LOMA & LUMIENKELI

Tickle Your Fancy

Fiilis tänään niin törkeen hyvä, etenki heti niiden kahden tentin ja seminaarityön esityksen jälkeen, ettei mitään rajaaaaaaaaa!! Viikko lomaa edessä ja ylihuomenna Roomaan, tätä hymyä ei noin vaan hyydytetä :))

Sitä miettii kun näillä +1 keleillä on päällä jo kaikki mahdollinen, niin mikä on tilanne sillon -30? :D

Vähä lomafiilistelyä

NO JÄTKÄT SEHÄ ON LUMIENKELI!!!

Käytiin latella vähän lämmittelemässä

Ja hyvä päivä senku jatkuu, löysin Seppälän poikien osastolta kauan etsimäni siniruutusen flanellipaidan, oujee!

Alkoikos kellään muulla syysloma? :)

 

HAUSKAA VIIKONLOPPUA! <3

 

T.Sara

Kommentit

EEEE (Ei varmistettu)

Mistä on toi ihanan ihanan ihana ruskeahko takki <3<3<3!!!!???? :D:D

EEEE (Ei varmistettu)

Mistä on toi ihanan ihanan ihana ruskeahko takki <3<3<3!!!!???? :D:D

Anne P. (Ei varmistettu)

Kyllä siihe jumanpaukku enkeli jäi!

Alinaaa (Ei varmistettu)

Mäkin meen ylihuomenna Roomaan :) Lähet(te)kös Helsingistä ja millä koneella? Ehkä satutaan samaan koneeseen :D

Ssatu. (Ei varmistettu)

Mistä tuo ihana neuleliivi on??

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Oispa vasta alkanu loma, ku se loppuki näin nopee..toivottavasti Roomassa tulee olee kivaa ja sori ku utelen, mut keitte kaa lähet sinne? : )

++Noi lomafiilistely kuvat on aivan mahtavia! : ) Ja mistä toi sun villaliivi on ostettu?

Laurapa (Ei varmistettu)

Näytät tosi onnelliselta :)

Riikkan (Ei varmistettu)

Voi apua, onko siellä noin paljon lunta :D okei, paljon ja paljon.. Ja oon ehkä hieman kateellinen tosta Roomasta, just tänään valitin kun meillä ei yliopistossa oo ollenkaan lomaa, tenttiviikko vaan sillon kun muilla on loma, blääh :S

http://www.kaksiyhdenhinnalla.blogspot.com/

hhennnä (Ei varmistettu)

tosi ihana toi ruutupaita !! haluan kans (: Toi takki on kans ihana, mistä oot ostanu ?

Sunkissed (Ei varmistettu)

Meillä on vielä ens viikko koulua ja sitten lomalle. :) Mä lähden Dubaihin, en kyllä jaksais odottaa! :D

Ihania ilosia kuvia, sait lumenkin tuntuun jotenkin kivalta, vaikka normaalisti inhoon sitä. :D Tosi hauskaa Rooman matkaa sulle jo etukäteen!

http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

- (Ei varmistettu)

jumankauta täälä AMKssa mitää lomia ole! höh :D

pinkku87 (Ei varmistettu)

Oi ihana pipo<3 mistäköhän se on ostettu?

roadrunnerr (Ei varmistettu)

Oon niin kateellinen tuosta Roomaan lähdöstä - ja siitä että jollakin on syysloma! Mulla ei.. yhyy :(

♥: http://walkingintheairr.blogspot.com

AnsQhei (Ei varmistettu)

On se vaan niin supakiva takki tuo ruskia! : D Nää Sara-on-iloinen-kuvat on parhaita, hiihoo. :>
http://fromlacetostuds.blogspot.com/

linnnea (Ei varmistettu)

hei mistä toi sun ihana neuleliivi on missei oo hihoi i-h-a-n-a ja paljo makso ? :)

minulla loma (Ei varmistettu)

täällä myös syysloma,ihanaa :)

viikko lomaa,voi tehdä jotain muuta kun ajatella koulujuttuja!

Hyvää lomaa sulle :)

- (Ei varmistettu)

paljon toi seppälän ruutupaita makso?

Ulla (Ei varmistettu)

Sana Rooma hyppäs suoraan mun silmiin muun tekstin joukosta. Itse olen tosiaankin ollut Roomassa kaksi kertaa ja to be honest, kyseinen kaupunki on vienyt mun sydämen! Aivan lumoavan kaunis kaupunki!

Ajattelin jakaa tässä muutamia must-juttuja, joita Roomassa ei missään nimessä saa missata!

1) Ihan ensimmäiseksi PIAZZA NAVONA. Ehdottomasti Rooman kaunein, viihtyisin ja yksinkertaisesti tunnelmallisin aukio! ETENKIN ILTAISIN. Se tunnelma on vain niin upea, että sitä ei kykene sanoin kuvailemaan. Istut penkillä, syöt vähän tartufoa (italialaista jätskiä, MUISTA SYÖDÄ SITÄ PALJON! Italialainen jätski painii kyllä niin eri sarjassa kuin suomalainen jätski!), sun eteen avartuu aivan älyttömän upea näky: paljon valoja, aukion ympärillä on lukuisia ravintoloita, jotka on auki yömyöhään, suihkulähteet, elävää musiikkia ja katutaiteilijoita! Se on ehdottomasti koettava.
2) VATIKAANI. R-A-K-A-S-T-A-N. Petarin kirkko on kaikessa yksinkertaisuudessaan vain niin upea, että suu ammollaan hämmästelee kattoholveja ja kupoleita! Myös Vatikaani on ILLALLA PAKKO NÄHDÄ. Henki suorastaan salpautuu! Vatikaaniin ei ole erillistä pääsymaksua, MUTTA MUISTA, että pukeutumiseen on kiinnitettävä huomiota eli olkapäät ja polvet piiloon.
3) FONTANA DI TREVI eli TOIVOMUSKAIVO: käy heittämässä kolikko ja toivo!
4) PANTHEON, sijaitsee aivan Fontana di Trevin vieressä. Kuuluisa 'Reikä katossa' on pakko omin silmin käydä todistamassa.
5) Italiahan on tunnettu jäätelöstään (josta mainitsinkin jo ylempänä), pastasta ja pitsasta (kannatan kilopitsaa: HYVÄÄ pitsaa suht edulliseen hintaan) sekä KENGISTÄ. Rooma on oikeasti kunnon kenkätaivas. Sieltä kyllä pitäisi kenkäkauppoja löytyä jokaisen makuun.
6) Jos suunnittelee shoppailu- tai rantalomakohdetta, Rooma ei varmaan lukeudu aivan ensimmäisenä kumpaankaan niistä. Ennemminkin Roomaan lähdetään kulttuurin ja hyvän ruoan vuoksi! Roomasta löytyy huippuvaatemerkkejä (Dior, Versace, Prada, jne.)ja ne sijaitsevat VIA DEI CONDONTTILLA, joka johtaakin suoraan PIAZZA DI SPANGALLE eli ESPANJALAISILLE PORTAILLE. Mikäli kukkaro ei anna myötä huippuvaatemerkeille, don't worry, Roomassa löytyy vaatekauppoja myös pienemmälle budjetille: VIA DEL CORSO on aivan törkeän pitkä katu, joka johtaa lopulta PIAZZA DI POPOLOLLE. Via del Corsolla löytyy niin kansainvälisiä vaateliiketjuja (Zara, Mango, ym.) kuin myös paikallisia roomalaisia pikkupuoteja. Suosittelen lämmöllä.
7) VILLA BORGHESE eli sydämenmuotoinen, aivan mielettömän kokoinen puistoalue. hanan rauhallista ja vehreää! Ehdottomasti kannattaa käydä kyseinen paikka tutkimassa tarkemmin. Villa Borghesestä löytyy myös iso eläintarha, joten jos haluaa käydä tervehtimässä ihan übersöpöjä hengenheimolaisia, niin nokka sitä kohti!
8) COLOSSEUM ja FORUM ROMANUM, mikäli on kiinnostunut historiasta! Colosseumiin on pääsymaksu ja varsinkin sesonkiaikoihin ihan törrrkeän pitkät jonot, joten kannattaa riittävän ajoissa lähteä Colosseumille jonottamaan. Kuten Piazza Navona ja Vatikaanikin, myös Colosseum on aivan pakko nähdä ILLALLA.
9) Itse vuokrasimme asunnon Rooman keskustasta kahdeksi viikoksi ja kun näin so perhe on kyseessä, niin tuli huomattavasti halvemmaksi. Omassa asunnossa on se hyvä puoli, että on keittiö, olohuone, kunnon kylpyhuone ja makuuhuoneet. Ruuanlaittomahdollisuus oli ihan älyttömän iso plussa ja pääsi valmistamaan erilaisia ruokia aidoilla italialaisilla raaka-aineilla!
10) Roomassa VOI JUODA HANAVETTÄ, mutta itse pelasin varman päälle ja join pullotettua vettä koko matkan ajan. Eikä pullotettu vesi ole edes kallista.
11) Jos ja kun menet jonnekin kahvilaan ja tilaat jotain, on HUOMATTAVASTI HALVEMPAA tilata baaritiskille tai mukaanvietäväksi kuin pöytään. Järkytys oli suuri, kun eräänä aamuna käytiin perheen kanssa aamiasella vieressä kahvilassa ja tilattiin aamiainen pöytään... 5 leipää maksoi muistaakseni n. 50e.
12) Kaikenmaailman ruusunjakelijat, ym. kaupustelijat kierrä kaukaa. Kerjäläisiä on Roomassa aika paljon, mutta sun ei tarvitse noteerata niitä millään tavalla. Kävelet vain kylämnviileästi ohitse.
13) Italialaiset ei puhu kovin hyvin englantia, etenkään iäkkäämmät ihmiset. Italialaiset arvostavat paljon, jos turistit osaavat edes muutaman sanan italiaa, esim: buongiorno = hyvöö huomenta, buonasera = hyvää iltaa, grazie = kiitos, scusi = anteeksi, per favore = ole hyvä, Parli Inglese? = Puhutteko englantia?, Non parlo italiano = En puhu italiaa, non capisco = En ymmärrä, Arrivederci = Näkemiin!, Mi dispiace = Olen pahoillani, Tanto a pagare? = Paljon maksaa?

Hmm, mitäs muuta. Tästä tuli melko laaja sepustus, mutta lisäilen tänne sitä mukaa kun muistan. :) Mutta tosiaan, Rooma on aivan älyttömän upea kaupunki! Aivan älyttömästi kaikkea nähtävää ja valitettavaa mutta totta, 1 viikko ei riitä näkemään Roomasta edes puolia. Olen ollut tosiaankin Roomassa jo kahdesti ja vielä on niin paljon nähtävää!

Oikein mukavaa reissua ja OTA PALJON KUVIA!

Zam (Ei varmistettu)

Lumiprincipessa, hyvää matkaa! (mistäköhän löytyis ranskalainen runotyttö mulle matkaseurax pariisiin...;)

sisi (Ei varmistettu)

voiei, rakastan suo♥ =(

vierailijja (Ei varmistettu)

ihana toi ruskeahko takki ! <3 rakastuin :D jos saan udella niin mistä olet sen pongannut?<:

sssssss (Ei varmistettu)

Oii mistä toi ihana vihree takki on ja millon ostettu?=))

Grazia Centrone (Ei varmistettu)

I like this picture because are beautiful and very nice!!!*_*

ninal (Ei varmistettu)

ulla varmaan tarkottaa ihan hyvää, mutta jos itse olisin reissuun lähdössä, niin mua ärsyttäisi tollanen että joku tulee työntämään valmiin ohjelman käteen 'nämä sun täytyyyyy nähä' koska mitä missä milloin mene tuonne tee tätä minä tiedän paremmin.. liian hyökkäävää, ahdistavaa.
kuten sanoin, tarkoitus varmaan hyvä, mutta mun mielestä kaikkien pitää saada etsiä itse omat huippu paikkansa ja luoda parhaat muistonsa. nippelitiedot 'must see' nähtävyyksistä voi lukea jostain matkaesitteistäkin niin tahtoessaan.

hyvää matkaa sara!

sara.tickle (Ei varmistettu)

Kiitos ihan hirveesti kaikille! Takki on ostettu Tokiosta ja neuleliivi kirppikseltä :)

JA ullalle iso kiitos vaivannäöstä. Tosiaan poikakaverini on puoliksi italialainen, puhuu italiaa toisena äidinkielenä ja asunut lapsuutensa Roomassa, joten mulla on aika hyvin pullat uunissa näitten kielimuurien ja ravintoloitten ja nähtävyyksien kanssa :) kerranki!

Alinaaa, ihan totta! kone lähtee kai joskus päivällä? :D en oo ihan varma

Ninnaplay (Ei varmistettu)

Mulla alko loma myös :) Ollaan samassa koulurakennukses, ite olen vaan toimintaterapias :) Oikein ihanaa lomaa sinulle!
http://beat-of-love.blogspot.com/

Ulla (Ei varmistettu)

Joo, siis tarkoitukseni oli pelkästään hyvä. Mun tarkoitus ei millään lailla ollut olla hyökkäävä tai ahdistava, ei missään nimessä! Halusin vain jakaa muutaman vinkin, mitä kannattaa Roomassa nähdä ja kokea! Ajattelin, että kun kerrankin mulla löytyy kokemusta kyseisestä kaupungista, niin muutamien vinkkien jakaminen ei olisi ollut ollenkaan pahitteeksi! Jaeskella vähän omia kokemuksia kyseisestä kaupungista. Mutta siis pahoittelen, jos välittyi sellainen kuva, että yritän tässä jotenkin päteä ja sanoa, mitä sun kuuluu ja pitää tehdä viikon aikana!

Mutta tosiaankin, kun sun poikaystävä on puoliksi italialainen, niin sulla on kyllä melkoinen asiantuntija matkassa! :) Hän varmasti tietää kaikki hyvät ravintolat ym.!

Mutta tosiaankin, pidä oikein hauskaa Roomassa! Kuten tuossa aiemmassa viestissä mainitsinkin, mun sydämen kyseinen kaupunki vei matkassaan! :)

Ulla (Ei varmistettu)

Joo, siis tarkoitukseni oli pelkästään hyvä. Mun tarkoitus ei millään lailla ollut olla hyökkäävä tai ahdistava, ei missään nimessä! Halusin vain jakaa muutaman vinkin, mitä kannattaa Roomassa nähdä ja kokea! Ajattelin, että kun kerrankin mulla löytyy kokemusta kyseisestä kaupungista, niin muutamien vinkkien jakaminen ei olisi ollut ollenkaan pahitteeksi! Jaeskella vähän omia kokemuksia kyseisestä kaupungista. Mutta siis pahoittelen, jos välittyi sellainen kuva, että yritän tässä jotenkin päteä ja sanoa, mitä sun kuuluu ja pitää tehdä viikon aikana!

Mutta tosiaankin, kun sun poikaystävä on puoliksi italialainen, niin sulla on kyllä melkoinen asiantuntija matkassa! :) Hän varmasti tietää kaikki hyvät ravintolat ym.!

Mutta tosiaankin, pidä oikein hauskaa Roomassa! Kuten tuossa aiemmassa viestissä mainitsinkin, mun sydämen kyseinen kaupunki vei matkassaan! :)

Jeannine (Ei varmistettu)

Hola Sara!
You look great, as always :) I follow your blog a looong looong time and its always a good inspiration - thanks for that :)
I love your that jacket with fur, where do you find this nice one?
Greets, Jeannine (Vienna)

Katja(katwalk) (Ei varmistettu)

iihana ruutupaita!
täällä alkaa lomat(eli työt)vasta ensi viikolla ://

http://katwalkblog.blogspot.com

barbiegames (Ei varmistettu)

A good blog with exciting content, that's what I need. Thank you for keeping this site.
http://www.cooking-games-online.net
http://www.barbiecookinggames.net
http://dog-games.dressupgames8.com
http://dora.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.