu oli myös!

millamilla (Ei varmistettu)

oisko mahollista että tekisit sellasen postauksen missä kerrot mitä oot syöny päivän aikana... kun kuitenkin vedät aika pitkiä lenkkejä, niin tarviit aika paljon energiaakin :) ois kiva kattoa jotain vinkkejä ittelle sellasesta postauksesta!

Anu (Ei varmistettu)

Ruokapostaus paljon kuluttavalta mimmiltä olisi tosi jees. Itsekin liikun paljon ja joskus mietin syönkö liian vähän. tosi kiva jos tekisit ruokapostausta. :)

petra (Ei varmistettu)

jos oon täysin parantunu flunssasta tuolloin niin voisin tulla mukaan :) mutta kyllä varmaan sitten tuntuu tuollainen lenkki näin 2vk sängyn pohjalla kuumeessa maanneelle :l

j8ry (Ei varmistettu)

voisitko jättää nää liikuntajutut pois..ketä kiinnostaa joku urheiluhömpppä?

lotta (Ei varmistettu)

ihanii nä kaikki sun kuvat ja koko blogi muutenki! :) oot tosi motivoiva! kiitos siitä! harmittaa ku ei asu siel päi et pääsis lenkille... ehkä sitte joskus.. : )

kataaaa (Ei varmistettu)

mä näin sut eileeen ! :) kävelin vaa kaverinkaa anttilaa ni sitte sä tulit vissii sielt alkosta ylös päin ! mä vaa katoin et onpas tutun näköne ihminen mut sitte tajusin et se oliki sara , ku muistin et oot viikonlopun lappeenrannas ! :--D

Lallaaa (Ei varmistettu)

Hei kattelin tossa edellisessä postauksessa sun mustia sukkiksia, niin mistäs ne mahtaa olla, kun niissä ei näkyny niitä tyhmiä rajoja jota aina löydän mun sukkiksissa, niin voisitkos auttaa?:))

jenni (Ei varmistettu)

Moikka! Tää mun asia nyt ei liity tähän postaukseen paljoakaan, mut kysynpä silti... Mulla todettiin akillesjänteessä tulehdus ja haluaisin tietää, onks sulla mitään tietoa siitä? Kauanko pitäisi olla rasittamatta (yleensä liikun raskaammin n. 4-5 krt viikossa jalkapalloa pelatan, juosten ja kuntosaleillen) ja miten kannattais jumpata/venyttää?

maikki (Ei varmistettu)

Moikka! Oot tosi symppis ja ihana! =) Aion hakea keväällä opiskelemaan kauppatieteitä jonnekin (tänne turkuun en haluaisi jäädä). Lappeenranta on yksi vaihtoehto. Voisitko kertoa lyhyesti kaupungista hyvät ja huonot puolet (ja mielellään mainita myös menomestoista jotakin :D)? Olisin tosi kiitollinen!

PS. Onko niitä venäläisiä Lpr:ssa oikeesti niin paljon kun puhutaan?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.